Tuesday, October 5, 2021

Midnight Special by 7Wildwaysup


VAROVÁNÍ 18+

Justin má noční šichtu...


Justin nesnášel, když musel v jídelně pracovat večer a obzvlášť nenáviděl noční šichtu. Naštěstí se to stávalo velmi zřídka. Bylo mrtvo, poslední zákazník odešel před hodinou. Justin seděl v jednom z boxů a dělal domácí úkol, kuchař a umývač nádobí hráli karty v kuchyni, aby zabili čas.

Brian zaparkoval vzadu, takže ho Justin neslyšel přicházet za ním. Justin se postavil a naklonil se nad svou kresbou, aby získal lepší perspektivu. V tom ucítil, jak ho silné ruce chytily kolem pasu a jemné polibky zasypávaly jeho krk. Když ucítil Brianův dech na své kůži, po zádech mu začal běhat mráz. Následně zavřel oči a opřel se do něj. Brianovy ruce zabloudily k jeho pasu a začaly pomalu rozepínat jeho modré džíny. Vzápětí z nich vytáhl Justinova mohutného ptáka a v ruce mohl cítit, jak mu v něm pulzuje.

Justin zasténal, jak začal zapomínat na svět kolem sebe, naprosto ztracen v rozkoši. Následně natáhl svou ruku dozadu a pohladil vnitřní stranu Brianova stehna až k rozkroku a jeho péro jemně stiskl přes džíny. Teď to byl Brian, kdo sténal a Justin se k němu otočil čelem. Rozséval mu polibky po krku a linii jeho čelisti, až dokud se nedostal k jeho puse a nárokoval si jeho rty. Jakmile si ho Brian položil na stůl, Justinovy ruce si našly cestu k Brianovým kalhotám a rozepnuly jejich zip.

Netrvalo dlouho, než byli oba pohlceni vášní. Brian měl Justinovo oblečení na hromadě na sedačce, zatímco Justin ležel nahý na desce stolu. Sám Brian byl zatím stále zcela oblečený, jen kalhoty měl rozepnuté a mírně stažené. Byli ztraceni jeden v druhém a nestarali se o své soukromí a téměř neztráceli čas přípravou. Zanedlouho v něm byl Brian zcela ponořen a Justin se svíjel pod jeho krásou. Jejich vzdechy a steny zesilovaly, jak se stůl pod nimi začal otřásat.

Justin byl blízko svému orgasmu a svíral okraj stolu, zatímco Brian do něj vjížděl plnou silou. Kuchař a umývač nádobí si vůbec neuvědomovali, co se vepředu odehrává. Alespoň do té chvíle, než uslyšeli zvuk rozbíjejícího se skla. Nejprve to byl popelník, pak nádoby se solí a pepřem. A když konečně oba dosáhli svého vrcholu, tak se ten blbý držák na ubrousky převrátil a rozbil se, jakmile spadnul rovnou na zem. Oba hned na to vzhlédli a všimli si, že mají publikum a to, jak v jídelně, tak mimo ni. Justin se posadil a zrudnul, jak se díval na zákazníky.

Jeden z nich vykřikl, "Dám si to, co on..."

1 comment: