Thursday, February 14, 2019

Forever Yours by Janča

Valentýn nepatří mezi moje oblíbené svátky, každopádně jsem se kvůli těm dvěma rozhodla napsat kraťoučkou povídečku, aby si ho oni dva aspoň trochu užili😅❤️

Výsledek obrázku pro valentines day png

VAROVÁNÍ 18+

Brian si od Justina vzal přáníčko, jež bylo zcela pokryté srdíčky, to bláznivé štěně mu ho v podstatě vrazilo mezi dveřmi, sotva vešel dovnitř.
"Otevři to!" nakázal mu Justin natěšený jako nějaký malý blázen. Brian se tedy nadechl a udělal to. Stálo tam: Navždy tvůj. Miluju tě. Krásného Valentýna.

"Nesnášíš to," povzdechl si Justin, když viděl, jak se na to Brian tváří. Je pravda, že pro Briana byl Valentýn vždycky naprosto nepodstatný svátek, který ho míjel obloukem. Vlastně by se dalo říct, že do téhle chvíle si ani neuvědomoval, že by nějaký Valentýn byl. Ale z nějakého neznámého důvodu mu tahle maličkost, tahle směšně romantická maličkost, udělala radost a neskutečně mu zpříjemnila den.

"Miluju to... stejně jako tebe," pousmál se a prsty projel Justinovými vlasy. Justin ihned zrudl ve tvářích a usmíval se nejen ústy, ale i očima. Brian Kinney ho miloval, co víc si mohl dneska přát?

A Brian se mu následně rozhodl ukázat, jak moc ho vlastně miluje. Chytil ho za pásek a odvedl ho do ložnice. Justin si lehnul na postel a Brian se na něj obkročmo posadil - začal se třít svým rozkrokem o ten jeho. Byli oba hned tvrdí. Poté mu svlékl tričko a hrál si s jeho tvrdými bradavkami - laskal je jazykem, jemně okusoval, sál je a dováděl ho k šílenství.

Po chvíli Justina překulil na břicho a sundal z něj kalhoty i trenky jedním tahem. Udělal mu rimming, který Justina přiměl křičet slastí a svíjet se v naprosté rozkoši.

Pak si svlékl svoje oblečení, natáhl si kondom a Justinův zadek vytáhl do výšky, ale horní polovinou těla stále ležel přitisknutý k matraci. Následně do něj jedním tahem pronikl. Justin zalapal po dechu a rychle si zvykl na tu plnost. Brian poté začal přirážet a užíval si každý pohyb v Justinovi.

Jejich zpocená těla se zmítala, zatímco oba vzdychali slastí. Poté se udělali současně a bouřlivě. Svalili se na postel a Brian v něm ještě zůstal. Zatímco mu ležel na zádech, mu do ucha mezi vydýcháváním se zašeptal "Navždy tvůj. Miluju tě. Krásného Valentýna."

Související obrázek Výsledek obrázku pro brian and justin gif sex Související obrázek

No comments:

Post a Comment