Thursday, June 24, 2021

Cum Shot by 7Wildwaysup


VAROVÁNÍ 18+


Emmett: Baby, proč se tak smutně mračíš?

Justin: Na zítra mám termín projektu do třídy výtvarného umění a jsem si celkem jistý, že si moje múza hraje v zadní místnosti s někým jiným.

Emmett: Chceš, abych pro něj došel a vytáhl ho odtamtud?

Justin: Ne tahle múza... moje vnitřní múza. Nemám absolutně žádnou inspiraci.

Emmett: Jsem si jistý, že jim se svým nápadem natrhneš prdel.

Justin: Eme! Dost už těch narážek konečně!

Emmett: Promiň, zlatíčko, prostě ze mě stříkají..."

Justin se na něj podíval, stále ztracený ve snaze najít nějaký nápad a to už je půl 11 večer. Všechno, co profesor zadal, bylo něco naprosto originálního a šokujícího, něco co by se dostalo na titulky časopisů, kdyby se to objevilo na výstavě umění ve významném muzeu. Protože to je přeci tak snadné vytvořit. Je tak frustrovaný, že jde do Brianovy kanceláře a lehne si na koženou pohovku. Ta kůže je tak měkká, jak ji hladí jeho ruka. Leží tam se zavřenýma očima a jeho mysl začne pracovat.

Neslyšel, jak Brian vyšel ze své soukromé koupelny, ani necítil, jak stojí ve dveřích a sleduje ho. A tak tam dál leží a hladí tu příjemnou kůži a následně i svou erekci přes bavlněnou látku. Justin vzdychne, jak se soustředí na tu tenkou bavlnu, která je teď napnutá a velmi detailně ukazuje hřeb jeho penisu a pulzující žílu, která jej pokrývá. Ústa má mírně otevřená a trošku slintá.

Bývala doba, kdy možnost, že by se Justinovy tekutiny dostaly na kůži jeho vzácné pohovky, Briana znechutila nebo opravdu vytočila. Dneska už nemá problém s tím prostě zaplatit účet za úklid. Fuck, tohle je ta nejžhavější věc, kterou za celý den viděl. Justinovo sténání sílí a Brian si je docela jistý, že ho slyší opakovat jeho jméno. Je ze svého chlapce tak tvrdý, že nemůže zastavit svou vlastní putující ruku. Není si jistý, zda by tam měl jen tak stát a dívat se, zatímco se vyhoní nebo vylézt po Justinově těle a vzít si svou cenu.

Neotevírajíc svoje oči, Justin uvolní svého ptáka z kalhot a vytáhne svoji košili nahoru, aby odhalil své bradavky. Zběsile krouží a za obě tahá, zatímco se svíjí, jak se blíží jeho orgasmus. Brianova ruka už mezitím taky pracuje přesčas, jak se jeho orgasmus nezadržitelně blíží. Poté zavzdychá, "Bože, Sunshine..." a dosáhne svého vrcholu. Jen to, že slyší Brianův hlas, Justina překvapí a díky tomu se udělá po celé své hrudi. A zrovna, jak se oba udělali, Ted vešel do Brianovy kanceláře bez zaklepání. Okamžitě začal couvat a celý rudý se omlouval.

Brian a Justin vybouchli hystericky smíchy a následně se Justin začervená. "Opravdu se musím naučit zamykat dveře."

Brian se zasměje a říká: "Jaká by to byla zábava? Je to pravděpodobně nejlepší porno, které za dlouhou dobu viděl. Vím, že pro mě bylo."

S tím si přitáhne Justina do náruče a olízne mu hruď, pak ho vášnivě políbí.

Poté se ozve klepání na dveře a Brian je očistí a narovná, než zakřičí: "Ano, Theodore, můžeš vstoupit."

Justin vstane a zanechá je jejich naléhavým pracovním záležitostem, když si zrovna všimne videokamery na polici. Jde k polici, kameru zvedne, podívá se na Briana a usměje se. Brian přikývne, jak vybídne Teda, aby si sedl. Justin si stále není jistý, co vytvoří pro svou třídu, ale aspoň má konečně s čím tvořit. Nakonec to má přeci být originální a šokující. Existuje snad lepší místo na natáčení než Babylon?

----

Profesor Simon de Pury dává přednášku o tom, jak nikdo z nich nebude skvělým umělcem, pokud nikdy nebudou ochotni riskovat. Tvrdí, že umění je chaotické a emotivní! Že musí šokovat. "To bylo úkolem a zatím každý z vás selhal! Selhal!"

Justinovo srdce buší, protože si uvědomuje, že každý přednesl svou prezentaci kromě něj a myslí si, že to profesor neví. Není si jistý, jestli by měl něco říkat, ale pokud neřekne, nedostane žádný kredit. Ale přeci jen de Pury řekl, že celá třída selhala.

Profesor přechází sem a tam po přední části místnosti, lehce vrtí hlavou a ptá se: "Nemá někdo z vás v sobě vášeň udělat vyjádření? Jste mladí. Kde je vaše divoká stránka? Necítíte potřebu vmést to všem do tváře? Bože, v šedesátých letech jsme byli vším inspirovaní. Víte, že budete mladí jen jednou?"

Profesorův menší vztek dodá Justinovi sebevědomí a tak zvedne svou ruku a říká, "Profesore de Pury, já jsem svou prezentaci ještě neodevzdal."

Profesor se usměje a říká: "No, naděje pořád existuje."

Justin je trochu nervózní, když připravuje krátké video, které natočil včera v noci. Začíná to slabým zvukem thumpa thumpa v pozadí ve velmi zakouřené místnosti. Můžete vidět červené blikající vibrující světlo v pruhu nad barem. Kamera sleduje krásného muže, který se zdá být součástí moře tancujících polonahých mužů. Justinův film zatím vypadá jako každá jiná noc v Babylonu. Ale třída je tím pohlcena.

Krásný muž jde k baru a dívá se barmanovi do očí. Jejich pohled přetrvává o něco déle než obvykle. Přejede pohledem po jeho těle a všimne si, jak je vytuněné a pevné. Jazykem si olízne rty a následně si objedná panáka. Barman stojí v úžasu před nádherným mužem před sebou, poté vezme čistou sklenici a posadí ji na bar. Muž následně sáhne na svou rozepnutou vestu a více odhalí svoji opálenou svalnatou hruď. Usmívá se, když svoje palce zahákne za lem svých značkových džínů, u kterých náhle sklouzne zip a uvolní tak jeho obrovského ptáka.

Jeho oči se zatmí touhou a vzrušením. Z penisu vytéká čirá tekutina. Barmanovi oči ani na chvíli nespustí pohled z mužova penisu, zatímco ten pomalu pumpuje a zanedlouho plní sklenici před sebou svým orgasmem. Následně se usměje na barmana a poté se otočí a opustí bar. 

Profesor de Pury stojí stranou, místnost je naprosto tichá. Justin si je jistý, že každý slyší, jak se jeho srdce vymyká kontrole. De Puryho tvář je úplně prázdná, jak se otočí ke třídě a říká, "Teď mi řekněte, jak vás to přimělo se cítit?"

Justin neměl ponětí, jak se zbytek třídy cítil, ale on si je celkem jistý, že dostane infarkt. Nemůže dýchat, je mu horko a zdá se mu, že se místnost zmenšuje.

Ostatní studenti se až moc bojí, že řeknou něco špatného po tom, co dostali špatné hodnocení svého projektu, že radši nic neříkají. Profesor de Pury řekne, "Dobře, tady je šance pro každého z vás, kdo se chce vykoupit a získat kredit za dnešní úkol. Postavte se před třídou a zhodnoťte Justinův projekt."

Teď už si je Justin jistý, že bude potřebovat resuscitaci. Konečně, nejstydlivější dívka ve třídě se zvedne a kráčí do přední části místnosti. Usměje se, zčervená a řekne, "Jsem si celkem jistá, že pro většinu z nás to bylo šokující. Takže první bod úkolu splnil."

"Opravdu nevím, kde začít. Líbilo se mi jeho použití osvětlení, způsob, jakým se odráželo od zrcadla a disko koule. Hudba měla skvělý rytmus, ale nezastínila tu barovou scénu. Všichni muži tancující, líbající se a no..." Znovu se začervenala.

"Bylo to erotické, dokonce i pro mě - heterosexuální křesťanskou holku. Líbilo se mi, jak to bylo natočené, sledující toho muže davem k baru a zpět, zatímco všichni ostatní muži toužili být tím, koho si vezme domů. Ale moje oblíbená část byl způsob, jakým to bylo editováno a skutečnost, že ten muž a barman, byl ten samý člověk."

"A pak samozřejmě ta část, jak odcházel od baru, objal Justina a přitáhl ho k dlouhému vášnivému polibku..."


Konec

1 comment: