Wednesday, November 4, 2020

Burning From The Inside // 12 //

Omlouvám se za čekání, ale nějak se mnou nespolupracoval notebook, tak jsem se ho snažila zprovoznit, ale pořád to nějak drhne… opravdu doufám, že už mu neodzvonilo a ještě nějakou chvíli to se mnou vydrží. Nicméně jsem si kvůli tomu nestihla napsat ani díl další a zítra na pár dnů odjíždím pryč, takže se k tomu asi nedostanu a tím pádem ani další pondělí díl nejspíš nebude, ale až někdy během týdne. Děkuji za pochopení :)

VAROVÁNÍ 18+

Justin's POV

(May 25, 2013 - osudný den)

"Tohle bude katastrofa," Justin svěsil hlavu do dlaní a raději se ani nedíval.

"Neboj, řekla bych, že to jde celkem dobře," odpověděla Daphne ne zcela přesvědčivě, jako spíš zoufale.

"Tak proč mám pocit, že cítím jako by se něco pálilo?"

"Co? Fuck!"

Daphne jen tak tak z trouby vytáhla korpus na dezert, který neměl daleko k tomu, aby se z něj stala jedna velká černá skvrna, kterou by museli vyhodit i s formou.

"Jak říkám - katastrofa," Justin už by se možná i smál, kdyby nevěděl, že Brian má teď určitě očekávání na dnešní večer... ale zatím se zdá, že dostane špatně ochucenou Jambalayu, připečený dezert a nervově zhrouceného Justina.

"No, když ořežu ty spálené části, nebude ani poznat, že by to někdy bylo spálené," Daphne se na něj usmála nadějeplně, avšak hrůzu v očích nedokázala zcela skrýt.

"Jo? A kolik toho zbyde po tom, co to spálené ořežeš?"

"Uh-huh," Daphne si odkašlala. "Zamažu to krémem a ta chuť přebije to spálené."

"Jakým krémem přesně? Tím, který jsme ještě ani nezačali dělat? Protože předpokládám, že tak do hodiny se Brian s Gusem vrátí... a pokud nemáš v zadku vrtuli..."

"Možná kdybys jen tak neseděl a pomohl..."

"Jsi si vědoma toho, že sedím v kolečkovém křesle, že jo?"

"To neznamená, že nemůžeš pomoct. Na, drž," Daphne mu do ruky vrazila mísu a do té začala postupně přidávat suroviny na krém. "A tady máš metlu a začni šlehat."

Justin se musel zasmát, ale byl rád, že konečně může být nápomocnější, než dosud, kdy jen Daphne diktoval, co má dělat a chytal se za hlavu kdykoliv se něco podělalo. Opravdu nesnášel být bezmocný.

"Ještě trochu cukru," požádal Daphne, která hned přisypala. "Perfektní," oznámil následně, když krém ochutnal.

"Vidíš, začíná se to rýsovat."

"Za předpokladu, že Brian po cestě ztratí chuťové buňky, tak by to mohlo dopadnout dobře," popíchl ji s úsměvem.

"Ha-ha," Daphne na něj vyplázla jazyk. "Teď mě omluv, jdu připravit stůl a tu vaši romantiku."

"Co přesně máš na mysli?" Justin nadzdvihl obočí.

"Nech se překvapit," Daphne na něj mrkla.

Justin věděl, že nemá cenu odmlouvat, jak znal Daphne, udělá si to podle sebe tak jako tak, navíc teď s tím ani moc udělat nemohl... ne, že by mohl chodit a zařídit si tu "romantiku" podle svého.

Ale k jeho překvapení, Daphne vzala slovo romantika opravdu z toho správného konce. Justin byl zaskočený tím, co zvládla udělat za pouhých 20 minut.

"Takže máte tam připravenou hudbu, samozřejmě jsem nezapomněla na vaši písničku z plesu," zaculila se. "Na stolku u gauče máte menší občerstvení k tomu, až budete koukat na film..."

"My budeme koukat na film?"

"Je to rande! Páry se dívají na filmy."

"No naše "rande" většinou končí s kalhoty u kotníků a..."

"Štěstí, že máš zlomenou nohu a můžete si konečně užít pořádné rande... tudíž flashku s filmy máte taky připravenou."

"Daphne, jestli je jedna věc, ke které Briana nikdy nepřinutím, je to koukání na romantický film."

"Kdo říkal, že jsou romantické? Jsou to horory, abyste se k sobě mohli hezky tulit. A za mě doporučuji Insidious."

Justin se musel zasmát, "Tak to prosím tě neříkej před Gusem nebo budeme mít rande ve třech."

"Oh, pravda, Gus už kouká na horory," uchechtla se při vzpomínce, jak ji to Justin vyprávěl.

"Jo a jelikož má Brian problém ten fakt přijmout, tak..."

"Budu mít pusu na zámek," předstírala, že si zamyká rty. "No a na závěr svíčky. Protože bez těch by žádná romantická atmosféra neexistovala," řekla to jako tu nejvíc jasnou věc na světě.

"Vidím, že ses nedržela zpátky. Ale začínám se bát, že Brian tu jen vysadí Guse a pak uteče pryč... víš, kdo je Brian, že jo?" Justin se uchechtl.

"Ano, chlap, co tě miluje, takže strpí i špetku té směšné romantiky s trochou svíček."

"Uh, trochou?" Justin se křečovitě usmál, když se rozhlídl kolem sebe. Ale i přes to musel uznat, že si Daphne dala opravdu záležet.

"Neboj, pak je zapálím, nebudeš muset kličkovat v tom křesle mezi nábytkem."

"To se mi ulevilo," odvětil se smíchem. "Jsem ti opravdu vděčný, Daphne."

"To bys měl!"

"Jsem. Vážně jsi ta nejlepší kamarádka pod sluncem," usmál se na ni vřele.

A jak ta slova dořekl, mohl slyšet, jak se otevřely vchodové dveře. Nevěděl proč, ale z nějakého důvodu mu v tu chvíli srdce kleslo až do kalhot. Byl nervózní. Byl zatraceně nervózní z rande se svým manželem.

"Oh, jde se na to," Daphne nadšeně zatleskala jako kdyby jí bylo 17 a jednalo se o její rande.

A Justina následně vzala za Brianem a Gusem, aby je přivítali. 

"Doufám, že jste si..." Justin se zasekl v polovině věty, když uviděl, jak Brian drží v ruce spícího Guse. "Oh, vidím, že jsi ho odrovnal," uchechtl se.

"Usnul při cestě zpátky, auto ho očividně uspává, protože ještě než jsme nastoupili, měl v sobě tolik energie a chtěl dělat tolik věcí, že jsem myslel, že ho někde radši zapomenu," zasmál se Brian, snažíc se mluvit potichu, aby ho nevzbudil. "Odnesu ho nahoru."

Justin přikývl a v podstatě za Brianem slintal, jak odcházel, nemohl se jednoduše zbavit toho přihlouplého úsměvu, kdykoliv viděl Briana s Gusem... to, jak moc ho miloval.

Daphne rychle využila ten čas k tomu, aby zapálila svíčky a doladila vše potřebné. Justin nevěděl, co by bez ní dělal... díky ní může tenhle večer být speciální a Justin tak může alespoň trochu odčinit svoje příšerné chování.

"Takže všechno je připravené... a na vás dvou je zbytek," oznámila mu s úsměvem od ucha k uchu.

"Máš to u mě, Daphne."

"To bych musela nejdřív někoho mít, abys mi to mohl oplatit."

"Brzo přijde někdo, kdo uvidí, jak speciální jsi."

Daphne se zaculila, "Tyhle slaďárny si nechej pro Briana. A pak mi zavolej, jak to dopadlo."

"Neboj, dostaneš hlášení hned, jak to půjde."

Daph se k němu ještě sehnula, aby ho objala a následně se dala na odchod. Justin si nemohl pomoct, ale najednou byl nervózní ještě víc a snad si i přál, aby tu Daphne zůstala a s celým večerem mu pomohla. Ale tohle bylo na něm... jen na něm.

Nervózně proto posedával, kdyby mohl pochodoval by sem a tam, uši měl napnuté a čekal, až uslyší, že se Brian blíží dolů. Zdálo se to jako celé hodiny...

"Křečovitě se držel mého trika, nemohl jsem..." Brian se zarazil, když konečně uviděl všechno, co tu celý den s Daphne připravovali. "Wow," zůstal stát zcela zaskočen.

"Je to moc, co? Vím, že tyhle věci moc nemusíš, ale... Daphne mi pomohla... no vlastně já pomáhal jí... dalo by se říct, že jsem jen seděl a diktoval, ale se zlomenou nohou toho moc dělat nejde... takže Daph toho samozřejmě využila a tohle pro nás připravila, ale... myslela to dobře a..." Justin raději spolkl další slova, když uviděl, jak se na něj Brian pobaveně dívá.

"Tak tohle jste měli za lubem?"

"No... chtěl jsem pro tebe něco udělat. Vím, že poslední dobou to se mnou není snadné, zvlášť co jsem si tak šikovně zlomil nohu... a to, jak jsem se choval před pár dny... zkrátka..." Justin si z toho mluvení ani neuvědomoval, že se k němu Brian přiblížil, až dokud před ním nebyl sehnutý.

"Sklapneš už konečně?" zasmál se Brian.

"Yeah," vydechl Justin, pobavený sám sebou.

"Je to perfektní," Brian přitiskl svoje rty k těm Justinovým ve sladkém polibku. "Ale to jsi nemusel."

"Musel. Víš, že musel. Promiň mi to všechno."

"Justine, řekl bych, že za ty roky, zvlášť ze začátku, sis se mnou užil svoje... tak mi dovol teď zvládnout taky něco od tebe, dobře? Přeci jen něco vydržím, ta tvoje prořízlá pusa není to nejhorší na světě..."

"Prořízlá pusa, hm?"

Brian se ušklíbl a následně mu ukázal, že ať už jeho pusa vypustí občas sebevětší hloupost, je pořád tou nejoblíbenější věcí na Justinovi... mohl by ji líbat nepřetržitě.

"Tak co je k večeři?"

"Jambalaya."

"Jak jsem doufal, že to řekneš," pousmál se Brian.

"No zatím se moc netěš, dost možná skončíme na pohotovosti s bolestmi žaludku..."

"Uh?"

Justin mu nic neřekl a jen se rozesmál, ale opravdu doufal, že se toho nemusí bát. S Brianem následně usedli ke stolu a pustili se do svého jídla společně s červeným vínem. Nebyla to sice Jambalaya, jak ji Justin dělá, ale kupodivu se ty chutě tak propojily, že to nakonec ani nebylo fiasko. U dezertu se museli tak trochu prokousat k tomu lepšímu a vynechat ty připálené části, ale když se dostali k tomu správnému, ta chuť opravdu stála za to.

"No... Daphne se překonala," prohlásil Brian. "Ale už teď se těším na Jambalayu od tebe," mrkl na něj.

"Trochu to přehnala s kořením, ale dopadlo to líp, než jsem čekal. Nicméně hned jak budu moct stát na nohou, udělám ti tu nejlepší Jambalayu na světě."

"Už se nemůžu dočkat," Brian chytil Justinovu ruku do té svojí. "Jste opravdu dva blázni."

"Přátelé skoro 20 let, co jiného bys čekal," uchechtl se Justin.

"Pravda."

"A ta nejlepší část nás teprve čeká."

"Počkat, tohle nebylo všechno?"

"Prosím tě, znáš Daphne? Máme to s hudbou, filmem i občerstvením... všechno nám tam připravila. Jo, prý doporučuje Insidious."

"To je nějaká nová sexuální poloha?" zasmál se Brian.

"Myslím, že to si budeme přát."

Když o půl hodiny později seděli u televize, Justin dělal opravdu vše pro to, aby se cítil bezpečně v Brianově mužné náruči... nesnášel duchařské horory a jakákoliv lekačka pro něj znamenala další mini infarkt.

"Oh, Jesus!" nadskočil, když přesně taková scéna přišla následně. "Už nikdy nedovolím Daphne, aby nám připravila filmy," s tím stiskl Brianovu ruku ještě víc. "Ale musím uznat, že ten herec je kus," referoval na účet Patricka Wilsona.

Brian ho plácl po hlavě a hodil po něm dotčený výraz, "Dneska máš mít oči jenom pro mě."

"Vždycky mám oči jen pro tebe," opáčil s tím nejvíc sunshine úsměvem, který dokázal vytvořit.

"Hodný kluk."

Zbytek filmu strávili ve stejném duchu, Justin schovaný v Brianově objetí, Brian pobavený jeho reakcemi, i když občas sám skrýval své emoce u nějakých lekaček, a do toho se sem tam romaticky pošťuchovali jako malý kluci. Dalo by se říct, že rande to bylo perfektní.

"Konečně," vykřikl Justin s nadšením, když se na obrazovce zjevily závěrečné titulky.

"Zas tak bych se neradoval, tipuju, že to má mít druhý díl."

"Ten si rád domyslím."

Brian se rozesmál, "Můj manžel je zatracený posera... i můj syn má víc odvahy, co se hororů týče, jak tak vidím."

"Tak příště můžete koukat spolu," Justin na něj vyplázl jazyk.

"Za pár let možná... do té doby jsi můj parťák ty."

Justin se musel zaculit, byly doby, kdy by z Briana taková slova těžko dostával, teď už to byla v podstatě samozřejmost. Musel ho hned políbit.

"Teď by se asi hodila ta hudba," pronesl Brian vzápětí.

"Stejně nemůžu tancovat, tak... leda, že bys mi zatancoval ty," Justin se uchechtl.

"Zatancujeme si příště, teď budeme jen poslouchat a užívat si vzájemnou společnost."

Justin si nebyl jistý, zda se mu to celé jenom zdá, ale rozhodně se ničemu z toho nebránil, nechal proto Briana zapnout playlist připravený Daphne a následně spolu jen seděli v objetí, vzájemně se hladící a sem tam si vyměňující polibky.

A pak začala hrát jejich píseň 'Save the last dance for me'... oba v tu chvíli jen nehybně seděli a zcela vnímali její slova.

"Byly doby, kdy jsem si myslel, že už nikdy nebudu schopný tuhle písničku slyšet," vydechl Brian, tím známým hlasem, který měl vždy, když o té noci mluvil.

Justin vzhlídl, aby mu viděl do očí, "To už bylo dávno... teď už na tom nezáleží. Jsme tady a jsme šťastní... a spolu."

Brian se usmál a následně si ho přitáhl k polibku. Ale stačilo málo a něžnost se začínala měnit na dravost a vášeň. Tak dlouho se nemilovali a oba už je to přivádělo k šílenství.

"Uh, to by asi stačilo," Brian se odtáhl, snažíc se opravdu moc, aby se ovládl.

Justin se na něj však podíval úplně stejně vzrušeně jako byl on sám.

"Justine," Brian vzdychl. "Nemůžeme. Víš, že nemůžeme..."

"Budeme opatrní."

"Nechci mít tvoji nohu na svědomí..."

"Slibuji, že se nebudu hýbat... bude to zcela na tobě," použil na něj svůj hravý pohled plný chtíče. "Chci tě cítit v sobě," zašeptal následně.

Brian se kousl do rtu, bojujíc s tou touhou, kterou právě cítil, ale ať už v hlavě věděl sebevíc, že by neměli, jeho srdce a přiznejme si rozkrok, byly v tu chvíli silnější, než on.

"Zabiješ mě," svoje čelo přitiskl k tomu Justinovu a následně ho políbil.

Vzápětí se vyprostil zespoda jeho těla a postavil se s pohledem upřeným na Justina.

"Co to děláš?"

"Beru tě do postele," a jak udělal, tak i řekl, Justina vzal opatrně do své náruče a následně ho vynesl nahoru do jejich ložnice.

"Žádné... pohyby... rozumíš?" zdůraznil než cokoliv udělal.

"Žádné," přísahal Justin s úsměvem.

S tím Justina políbil, jeden žhavý polibek, plný vášně a jazyků bojujících o nadvládu. Poté se začal pomalu svlékat, zatímco Justin ležel na posteli a sledoval pečlivě každý jeho pohyb. Brian si pomalu rozepínal košili a dělal to tak sexy, že Justin mohl cítit svůj pulzující penis.

Když přišly na řadu kalhoty, Justinovi se už tajil dech. Znal Brianovo tělo tak detailně, že by ho mohl nakreslit z hlavy, ale koukat se na něj ho nikdy ani malinko neomrzelo... zvlášť když už to bylo tak dlouho, co se ho mohl dotýkat se vším všudy.

Jakmile je Brian shodil a odsunul stranou, vydal se za Justinem na postel, ten mohl vidět, jak se mu pod trenkami rýsuje jeho erekce a opravdu si přál ho ochutnat... tu známou chuť, kterou se Brian pyšnil.

Brian mu začal pomáhat se svlékáním. Nejprve tričko, pod kterém našel jeho na kámen tvrdé bradavky a každou z nich obkroužil jazykem. Poté se přesunul k jeho teplákům, ale ještě než mu je sundal, rukou zajel dovnitř a několikrát přejel po celé délce jeho úžasného ptáka. Justina sténal blahem a bojoval s nutkáním prohýbat se v zádech.

Když přestal, Justin vydal nesouhlasné zvuky. Briana to přimělo k úsměvu a poté z něj opatrně tepláky sundal, stejně jako následně jeho trenky. Začal ho líbat na stehnech, opatrně kolem jeho sádry a pomalu začal stoupat nahoru k jeho penisu, který byl zbarvený do tmavě růžové barvy a toužil po Brianově jazyku. Ten neváhal a Justinovi to ihned dopřál. Sál ho a olizoval jako zmrzlinu. Rukama držel jeho boky a zabraňoval mu v jakémkoliv pohybu, Justin proto jen mohl vydávat nejrůznější zvuky plné rozkoše, stejně jako vzdechy. Snažil se to ale držet na uzdě, aby nevzbudil Guse. To poslední, co právě teď chtěl bylo vzbudit Guse.

"F-f-fuck!" vykřikl následně neschopný to zastavit.

"Shh, Sunshine, shh," zasmál se Brian.

"Chci, abys cítil to, co já... lehni si..."

"Justine..."

"Budu opatrný. Lehni si," přikázal mu.

Brian se nenechal přemlouvat a rozhodl se Justinovi zcela oddat. Ten mu hned připomněl, jak moc nadaný je, když mu začal dopřávat to nejúžasnější vykouření. Brian byl v naprosté euforii, kdy v rukách drtil prostěradlo a paty zarýval do matrace. Justin ho krouživým pohyby jeho jazyka kolem jeho rudé erekce přiváděl k šílenství, nemluvě o tom, když ji začal sát nebo si ho celého sunul do úst.

"Ju-Justine," zastavil ho, snažíc se mu neudělat do pusy. "Fuck."

Justin se usmál, v tomhle byl rád samolibý, věděl, že Briana vždy dokáže přivést do tohohle stavu.

"Jsi ďábel," zasmál se Brian. "A já to kurva miluju."

"Já vím," mrkl na něj.

22 NSFW Gay Sex Scenes That Always Get The Blood Flowing


Brian se následně přesunul zpátky k jeho rtům a několikrát ho políbil. Poté už ani jeden nechtěl čekat, a tak si Brian vzal kondom a Justin se opatrně přetočil na bok. Brian si lehl za něj a ještě na Justina nanesl trochu gelu. Poté do něj začal pomalu pronikat, Justin se otevíral s každým centimetrem víc a víc, až dokud do sebe nezapadli jako dvě perfektní lžičky.

Chvíli jen nehybně leželi, oba si zvykajíc, Justin na tu plnost a Brian na ten nával vzrušení v jeho podbříšku. Poté začal přirážet, pomalu, vychutnávajíc si to, jak je Justin stále těsný.

Ale z jejich vzrušením a chtíčem, rostlo i tempo, kterým Brian do Justina přirážel. Oba byli na pokraji naprosté rozkoše. Kdyby mohli, nejspíš by křičeli na celý jejich úžasný palác. Kdyby mohli... ale to, že nemohli, je tak nějak zvláštně ještě víc dostávalo do naprosté euforie.

A následně stačilo už jen pár přírazů a Brianova ruka na Justinově chloubě a oba současně vyvrcholili.

Chvíli nebyli schopni vůbec ničeho, jen leželi, vzdychali a snažili se zase najít kyslík v plicích.

"O... můj... bože," vydechl Brian přerušovaně.

"Top 5," uchechtl se Justin.

"Top 3," zasmál se Brian. "Fuck. Jak jsme tak dlouho bez toho přežili?"

"Nemám ponětí."

"Už si prosím tě nikdy nic nelámej."

"Pokusím se," odvětil se smíchem.

Brian kolem něj následně ovinul ruce a pevně ho přitiskl ke svému zpocenému tělu, jeho penis stále uvnitř Justina.

Netrvalo dlouho a oba vyčerpáním začali upadat do momentálně potřebného spánku. S úsměvy na rtech a s tím nejúžasnějším pocitem na světě.

Avšak za nedlouho přišlo kruté probuzení do reality....

"Briane, musíš se vzbudit..."

2 comments:

  1. Takto utnuť v najlepšom,som napnuta ako sa po cesky hovorí kšandy.hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. 🙈🙈promiiň! Ale jsem ráda, že jsi napnutá😁

      Delete