Saturday, July 4, 2020

Aktualizace ohledně pauzy...

Zdravím všechny čtenáře,

na začátek se chci omluvit, že moje pauza trvá už takhle dlouho, věřte mi, že já samotnou jsem tohle opravdu nečekala. Avšak můj zdravotní stav je stále na houpačce... neříkám, že mi není lépe, protože je a o dost, ale stejně to ještě není na 100% a jsou dny, kdy se stále cítím pod psa😑. Takže logicky ani nálada psát moc není, zvlášť když u notebooku vydržím sotva půl hodiny, jelikož se mi pak udělá špatně.

Nechci však tady vypisovat a stěžovat si na moje problémy, protože všechny z Vás asi hlavně zajímá, kdy se vrátím...

Já si upřímně myslela, že 1. července tu budu jak na koni - všichni můžeme vidět, že to se nestalo - ale s tím, že mi furt není úplně dobře A HLAVNĚ s tím, jak teď funguje už několik měsíců blog, že se fakt nedá dostat do administrace blogu anebo to trvá hodinu, než se tam konečně proklikám a pak mě to stejně zas po nějaké době samo "vyhodí", fakt nemám chuť se teď nějak namáhat, protože s blogem, který nefunguje, se dost těžce pracuje... jsem sice hodně trpělivá, ale tohle už je i na mě silné kafe😃😤.

Tím pádem to vypadá, že ještě tak měsíc se beze mě tady budete muset obejít, i když mě samotnou to štve a mrzí a doufám, že to nebude ten případ a už vůbec, že by to trvalo déle... ale jednoduše vím, že za týden tu prostě nebudu. Je mi sice jasný, že co se blog.cz týče, tak se za ten měsíc asi nic nezmění, ale třeba já se dám už natolik dohromady, že na něj budu mít i ty nervy😅.

Ale aby to nebyly jen špatné zprávy, tak Vám můžu říct, že jsem se za ten měsíc dokopala a začala pracovat na ÚPLNĚ posledním díle (možná budou "dva", když přesáhnu limit znaků a do jednoho se mi to nebude vejít a že to tak vypadá😁) The Bond Between Us, protože mi to nakonec nedalo a chtěla jsem, aby to opravdu mělo to zakončení, které jsem si představovala a jelikož mi chybí opravdu už jen kousek dopsat (píšu to asi na desetkrát🙈), tak bych řekla, že snad během příštího týdne by to snad mohlo být tady na blogu, pokud se mi to teda podaří zveřejnit stejně jako tenhle článek😃.

A jinak snad v srpnu (možná i trochu dřív) se tady sejdeme... tak budu ráda, když se mi sem pak zase vrátíte, i když to se mnou teď stojí dost za houby😥. Takže všem moc děkuji za trpělivost a přízeň i přesto všechno, co se teď děje❤❤!!!

Jinak všem přeji krásné prázdniny!

Pin on Brian and Justin...The cutest couple...EVER!!

No comments:

Post a Comment