Saturday, January 22, 2022

You, Me and New York... // 2 //


BEZ VAROVÁNÍ

Brian udělal vše pro to, abych vypadal co nejlépe... chtěl vypadat dobře pro Justina, ale to byl samozřejmě jen poloviční důvod. Především chtěl, aby si tenhle Mark uvědomil, že nemá šanci a že Justin už přítele má... velmi sexy přítele. Ačkoliv si kvůli tomu připadal trochu uboze, Justinovi věří, takže si nebyl úplně jistý, proč se namáhá. Na druhou stranu věděl, že to bude i sranda, takže... proč ne?

"No do háje," Justin vydechl, zatímco se na Briana díval s otevřenou pusou.

"Co?"

"Vypadáš naprosto úžasně."

"Nevypadám tak vždycky?" zeptal se s uculením.

Justin se zasmál a souhlasně přikývl. "Ale dneska vypadáš speciálně dobře," s tím Briana chytil za košili a přitáhl si ho k sobě, poté ho vášnivě políbil.

"Ty taky nevypadáš špatně," Brian ho pohladil po vlasech.

"No, snažil jsem se..."

"A vidím, že sis na sebe vzal opravdu těsné džíny."

Možná příliš těsné, pomyslel si Brian. Vážně nechtěl, aby Mark nebo kdokoliv jiný, slintal nad Justinem ještě víc, než už slintá.

"Chtěl jsem, aby ses měl na co dívat," Justin se otočil, aby mu mohl ukázat, jak dobře jeho zadek vypadá v těch džínách.

"Sakra, ty chceš, abych ti je dal dolů, co?"

Justin se široce usmál a políbil ho, "Později. Ale teď už bychom měli jít, Mark mi akorát napsal, že tam s Jess do 30 minut budou."

"No, tak to bychom je neměli nechat čekat."

"Jo. Bohužel Paul to musel zrušit... jeho přítel ho vzal na rande. Ale možná by se k nám mohli připojit později..." spíš mluvil sám k sobě než k Brianovi.

A Brian už věděl, že se dneska zblázní. Ale slíbil Justinovi, že je líp pozná... takže neměl moc na výběr.

V momentě, co dorazili do klubu, Brian mohl vidět tu podobu s Babylonem. Ale gay klub je gay klub, jenom nadržená, polonahá a tančící těla všude kolem... takže to nebylo překvapení. No, vlastně opravdu žhavá těla, pomyslel si Brian a nemohl úplně schovat to, že si je prohlížel, čehož si Justin všiml.

"Co?" zeptal se Brian s nevinným úsměvem a pokrčil rameny.

"Nic," Justin se zasmál. "Jsou sexy."

"Jsou. Ale ty jsi víc," Brian se k němu sklonil a políbil ho, zanechávajíc ho bez dechu.

"Dobře, věřím ti," zaculil se. "Oh, támhle je Mark!" Justin na něj ukázal.

"Oh, skvělý," Brian se usmál, snažíc se nepůsobit otráveně.

Následně ho Justin vzal za ruku a v podstatě ho odtáhl k baru, kde Mark stál. Okamžitě se objali a dokonce se políbili vzájemně na tvář, což Brian celkem nenáviděl. Dokonce musel pomyslet na ten fakt, že nechává Maikeyho líbat ho na rty a jak se kvůli tomu Justin asi musí cítit. No, spíš jak se cítil dřív... dneska už ví, že je to jenom něco, co dělají. Takže i když Brian chce Justinovy rty a tvář jenom pro sebe, ví, že nemá právo cokoliv říkat. No, ne že by něco řekl, i kdyby mohl... to by bylo opravdu ubohé.

"Briane," Mark se na něj usmál.

"Matte," odpověděl s ironickým úšklebkem.

"Jsem Mark."

"Oh, promiň. Moje chyba."

Mark nebyl hloupej, moc dobře věděl, že to Brian udělal schválně. Dokonce si vyměnili pohledy, které mluvily samy za sebe. Jenom Justin byl překvapivě nevšímavý k situaci a víc se soustředil na to, aby se navzájem poznali.

"Kde je Jess?" zeptal se Justin a rozhlídl se kolem sebe.

"Šla si odskočit."

"Aha."

"A je přímo tady," doplnil Mark, když se objevila vedle nich.

"Ahoj, Justine," šťastně ho objala. "Briane!" k Brianovu překvapení objala i jeho. A celkem se mu líbila, připomínala mu mix Daphne a Lindsay. "Jaký jste měli den?" zeptala se pohledem na oba.

"Jo, skvělý. Jen jsme se procházeli po městě, zkoukli pár filmů..."

"A píchali," doplnil Brian a úplně si nebyl jistý, proč to řekl. Teda věděl proč, ale teď si připadal dost divně. Ale Jess se zasmála, takže to nebylo úplně špatné. Pokud tím naštval Justina, dozví se to později.

"No, je skvělé, že spolu můžete strávit nějaký čas... neviděla jsem Justina takhle šťastného pěkně dlouho," usmála se.

"Jo, miluju mít svého chlapa poblíž," Justin se pousmál a přitiskl se k Brianovi. "Kéž by to tak bylo každý den."

To bych chtěl taky, Sunshine, to bych chtěl taky, pomyslel si Brian a políbil ho do vlasů.

"A kdy se vracíš zpátky?" zeptal se Mark s pohledem upřeným na něj.

Brian byl připravený se zeptat, zda to chce vědět, protože se nemůže dočkat, až bude mít Justina jenom pro sebe, ale rozhodl se svou otázku spolknout.

"Zítra."

"Sakra. To je na nic."

Brian nadzvedl obočí a snažil se přijít na to, zda se Mark prostě jen chová jako idiot nebo se ho snaží vytočit.

"Jo, ale brzo zase přijedu na návštěvu, takže neboj."

"Nebylo by lepší, kdyby ses sem prostě přestěhoval?"

Ano, rozhodně se ho snažil vytočit a začínalo to fungovat. A i Justin se začínal všímat toho napětí. Takže bylo dobře, že se rozhodl odpovědět místo Briana...

"Brian má v Pittsburghu práci, jeho přátele, domov... všechno."

"No, ne všechno. Ty jsi tady."

Mluv dál a jednu ti kurva vrazím. Brian začínal být nepříčetný. Ne jen, že on a Justin tuhle konverzaci ještě ani neměli, ale to, že si myslel, že do toho má co mluvit, Brianovi hrálo na nervy.

"To je pravda, ale já nechci, aby obětoval svůj život, aby mohl být se mnou."

Brian si pamatoval tuhle větu až moc dobře z noci, kdy se rozhodli odvolat svatbu... nechtěli obětovat svoje životy a nazývat to láskou, aby mohli být spolu. A i když Brian těm slovům stále věřil, neměnilo to nic na faktu, že by dal cokoliv, aby s ním mohl být.

"No tak, kluci, tenhle večer má být zábava," Jess se usmála povzbudivě.

A Brian s Justinem jí byli vděční. Nechtěli mít zkažený víkend. A naštěstí i Mark se rozhodl sklapnout... což bylo moudré rozhodnutí, protože Brian byl připravený mu s tím pomoct.

Následně si objednali drinky a mluvili o všem možném, ale převážně o Justinově umění. Brian na něj byl opravdu pyšný. Jess ho a jeho obrazy neustále chválila a čím víc s ní Brian mluvil, tím víc se mu zamlouvala. Ale nemohl říct to samé o Markovi a pořád nemohl přijít na to, proč se s ním Justin vůbec přátelí. Možná za to mohla jeho žárlivost a fakt, že ho Mark vytáčel, taky moc nepomáhal, ale zkrátka se nemohl zbavit pocitu, že na Markovi něco je a ne v dobrém slova smyslu.

"Ahoj," Justin se vedle něj posadil. "Jsi v pohodě?"

"Je mi skvěle." Nebylo, ale nechtěl Justinovi kazit večer.

"Jsi si jistý? Můžeme jít domů, jestli chceš..."

Brian zvažoval, zda má říct ano, ale než se stihl rozhodnout...

"Pane bože, Justine, to je naše písnička! Musíme jít tancovat!" vykřikla Jess.

A než mohl Justin cokoliv říct, už ho táhla na parket. Jediné, co stihl Justin udělat, bylo věnovat Brianovi pohled, který říkal "promiň" a "chovej se slušně" zároveň. Ale vidět Justina tancovat, usmívat se a šťastného Brianovi ve skutečnosti pomohlo dostat se do lepší nálady. No, alespoň na chvíli... protože, když si všiml toho, jak se Mark taktéž dívá na Justina, byl znovu vytočený.

Ale když si Mark uvědomil, že se na něj Brian kouká s otázkou 'Děláš si teď ze mě sakra srandu?' vepsanou ve tváři, snažil se předstírat, že Justina rozhodně nesvlíkal pohledem a to Briana skoro rozesmálo.

"Takže... pracuješ pro reklamní agenturu?" zeptal se Mark.

"Ne. Já vlastním reklamní agenturu."

"Oh. To zní skvěle."

"Taky je."

"Musíš vydělávat dobré peníze."

"No, vydělávám."

"A slyšel jsem, že máš syna. Guse, že?"

Brian se na něj zmateně podíval, přemýšlejíc, co se sakra děje. Snažil se být najednou dobrák nebo se z něho pokoušel dostat nějaké informace, které by mohl použít později?

"Promiň. Já jen, že Justin o něm vždycky strašně rád mluví."

"Jo, miluje Guse. My oba."

"Samozřejmě. Jsem si jistý, že se oba nemůžete dočkat, až budete mít jednou taky dítě."

"Cože?"

"Dítě. Vy dva... spolu."

Brian nadzvedl obočí a přemýšlel, zda mu náhodou někdo něco nehodil do pití. Jak právě teď sakra mluvili o dětech? A od kdy to bylo vůbec něco, o čem by se mělo mluvit? Jo, Justin sem tam něco zmínil o tom, že by chtěl mít rodinu, ale nikdy na to téma neměli skutečnou konverzaci... rozhodně ne takovou, která by zahrnovala mít spolu dítě. Takže uniklo mu něco nebo..?

"Promiň, nic mi do toho není."

"Jo, to máš pravdu," odpověděl Brian, končíc se zdvořilostí. "Jdu se vymočit."

Bylo to buď to, nebo odtud utéct, ale jelikož tu Brian nechtěl Justina nechat nebo ho nutit odejít, když se očividně dobře bavil... to jediné, co mohl udělat, bylo se zhluboka nadechnout a uklidnit.

Ale když se po chvíli vrátil k baru, byl všechno, jenom ne klidný. Justin už netancoval s Jess, ale s Markem. A ne že by se nějak dotýkali nebo dokonce tancovali blízko sebe... ale to neměnilo nic na faktu, že Brianovi se vařila krev.

"O to se nestrachuj," řekla zničehonic Jess vedle něj.

"Co?" podíval se na ni zmateně.

"Mark... je neškodný. Štěká, ale nekouše. A jo, je zakoukaný do Justina, ale ví, že nemá šanci... Justin tě miluje víc než cokoliv, věř mi. Pořád mluví jenom o tobě... a někdy je to fakt otravné," zasmála se.

Brian nebyl šťastný, že ho jeho obličej prozradil, ale opravdu to potřeboval slyšet.

"Mark se přes něj dostane."

Brian si odfrkl, "Myslíš?"

"Jo. A myslím, že potkání tebe mu s tím rozhodně pomůže... nikdy jsem ho neviděla takhle nervózního."

Brian se musel kousnout do rtu, aby se neusmál moc široce.

"Jsem ráda, že tě má ve svém životě. Má štěstí," usmála se na něj.

"Ne, to já mám štěstí."

S tím Brian zamířil rovnou k Justinovi, připravený naposledy připomenout Markovi, že Justin je jenom jeho.

"Omlouvám se, že vyrušuji, ale můžu dostat svého přítele zpátky na tanec?"

Justin nebyl schopný udržet svůj obří úsměv, nestávalo se často, že ho Brian nazýval svým přítelem, rozhodně ne před lidmi, a i když si byl jistý, že to udělal hlavně kvůli Markovi, neměnilo to nic na tom, že mu srdce zaplesalo.

"Jo... jo, jasně," odpověděl Mark rozpačitě.

"Díky," usmál se Brian ironicky. Následně vzal Justina za ruku a přitáhl si ho k sobě, ruce mu dal kolem krku. "Ahoj," řekl a kousl se do rtu.

"Ahoj i ty," uchechtl se Justin a nadzvedl obočí. "Přítel, jo?"

Brian protočil oči a věděl moc dobře, kam s tím Justin směřuje, "Zmlkni a polib mě."

Nemusel to říkat dvakrát, Justin okamžitě vsál Brianův spodní ret a tvrdě ho políbil, dělajíc show pro všechny kolem.

"Sakra, Sunshine," Brian jemně vydechl. "Jsem kvůli tobě pěkně tvrdý."

"Jo?" Justin se hravě usmál. "Tak to bychom pravděpodobně měli jít domů a něco s tím udělat."

"Jsi si jistý? Já jen, že vypadáš jako, že se tu dobře bavíš. Navíc Mark asi nebude zrovna rád, když odejdeš..."

Justin se trochu zasmál, "Je pravda, že se dobře bavím... ale to, že mi vyšukáš mozek z hlavy, znamená, že se budu skvěle bavit. A Mark to přežije... nemá totiž moc na vybranou, protože jdu s tebou."

"Dobře teda," Brian se usmál s jazykem ve tváři.

Justin se rychle odběhl rozloučit s Jess a Markem a zatímco Jess se za ně zdála být opravdu šťastná, na Markovi bylo vidět, že se mu to ani trochu nezamlouvá a očividně cítil hořkou chuť na jazyku. Ale Brian ho najednou trochu litoval, protože moc dobře věděl, jaký to je být zamilovaný do Justina Taylora a jak těžké je se od něj držet dál... ale čím dřív přijme ten fakt, že Justin mu není souzený, tím dřív mu bude líp.

Když se Justin vrátil za Brianem chytil ho za ruku a řekl, "Jdeme, je na čase, abys ze mě dostal ty džíny... jsou opravdu zatraceně těsné..."

Brian se usmál a nechtěl nic víc než to. Jen svého krásného Justina sténajícího a křičícího jeho jméno. Ale taky věděl, že jsou věci, o kterých si s Justinem konečně musí promluvit, ať chtěl nebo ne...

No comments:

Post a Comment