Wednesday, October 30, 2019

All I Ask - by Cookiebun

All I Ask by Cookiebun


VAROVÁNÍ 18+

Michael si vezme do hlavy, že je na čase, aby on a Brian byli konečně spolu.

Michael's POV

Věci byly v poslední době dobré... myslím. Přinejmenším to nebylo špatné, jen možná trochu stereotypní. Jdu napříč kampusem, abych Bena překvapil a zjistil, jestli dnes nechce zajít na oběd. Poslední dobou se moc nevidíme. Konají se závěrečné zkoušky, takže je Ben zaneprázdněn papíry a známkami.

Nějaké holky leží na nádvoří a poslouchají hudbu. Je to hezké, ale nejsem si jistý, jestli tu píseň znám. Zpomaluji tempo, i když nevím, proč mě to zajímá, ale něco mě k té písni přitahuje.


I don't need your honesty
It's already in your eyes and I'm sure my eyes, they speak for me
No one knows me like you do
And since you're the only one that matters, tell me who do I run to?

####

Nepotřebuju tvoji upřímnost
Vidím ti to na očích a jsem si jistá, že mé oči mluví za mě
Nikdo mě nezná tak jako ty
A od té doby, co jsi pro mě jediný, na kom záleží, řekni mi, za kým utíkám?



Je to, jako by ta píseň ke mně mluvila... že? Dokonce se zastavím a poslouchám dál...


Look, don't get me wrong
I know there is no tomorrow
All I ask is...
If this is my last night with you
Hold me like I'm more than just a friend
Give me a memory I can use
Take me by the hand while we do what lovers do
It matters how this ends
Cause what if I never love again?

####

Teď si to nevykládej špatně
Vím, že žádné zítra nebude
Všechno, co žádám, je tohle
Jestli je tohle moje poslední noc s tebou
Objímej mě, jako bychom byli víc než přátelé
Daruj mi vzpomínku, která nevyprchá
Až budeme dělat to, co milenci dělají, chytni mě za ruku
Záleží na tom, jak to skončí
Protože co když už nikdy nebudu milovat?



Pak mi to dojde! Okamžitě se otočím a zamířím do krámku s komiksy. Cestou tam se rozhoduji. Ano, to je ono; POTŘEBUJI to udělat!

Volám Brianovi: "Ahoj, Briane, Ben je dnes zaneprázdněný známkováním, přemýšlel jsem, jestli nechceš zajít k Woody's a trochu pokecat?"

Brianovi netrvá příliš dlouho odpovědět: "Jasně, Mikey, setkám se s tebou po práci na pár drinků a hru nebo dvě."

"Dobře, uvidíme se tedy!" Řeknu mu. Proč jsem tak nervózní? Jsme to jen my dva, scházející se jako za starých časů.


Brian's POV

Byl to dlouhý den, ale řekl jsem Mikeymu, že se s ním setkám, takže se alespoň ukážu a dám si drink. Když jsem se zeptal Justina, jestli se nechce přidat, řekl, že pracuje na obraze a nechce přestat. Raději bych šel domů, ale jeden drink mě nezabije. Páni, časy se jistě změnily. Sáhl jsem dolů a popadl svoje péro... jo, pořád tam je, ještě nejsem lesbička, směju se sám sobě.

Nevím, kdy přesně se to stalo, ale sakra, přiznávám, že jsem zamilovaný. Nikdy jsem nebyl šťastnější než od doby, kdy se vrátil z New Yorku a řekl, že je doma a zůstává! Upřímně jsem nikdy nečekal, že se vrátí. Myslel jsem, že rozšířím Kinnetik do New Yorku, ale nemyslel jsem si, že je správný čas. Jsem teď opravdu šťastný. Byl bych šťastnější, kdybych tu měl i Guse, ale Skype je skvělý nástroj pro to, abychom byli v kontaktu a viděli se mezi návštěvami.

Vypnul jsem počítač a popřál Cynthii dobrou noc, než jsem odešel z práce. Když se dostanu k Woody's, Mikey už je tady. Vybral stůl v roku a už má naše drinky, takže jdu k němu.

Jsou to noci, jako tyhle, když jsme to jen my dva, kdy si uvědomuji, že s výjimkou našeho dětství už nemáme nic společného. Tahle konverzace je bolestně nepříjemná, protože tu není nikdo jiný, aby ji vyplnil mluvením.

Během jednoho ohlušujícího ticha na mě Mikey jen zírá s tímhle podivným pohledem v očích. Kdybych ho neznal lépe, řekl bych, že vypadal jako zabouchnutý teenager. Začínám přemýšlet, kolik drinků měl, než jsem dorazil, ale pak začne mluvit. "Briane, je to tak hezké být jenom s tebou. Chybělo mi to," řekne Mikey, jak se natáhne k mojí ruce.

Odtáhl jsem ruku docela náhle, ale ani si toho nevšiml. Vypadá to, že se znovu ztratil ve svém vysněném světě, skoro jako to bývalo dřív. Opravdu jsem si myslel, že tyhle časy jsou minulostí. Co si kurva myslí? Je ženatý; Já jsem s Justinem; Myslel jsem, že už se přes tohle přenesl.

Stále jsem omámený tím, co se odehrává, když začne znovu mluvit. "Přemýšlel jsem. Bylo to už dost dlouho. Teď už spolu můžeme být, jako jsme vždycky oba chtěli."

"Co to kurva, Mikey? Zbláznil ses úplně? A co Ben a co Justin? Víš, že nikdy nebudeme pár, že jo? Vážně, co tohle způsobilo?" Nedokážu pochopit, jak se tahle noc změnila.

Pořád se na mě dívá těma zaláskovanýma očima, "Briane, bylo to jen otázkou času. Vím, co ke mně cítíš, a já cítím to samé k tobě... jako jsi vždy říkal 'Vždycky jsem tě miloval, Vždycky budu.' Pro mě je to to samé. Vždycky jsem tě miloval a vždycky budu... Teď je čas, abychom byli spolu. Vím, že Benovi a Justinovi se to nebude líbit, ale časem se tomu přizpůsobí. Vždycky bylo tak zřejmé, že bychom měli být spolu. Musí mít svoje podezření a jen čekají na to, až se to stane."

Do prdele, on to myslí vážně. Co to kurva! Musím to okamžitě zastavit. Ze všech nocí, zrovna dnes nikdo z našich přátel nepřijde do baru... Dobře, tady to je: "Mikey, poslouchej mě. Posloucháš?" Kývne hlavou a visí na každém slově, které říkám. "Miluju tě, ALE jen jako bratra. Vždy jako bratra, nikdy víc než to. Myslel jsem, že tomu rozumíš!"

Zdá se, že Mikey přemýšlí, když jeho ramena trochu klesnou, ale pak se jeho oči znovu rozsvítí. Začne mumlat něco, co mu nehodlám splnit. "Jestli je tohle všechno, co jsme kdy měli, dej mi tuhle jednu noc - dej mi vzpomínku na celý život."

Když začnu znovu kroutit hlavou "ne" a zvednu se k odchodu, zastaví mě. "Briane, co když nikdy nebudu milovat nikoho jiného, tak moc jako miluju tebe? Prosím, dej mi tuhle noc."


GENERAL POV

Brian vstal a začal couvat pryč od Mikeyho, kroutíc hlavou, naprosto otupělý, když do někoho narazil. Brian ani Mikey si v té intenzivní chvíli nevšimli, že mají publikum. Justin skončil dříve, než se očekávalo, a tak zavolal Emmettovi, který zavolal Tedovi, který přivedl Blaka. Všichni tam stáli a sledovali tuto hororovou show, jak se odvíjí. Všichni omráčení beze slov.

Brian se otočil, a když si konečně všiml, kdo jsou ti diváci, okamžitě ovinul svoje ruce kolem Justina a zhluboka se nadechl, jako by mu vdechování Justinovy vůně pomohlo vyčistit jeho mozek. Několik minut nikdo nic neřekl. Zdálo se, že Michaela příchod gangu vůbec nezasáhl, zatímco Brianovi se neskutečně ulevilo jejich příchodem.

Nejprve promluvil Emmett. "Um, takže tohle je trochu tragické. Co sis myslel, Michaele? Praštil ses nedávno do hlavy?" Zachechtal se, snažíc se neúspěšně přerušit napětí.

Ted a Blake si nebyli jisti, kam se dívat, takže se prostě střídavě dívali na sebe a na podlahu.

Justin neměl stejný problém. Byl čím dál víc rozzlobenější, čím víc si uvědomoval, co se právě stalo.

"Promiň, Michaele, znáš mě? Vidíš mě tady?" Zeptal se Justin, když se začal přibližovat k Michaelovi.

Michael, který si neuvědomoval Justinův hněv, odpověděl: "Samozřejmě, že tě vidím. Co tady děláš? Myslel jsem, že dnes večer jsme to jen Brian a já. Ty mu nevěříš?"

Justin pěnil: "Ach, já mu absolutně věřím. Vůbec o něm nepochybuji. Nemyslel jsem si, že bych měl důvod pochybovat o tobě, ale zdá se, že jsi konečně na tenkém ledě. Kde je Ben? Ví, co máš dnes večer v plánu?"

"Ben pracuje, jako obvykle. Vlastně tohle nemá nic společného s ním ani s tebou! Proč jsi tak naštvaný?" Michael zjevně nechápal, že ostatní slyšeli jeho vyznání Brianovi.

Brian se rozhodl ukončit toto bolestné setkání. Popadl Justina a zašeptal mu do ucha: "Pojďme prostě domů. Nemám ponětí, co s ním dnes v noci je, ale už tady opravdu nemůžu být. Chci jen, abychom odešli, prosím."

Justin slyšel zmatek a prosebné panikaření v Brianově hlase. Bez váhání přikývl. Vzal Briana za ruku a popřáli dobrou noc Emmettovi, Tedovi a Blakovi, než rychle odešli.

Ted, stále v šoku, vyhrkl: "Nemůžu uvěřit, že jsem si kdysi myslel, že Michael je pro mě ten pravý. Musel jsem mít v hlavě svojí vlastní malou klamnou fantazii."

Blake držel Teda za ruku: "Myslím, že jsi jen čekal na to, až přijde ten pravý ve správný čas. Možná to chvíli trvalo, ale konečně jsme se tam dostali!"

Emmett se jen usmál na Blaka a Teda a pak zavrtěl hlavou na Michaela. Všichni tři muži odešli od svého jasně pomateného přítele.

Bez vědomí všech v gangu, Ben dorazil k Woody's, pro dnešek hotový se známkováním. Byl zasvěcený do konce Michaelova prohlášení a jeho žádosti na Briana. Přinejmenším byl zaskočený. Po celé té době ještě pořád hrál druhé housle Brianovi? Bude tohle vždy součástí bytí s Michaelem? Mohl by se s tím vůbec vyrovnat?

Ben odešel, než ho kdokoli jiný uviděl. Měl před sebou docela dost přemýšlení. Jak to mohl nevidět? Myslel si, že s ním a Michaelem to jde opravdu dobře. Bude si o tom muset promluvit s Michaelem, ale nebyl si jistý, že by nějaká omluva, kterou by Michael mohl poskytnout, byla dostatečným důvodem, aby v tomto bodě zůstal. Bude muset zjistit, jak se Michael bude chovat, až přijde domů.

*************

Když se Michael vrátil domů, Ben seděl na pohovce. Michael téměř prošel těsně kolem něj, ale když se vydal ke schodům, podíval se na gauč a všiml si Bena. Michael byl stále zmatený tím, co se dnes večer stalo, ale posadil se vedle Bena, jako by se nic nestalo.

Ben promluvil jako první. "Tak, jaká byla tvá noc? Stalo se něco zajímavého?"

Michael se usmál: "Ne, jen průměrná noc u Woody's."

"Takže ses nepokusil přimět Briana, aby tě ošukal? Nemyslíš si, že je to něco, co bys měl zmínit?" Rozčílil se Ben.

Michael nasadil hloupý úsměv na tváři, "Ach, to. Nic se nestalo. Takže to není žádný velký problém."

Ben se zhluboka nadechl a pokračoval: "Co bys udělal, kdyby Brian s tvým návrhem souhlasil? Vůbec si o mně nepřemýšlel?"

"S tebou to nemá nic společného. Brian a já jsme vždy měli být spolu. Slyšeli si ho, jak to říká," začal Michael a Ben se přidal: "Vždycky jsem tě miloval, vždycky budu."

"Jo, slyšel jsem to, ale zřejmě si myslíš, že to znamená něco víc než kdokoli jiný. Byl jsi do mě někdy opravdu zamilovaný nebo jsem byl vždy jen náhradník?" Zeptal se Ben vážně.

Michael si povzdechl: "Samozřejmě, že jsem tě miloval, ale víš, že jsme s Brianem vždy plánovali být dvě staré královny v Palm Springs. Není to tak jako bys tu měl být navždy. Brian je moje navždy! Počkám na něj déle, pokud musím." Řekl, jako by to byla ta nejjednodušší banalita vůbec.

Ben jen beze slova vstal, popadl tašku u nohou, které si Michael nevšiml, a zamířil ke dveřím. Když otevřel dveře, otočil se k Michaelovi: "Jelikož je Brian tvým navždy, nebudu teď tvým prozatím. Justin je Brianovým teď a navždy; je škoda, že sis toho nevšiml." A s tím vyšel ze dveří.

Michael jen upřeně hleděl na dveře, předpokládajíc, že Ben se vrátí zpátky. Když se konečně probral, byl v obrovské dávce reality.

*************

Cesta domů do Britinu byla tichá. Justin viděl napětí v Brianovi, ale také věděl, že potřebuje čas na zpracování toho, co se stalo, než bude připraven o tom mluvit. Justin jen uklidňujícně položil ruku na Brianovo stehno.

Jakmile dorazili domů, vyšel Brian po schodech do hlavní ložnice a Justin ho následoval. Nechal Briana, aby se dnes večer ujal vedení, protože věděl, že Brian bude mít dost práce.

Brian seděl na okraji postele a hleděl z okna. Po několika minutách konečně promluvil, i když tiše. "Já jen nevím, co si mám myslet o tom, co se stalo. Přiznávám, vždycky jsem věděl, že do mě byl zabouchnutý, ale upřímně, jak mi uniklo, že pořád je? Myslel jsem, že to je minulost." Pohlédl na Justina se zmateným výrazem.

Justin uvolnil svoje napjatá ramena a postavil se přímo před Briana. "Nic ti neuniklo. Myslím, že to, co se dnes večer stalo, překvapilo všechny. Přišlo to zničehonic. Vím, že mezi vámi dvěma to už není stejné. Vím, že Michaela a Bena nevidíme tak často, jako jsme byli zvyklí, ale neuvědomil jsem si, že mají problémy. Nedokážu si představit, že by tohle Michael udělal, kdyby to bylo s ním a Benem dobré? Ale moje jediná starost jsi ty. Jsi v pořádku?" Zeptal se Justin, když klesl na kolena a objal svého manžela... jejich tajemství, které chtěli zachovat tak dlouho, jak jen mohli.

"Jo, jsem v pořádku... ale to, co by to ještě vylepšilo, je..." Brian nechal svoje prohlášení viset ve vzduchu, když jeho oblíbený blonďák rozepnul jeho kalhoty a rychle pohltil jeho tvrdnoucí péro. "Ach kurva ano!" Brian lapal po dechu, když ho Justin lízal a cucal s potěšením. Mnohem rychleji, než chtěl, Brianova esence stékala Justinovi do krku.

Neplýtvajíc ani minutu, oba muži vstali a svlékli si oblečení. Byla to spleť rukou a nohou, když shazovali svoje oblečení, oba muži zběsilí s potřebou dotýkat se druhého. Začali se líbat a dotýkat se, kdekoliv jen dosáhli. Brzy oba leželi na posteli, Brian na Justinovi a třeli se o sebe.

Brian popadl lubrikant z postranního stolu a pokryl si dva prsty, kterými se ihned přiblížil k Justinovu čekajícímu otvoru. Při roztahování Justina nebyl ztracen žádný čas, aby byl připravený na přicházející vniknutí. Když Justin přikývl, že je připraven, Brian pokryl svůj penis lubrikantem. Nebral to pomalu, ale při prvním vniknutí šel hluboko až po koule. Věděl, že je to drsné, a že to Justina bude pálit, ale taky věděl, že to Justin zvládne, protože se mu to trochu drsné občas líbilo. Kromě toho Brian byl nakloněn Justinově drsnější stránce více, než kdy jindy! Brian neúprosně vrážel do Justina, oba potřebovali, aby to bylo divoké a drsné.

Justin se zmítal, když každý z Brianových úderů zasáhl jeho prostatu, střídavě chytal prostěradlo a Brianova záda. Teď už by to nemělo trvat dlouho. Jak Brian vycítil jejich rychle se blížící orgasmy, tak zvýšil tempo. Ještě pár tahů bylo vše, co bylo třeba, aby se společně udělali. Po všech těch letech to bylo, jako by se jejich těla mohla navzájem číst, takže se obvykle udělali současně.

Brian se zhroutil na Justina, ale posunul se mírně doleva, aby zmírnil svoji váhu. Oba muži si vychutnali pocit Brianova polotvrdého penisu stále uvnitř Justina a jeho pomalu vytékajícího spermatu z Justinova otvoru mezi nimi. Ten pocit nikdy neomrzel. To byla největší výhoda toho, že už nepoužívali kondomy.

Poté, co oba muži znovu získali stabilitu, Brian usoudil, že musí skutečně mluvit. "Nemohu dovolit, aby mě Mikeyho iluze ovlivnily a rozhodně nedovolím, aby ovlivnily NÁS. Nechci, aby sis někdy myslel, že sdílím tu jeho nereálnou fantazii, dodržet slib, který jsme si dali, když jsme byli děti. Nemám vůbec v úmyslu splnit jeho sen. Mám teď své vlastní sny a jediný, s kterým je chci sdílet, jsi ty!"

Justin nasadil svůj sunshine úsměv, "Nikdy jsem se nebál, Briane. Vím, kde stojím ve tvém životě. Koneckonců, jen proto, že to nikdo jiný neví, to neznamená, že si nepamatuji, že jsme manželé. Nejsem si jistý, co je Michaelovým problémem, ale je to jen to, JEHO problém. Jsme šťastní a já plánuji, abychom tak zůstali. Miluji tě, Briane. Jsi můj sen a moje realita. Nechtěl bych to jinak."

Oba muži jen leželi ve své náruči, usmívající se a spokojení, jak se oddali spánku.


***************************************
PROSÍM O HODNOCENÍ! 😇



***************************************

Teď když jste povídku přečetli, chci se zeptat, zda byste měli zájem i o její pokračování... lépe řečeno, tohle je jednorázovka, ale autorka napsala ještě navazující povídku, která má 6 dílů a je o následcích Michaelova jednání.
Vzhledem k tomu, že povídka je vícedílná, tak to samozřejmě bude náročnější (hlavně časově) na překlad, proto se raději ptám, zda by o to ten zájem byl, abychom to s Verčou třeba nepřekládaly zbytečně :)
Tudíž budu ráda za vyjádření, ať už v komentech či v anketě níž.

No comments:

Post a Comment