Thursday, January 21, 2021

Different From The Rest... by 7Wildwaysup

VAROVÁNÍ 12+

Brian konečně připustí, alespoň sám sobě, kdy se skutečně zamiloval do Justina...


Vždycky říká, že to věděl hned od začátku, hned tu první noc. Vždy se chovám, jako by to bylo naprosto absurdní. Nikdy jsem mu to neřekl, ale pro mě to bylo další ráno. Když jsem ho viděl, jak stojí pod sprchou, způsob, jakým se valily kapičky po jeho pružném těle. Všechno na něm bylo špatně. Byl blonďatý, nízký, drobné postavy a mladý, příliš mladý. Ale moje srdce to tak nevnímalo.

Můj mozek říkal, nedělej to, ale byl jsem k němu zcela přitahován, a brzy mě můj penis zradil. Nebyl to první kluk, kterého jsem si vzal do sprchy. Ale byl první, kterého jsem chtěl držet a cítit, jak moje ruce hladí jeho tělo. Padl mi perfektně do náruče, měl správnou výšku, nemluvě o tom, jak jeho zadek přesně padl do mého rozkroku.

Věděl jsem, že je jiný než ostatní. Sakra, předchozí noc to dokázala, a nemyslím tím jen to, že jsem ho nechal zůstat přes noc, nebo pojmenovat mého syna. Bylo to, jako bych konečně potkal svoji perfektní shodu, byl mnohem víc než jen sex. Chytil mě za srdce. Jen jsem si to nechtěl připustit.

Konec

2 comments:

  1. Presne to som si myslela aj v seriály.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já se musím přiznat, že ne, ale povídečka mě tou myšlenkou mile překvapila :)

      Delete