Thursday, November 19, 2020

My Eyes Tell the Story by mandagrammy


VAROVÁNÍ 18+

Brian's POV

Skvělý, prostě skvělý! Nejdřív musím uklidnit Mikeyho a přesvědčit ho, že bude skvělý táta a následně přijdu sem do zadní místnosti pro malou úlevu od napětí a vidím JEHO! Co jsem kurva udělal, abych si tohle zasloužil?

Ale sakra, vypadá dobře. Vypadá to, že taky potřeboval trochu úlevy od napětí. Ne že bych se divil. Dnes odpoledne v jídelně vypadal vystresovaně. Vypadá, že jeho románek s houslistou konečně zahrál svoji poslední notu. 

Mohl jsem mu říct, aby se tomu s Ianem vyvaroval, ale potřeboval se tím poučit. Shit, jednoho dne mi poděkuje.

Proč jsem to sakra řekl? Kdo říká, že jednoho dne někdy přijde? Můžeme k sobě být přátelští, ale to mi stačí. Jsem si jistý, že i jemu. Dal jsem mu všechno, co můžu... naučil jsem ho všechno, co potřebuje vědět, aby byl nejlepší homosexuál, jakým může být... to stačí. Dal jsem mu své odborné znalosti a nyní je čas, aby ptáček letěl sám.

Jasně, Kinney. Možná si dokázal oblbnout ostatní, ale mohl bys být chlap natolik, abys byl aspoň k sobě upřímný. Ten malej zmetek od tebe možná dostal trochu vedení, ale nejsi žádný profesor Higgens. Ten kluk byl přirozený od prvního dne. Už dlouho tvou pomoc nepotřeboval. Sakra, sám tě jednu nebo dvě věci naučil. Ale o tom nebudeme přemýšlet.

Do prdele! Proč musí stále vypadat tak zatraceně sexy? Ten kluk, kterého obsluhuje si pravděpodobně ani neuvědomuje, jaké má štěstí. Justin je nejlepší... to mohu potvrdit. Sakra, rád se na něj dívám, když neví, že se dívám!

Shit! Viděl mě. Bože, podívej se na ty oči. V těch by se člověk mohl utopit. Mohl bych se v nich utopit, kdybych nebyl opatrný. Jo, to jsem já... opatrný. Proto se nikdy nemohl dotknout mého srdce. Oh, ten byl dobrej, Kinney! Proč mě nutí cítit se takhle? Proč prostě neodvrátím pohled? Ví, že na něj zírám.

Přestaň, ty idiote! Dobře, podívám se jinam.

Proč jsem se teda teď zas podíval zpátky? A on na mě stále zírá. Proč sakra vypadá, že mě pořád chce? Už dal jasně najevo, že pro něj nejsem dost dobrý. Jdi pryč, chlapečku!! Tady pro tebe nic není. A já určitě nepotřebuji nic, co nabízíš. Stále jsem mladý a dobře vypadám, takže tady v té díře můžu mít kohokoliv jenom chci. Vidíš toho tricka, co mě právě kouří? Vidíš, Sunshine? Nemusel jsem pohnout ani prstem. Okamžitě ke mně přišel.

Dobře, ten do kterého právě bušíš svým krásným ptákem, k tobě nejspíš přišel stejně rychle, ale on tě může mít. Já už jsem tě měl a já už NIKDY nikoho nemám opakovaně. NIKDY!

Tak proč tu kurva stojím a dívám se do těch očí... očí, které o tobě říkají všechno... a přeju si, abych byl dost blízko na to, abych se dotkl těch rtů. Zatraceně ty rty. Jsou tak plné, měkké a poddajné. A mají tu nejsladší chuť. A... sakra, Kinney, seber se už! Zníš jako jedna z těch lesbiček. Proč si nenecháš uříznout koule?

Takže, kluku, díváš se na mě, jako by sis se mnou dal přeci jen další kolo. Sni dál, chlapče, pokud je to pravda. Nedělám opakování. S tebou jsem udělal výjimku, protože jsi roztomilý. Oh

Do prdele, Kinney! To je spousta keců a ty to víš. Spousta dobře vypadajícího masa kolem. Určitě je roztomilý, ale je mnohem víc než to. Justin má koule, šuká lépe než kdokoliv, koho jsem kdy znal, a taky je kurevsky chytrý. Je chytrý v mnoha věcech, které ani nedokážu spočítat. A ve svém malém malíčku má víc talentu, než všichni muži, které znám, dohromady. Dobře, Kinney, přiznejme si to. Má ještě něco, co nikdo jiný. To dítě mě opravdu milovalo. Víš, že jsi ho odehnal úmyslně. Tu noc, co byla Rage party, jsem viděl jeho tvář. Odešel pryč, protože jsem ho přiměl. Zkoušel jsem jeho trpělivost a nakonec měl dost. Ale on opravdu nechtěl jít. Stále se mě snažil přimět, abych ho zastavil, a já se ani trochu nepokusil. Proč?

Protože si myslíš, že si zaslouží něco lepšího než tebe. To je to. Ale já ho chci! To je pravda. Chci, aby se na mě přestal dívat těma štěněčíma očima a aby sem dostal ten svůj dokonalý kulatý zadek. Říkám si žalostnou výmluvu, abych odešel, a nechám Justina zapomenout všechny ty poslední měsíce, jako by se nikdy nestaly!

Víš, že to se nestane, že Kinney! Je to ztracený případ. Vrátíš se zpátky k tomu, kdo opravdu jsi a Justin si nakonec najde někoho jiného a ten chlap možná bude vhodnější. Chceš, aby byl šťastný, že? Nech toho chudáka na kolenou, aby tě dokončil a pak jdi domů a čekej na zítřek. Čeká tě spousta dobrých časů, Sonnyboy, a jsem si jistý, že Justin bude taky v pořádku.

Justin's POV

Oh, shit! Věděl jsem, že je tady. Viděl jsem ho, když jsem vyšel nahoru na balkon, mluvil s Michaelem. Proto jsem šel do zadní místnosti, abych se mu mohl vyhnout. Dneska v jídelně byl na zabití. Ale to se mu musí uznat, že si si všiml, že jsem na sobě měl stejné oblečení jako předchozí den. Je to takový zmetek, ale musíš uznat, že je všímavý. Kinneymu nosu nic neunikne. Pravděpodobně jen čekal na to, až si s Ethanem nabiju. Ale no tak, Taylore. Víš, že to je blbost. Brian pro tebe vždy chtěl jen to nejlepší. Pravda je, že jen chce, abys byl šťastný. Ten parchant prostě jen neví, jak se vyjádřit, tak tě zažene do kouta, dokud nemusíš udělat to, co si ON myslí, že je pro tebe nejlepší.

Samozřejmě víš, že si sem dozadu nešel, aby ses mu vyhnul, že jo kluku? Věděl jsi zatraceně dobře, že sem dříve či později přijde. A doufal jsi, že to bude dříve, že? CHTĚL jsi, aby tě viděl. CHTĚL jsi, aby věděl, že to s Ethanem je u konce. Chtěl jsi, aby tě znovu chtěl a tahle malá show, co tu teď předvádíš, je striktně pro jeho potěšení. Bože, podívej se na toho muže. Podívejte se na ty oči. Pokud by tenhle muž byl ještě víc sexy, bylo by to ilegální.

Ale podělal jsi to, Taylore. Byl jsi netrpělivý a podělal jsi to... jak nejvíc si jenom mohl. Víš, že Brian je příliš hrdý na to, aby tě vzal zpátky. Mikey tě ten den v jídelně možná vytočil, ale měl pravdu. Poplival si všechno, co ti Brian dal a hlavně jeho samotného, a nemáš vůbec žádnou šanci ho získat zpět. Teď jsi pro něj jen další kus vyřazeného masa. Ale pokud je to pravda, proč se na tebe teď takhle dívá...

Myslím tím, že se kouká NA tebe a ne skrze tebe. Vypadá taky hladově... jako kdyby tě chtěl sníst. Bože, Briane! Pojď si pro mě! Oh, jasně, teď sníš... zbožné přání, Sunshine! Geez, pamatuješ, jak tě nazval kusem blonďatého zadku a pak ti řekl Sunshine? Pokud by tě tak strašně chtěl, proč by řekl něco tak zraňujícího a použil ten tón, když řekl Sunshine. Nikdy ti nic takhle neublížilo a on to věděl. Zní to jako někdo, kdo tě pořád chce? Ale v jeho očích něco je. Vidím to. Cítím to. Možná je to jen odraz toho, co chceš, Taylore. Možná v jeho očích vidíš svou vlastní touhu jako v zrcadle. Ten muž ti nikdy nelhal o tom, kdo je, ale to ti nestačilo. Chtěl jsi všechny ty podělané květiny a pěkná slova spolu s činy. To nebyl Brian. Věděl jsi to. Znal jsi ho lépe než kdokoliv, lépe než lidi, které ho znali desetkrát déle než ty, ale ignoroval jsi, co jsi věděl, abys od něj mohl očekávat víc. 

Možná si nezasloužíš získat ho zpátky.

Kašlu na to! Jsem pro něj dobrý. Ví to hluboko ve svém srdci a já to vím taky. Šukání toho tricka přede mnou je jako pití vody. Potřebuju to uvolnění, je to nutné, ale není tu žádná příchuť. Brian má všechny příchutě... a barvu a vůni a život! Proč jsem byl ochotný uspokojit se s drobky, které mi dával Ethan, když jsem měl hostinu s Brianem? Můžu to svést na svoji nevyzrálost... moje mládí? Žádné výmluvy

Justine! Víš, že to je Brianova mantra. Styděl by se za tebe, kdyby se o ně jenom pokusil. Ale sakra, poučil jsem se. Mám zbytek života platit za svoji chybu? Neměli bychom mít úlevy, když jsme mladí? Shit, nemyslím si, že vydržím ještě déle to, jak se na mě dívá. Chci se zbavit toho tricka přede mnou jako špatné vzpomínky a jít za ním, říct tomu idiotovi, co ho obsluhuje, aby se ztratil, a padnout na kolena. Chci mu ukázat, že mě to mrzí a že tuhle chybu už nikdy neudělám. Chci ho znovu ochutnat... znovu ho cítit. Chci se s ním spojit tak jako dřív... způsobem, jakým toho nebudu schopný s nikým jiným.

Whoa, na vteřinu odvrátil pohled! Je mu zle z pohledu na mě. Věděl jsem to!

Ale ne! Znovu se na mě dívá. Ty oči, ta ústa. Má nejchutnější ústa, jaká jsem kdy poznal. Jsou měkké a milující v jednu vteřinu a drsné a náročné v tu další. Chutná tak zatraceně dobře. Ještě jedno ochutnání, Briane, prosím! Oh, shit! Musím s tím přestat. Briana už nikdy nebudeš mít. Jen dokonči to, co tady děláš a vypadni odtud. Běž do svého osamělého pokoje k Daphne a pohřbi se tam. Protože, chlapče, s Brianem už nikdy nebudeš žít. Skončil s tebou. Vše, co můžeš udělat, je přát mu, aby se měl dobře a sledovat jeho záda, když ti to dovolí. Přinejmenším zůstaneme přáteli. To bude muset stačit. Vždycky je tu zítřek. Kdo ví, co mě čeká. Možná bude mít Daphne nějaké dobré rady, jak se tímhle problémem s Brianem propracovat. Vždy můžu doufat.

KONEC

2 comments: