Friday, September 14, 2018

Queer as Folk - Season 3

obsahuje spoilery!!!

Související obrázek


3x01 - Mad Dog Kinney

Fakt, že Brian s Justinem se rozešli, se stává žhavým tématem všech. Maikey jako jediný stojí na straně Briana, ostatní se nediví, že od něj Justin odešel. Michael v krámku čelí otázkám ohledně pokračování RAGE, ale to je teď celkem nereálné. Justin si během nepřítomnosti Briana vyzvedne v loftu svoje věci a během toho vzpomíná a i si představuje, jak spolu s Brianem byli (jejich sex). Brian se snaží působit, že ho rozchod s Justinem nijak nezasáhl, ale ve skutečnosti je zdrcený. Holky chystají oslavu svého výročí a nevědí, co udělat s pozvánkou pro Briana s Justinem. Michael konfrontuje Justina a chce, aby zmizel z jejich životů. Lindsay s Melanie jsou zvědavé na pokrok ve vztahu Teda a Emmetta, ti jim řeknou, že spolu spali, ale ve skutečnosti to tak nebylo. Ben nemá kde bydlet a tak mu Maikey navrhne, aby se nastěhoval k němu. Lindsay domlouvá Brianovi, aby se pokusil získat Justina zpátky, ale ten tvrdí, že ho nechce. Debbie je naštvaná na Maikeyho za to, co řekl Justinovi, protože Justin se kvůli tomu rozhodl skončit v jídelně. Dokonce i odmítá jít holkám na oslavu výročí, protože se domnívá, že ho tam nechtějí, ale ty ho přesvědčí o opaku. Ben s Maikeym si chtějí užít první společnou noc, ale přijde Brian a vše zkazí. Ben navrhne Maikeymu, aby s ním šel ven, protože je očividné, že ho potřebuje. Brian and Maiky show se vrací na scénu. Teddy s Emmem se spolu pokoušejí mít sex, ale bojí se, že když to mezi nimi nevyjde, už nebudou přáteli. Koná se oslava holek, kam dorazí i Justin s Ethanem a Debbie hned domlouvá Justinovi, že to, co mu řekl Maikey, se jí netýká a že chce, aby se vrátil zpátky do jídelny, protože je stále součástí rodiny. Nečekaně dorazí i Brian a všichni čekají, co bude následovat. Maiky se před ním začne rozčilovat a řekne mu, že měl Justina tenkrát na plese nechat bez pomoci, Brian mu za to vrazí pěstí. Ted s Emmettem se spolu rozhodnou vyspat. Brian se jde později omluvit Maikeymu a ten uznává, že překročil čáru, když řekl, co řekl. Na konci epizody za Brianem přijde do loftu prostitut, který se neskutečně podobá Justinovi - což byla Brianova podmínka.

3x02 - House Full of Children

Brianovi chybí Justin natolik, že si ho představuje při sexu s trickem. Ted s Emmettem si naplno užívají společné chvíle. Maikey po dalším dotazu fanouška na to, kdy bude pokračování Rage zkouší promluvit s Justinem o další spolupráci, ale ten ho odmítne. Mel s Lindsay čelí otázce své kamarádky, zda budou mít další dítě a zatímco Melanie je pro, Lindsay její nadšení nesdílí. Linds však slíbí, že o tom popřemýšlí. Justin nemá na školné a tak se zdá, že bude muset skončit se školou. Ben s Maikeym si chtějí užít volný večer, ale opět je vyruší Brian, který je donutí jít do Babylonu. Emmett se potkává s Dijonem, se kterým si dříve domluvil schůzku, na kterou nakonec nedošlo, a Dijon by to rád napravil, Emmett ho odmítne, ale nedokáže na něj přestat myslet. Justin představí Ethana svojí mámě a ta Justinovi navrhne, aby si o peníze na školné řekl otci. Lindsay od kamarádky zjišťuje, že jí Mel řekla, že pracují na dalším dítěti a tak je naštvaná. Maikey se chystá na večeři s Benem k Debbie, ale Brian ho "unese" dřív, než se vydá na cestu a vezme ho na párty, kde ho donutí sledovat, jak s někým šuká. Emmett se vydá za Dijonem, aby mu oznámil, že z toho nic nebude, ale nakonec neodolá. Lindsay se pohádá s Melanie a řekne jí, aby další dítě odnosila ona, ta však kvůli zdravotním problémům děti mít nemůže, ale Linds jí řekne, že dnes existují procedury, které by jí pomohly. Justin se rozhodne jít za svým otcem, ale ten mu dá jasně najevo, že mu nepomůže. Ben je naštvaný na Maikeyho kvůli Brianovi a chce si najít jiné bydlení. Ted zjišťuje, co se stalo mezi Emmettem a Dijonem a je vytočený. Justin se snaží najít způsob, jak si zaplatit školné, ale je velice zaskočený, když zjistí, že už zaplacené bylo. Ethan předpokládá, že jeho otec změnil názor, ale Justinovi dojde, že mu ho zaplatil Brian. Ihned jde Brianovi říct, že to nemůže přijmout, ale ten mu říká, že nemá na vybranou a že dohoda je dohoda a tak to díkem přijímá stejně jako svůj starý počítač na kreslení. Emmett s Tedem se téměř rozejdou, ale nakonec si vše dokáží vyříkat. Justin se rozhodne s Maikeym pokračovat v Rage.

3x03 - Doctors of Dickology

Ben je stále naštvaný a hledá si jiný byt, Maikey ho ale nakonec přesvědčí, aby zůstal. Lindsay žádá Briana o pomoc při charitativní akci zvanou Karneval pořádanou LGTB centrem. Ten chce odmítnout, ale když ho zaujme auto, které by si rád koupil, navrhne podmínky, které centrum neodmítne. Následně jde požádat o pomoc Justina s plakátem a Ethan si myslí, že se ho tak Brian snaží získat zpátky, Justin ovšem říká, že na tom nesejde, protože chce být s ním. Horvath by rád ve vztahu s Debb někam postoupil, ale ona se bojí, protože už je to nějakou chvíli, co měla naposledy sex. Emmett s Tedem se jí rozhodnou pomoct a trochu ji zaučí. Ben zjišťuje, že muž, který ho nakazil, zemřel a tak je šokovaný. Melanie si nechává udělat proceduru a může tak odnosit další dítě. Otázkou je, kdo bude otcem, Lindsay chce opět Briana, ale to Mel odmítá. Ovšem potom, co Linds řekne, že by děti nebyly příbuzné, svůj názor změní. Jdou se ho proto zeptat a ten s tím nemá problém, až dokud neslyší, že matkou bude Melanie a tak se jim vysměje. Debbie přiznává Horvathovi, že je to pro ni poprvé po dlouhé době, ale ten ji uklidňuje, že to nevadí. Po sexu je ovšem překvapený, protože Debb dělala věci, co ji kluci naučili a Horvath se tak domnívá, že nervozitu jen předstírala a to ji naštve a Carla vyhodí. Maikey s Brianem se zhulí a vzpomínají na školní léta, při čemž se Brian snaží přijít na důvod, proč by normálně myslící gay měl na svět přivést další dítě ještě k tomu s Melanie a Maikey mu řekne "aby nasral heteráče", což ho donutí přemýšlet. Brian pozve Justina a Ethana na Karneval, ale Ethan odmítne s tím, že mají jiné plány. Debb říká klukům, co se stalo a ti to jdou proto za Horvathem napravit. Holky si vybírají dárce ze spermobanky, ale nečekaně za nimi přijde Brian s tím, že to udělá. Ben kvůli smrti Paula začne brát steroidy. Horvath se jde omluvit Debbie. Centrum je zděšené, když vidí, co Brian udělal z Karnevalu a Melanie už tak nechce, aby byl otcem. Ethan bere Justina za svými přáteli, jenže ten je znuděný a nakonec vyráží na Karneval. Brian ho rád vidí, ale na Briana se nalepí nějaký kluk, kvůli čemuž Justin odejde.

3x04 - Brat-Sitting

Briana poctí jeho sestra Claire návštěvou v práci a žádá ho, aby pohlídal jejího syna Johna, který však Briana neustále uráží, protože je gay. Lindsay s Mel si dárce vybírají mezi kluky. Nakonec na ně udělá dojem Michael, když vidí, jak to umí s Johnem. Pozvou si ho na večeři a on je jejich nabídkou zaskočen. Avšak po rozhovoru s Benem je z představy, že by byl otcem, nadšen. Ted chce, aby se k němu Emmett nastěhoval a ten, ačkoliv se mu to zdá moc brzy, nakonec souhlasí. Briana se jeho synovec pokusí okrást a tak ho skoro utopí v záchodě, John mu oznamuje, že toho bude litovat. Debbie všem v jídelně říká, že bude babička a na Bena toho začíná být moc, protože kvůli HIV děti mít nemůže a teď v kombinaci se steroidy, které bere, se v něm hromadí více vzteku, který neustále ventiluje v tělocvičně. Jeho chování si všimne Vic a snaží se s ním promluvit, ale marně. Brian je nečekaně odveden policistou k výslechu na stanici. Holky chtějí po Maikeym, aby podepsal papír, že se nebude nijak angažovat v životě dítěte, s čím za žádnou cenu nesouhlasí, protože nechce být pouze dárcem, ale i otcem. Justin s Debbie zjišťují od Horvatha, že byl Brian synovcem obviněný ze sexuálního obtěžování. Emmett se u Teda začíná zabydlovat, jenže Ted jakožto někdo, kdo si zakládá na perfektním úklidu, je zděšen, když vidí, co Emmett udělal s jeho bytem a tak se pohádají, což má za následek, že se Emmett sebere a vrátí zpátky k Maikeymu a Benovi. Michael vyzvedne Briana na policejní stanici, kterému teď hrozí vězení. Brian se ihned vydává ke Claire domů, aby si to s Johnem vyřídil, ale ta ho za ním nechce pustit a chce na něj zavolat policii. Nakonec dojde ke konfrontaci mezi Brianem a jeho matkou, která je jím znechucená. Brian je zničený. Maikey je zklamaný, že nebude otcem a při tom zjišťuje, jak moc si Ben přeje být jedním. Justin najde Johna, aby ho donutil nechat Briana být, a zjišťuje, že má na ruce Brianův náramek, který mu předtím ukradl. John následně dorazí domů, kde na něj už čekají Horvath, Debbie, Justin a jeho máma. Justin totiž řekl Horvathovi o náramku a tak nakonec všichni zjišťují, že John lhal. Lindsay se snaží přesvědčit Melanie, aby dala Maikeymu možnost být součástí života jejich dítěte jako otec. Ta nakonec souhlasí a vydávají se to oznámit Maikeymu a ten je z toho nadšený. Ted se jde omluvit Emmettovi a oba se shodnou, že pokud spolu mají žít, musí si pořídit společně nový dům. Justin jde vrátit Brianovi jeho náramek a ten je mu vděčný za pomoc.

3x05 - There's Nothing Noble About Being Poor

Michaela čeká první odebrání spermatu na klinice, ale jemu se při masturbaci moc nedaří. Debbie s Vicem pobízí gaye, aby se registrovali k volbám a zabránili tak homofobnímu kandidátovi na starostu Jimu Stockwellovi vyhrát. Jennifer se jako realitní agentka nabídne Tedovi a Emmettovi, že jim pomůže najít nový dům. Ethan prohraje na soutěži, ale je osloven hledačem talentů, který ho chce zastupovat. Podmínkou však je, že nikdo nesmí vědět o tom, že je gay a ani o Justinovi. Michael je na sebe naštvaný, že zklamal a udělá v jídelně scénu po tom, co si ho Brian dobírá a Debbie mu radí, jak si správně vyhonit. Brian se poznává s Jimem Stockwellem a hned mu nabídne své služby. Ben stále chodí do tělocvičny a je vzteklý už i na Maikeyho. Ethan slibuje Justinovi, že smlouvu nepodepíše, protože ho nechce zapírat. Jim Stockwell poctí Briana návštěvou celkem rychle se svým týmem, kteří chtějí vědět, jak přesně jim může pomoci a tak jim nabídne možnost reklamy pro jeho kampaň. Ted s Emmettem obcházejí domy, které pro ně Jennifer našla, ale oba mají jinou představu. Brian se Debbie a holkám chlubí svým novým klientem, ale ty jsou naštvané, protože dobře vědí, co je Stockwell zač. Debbie mu za to do obličeje vmete, že se Ethan kvůli Justinovi vzdal šance na kariéru. Michael se vzruší u Teda v práci při pohledu na masturbujícího muže a hned na to běží s dávkou svého sperma za holkami, které ho okamžitě použijí. Brian na ulici nachází hrajícího Ethana a snaží se ho přesvědčit, aby se svým talentem nezahodil tak velkou příležitost s tím, že není nic šlechetného na tom být chudý. Vidí v tom příležitost získat zpátky Justina. Emmett se rozhodne ustoupit a souhlasí, že si pořídí dům, co se líbí Tedovi. Ted však nakonec kupuje dům, který chtěl Emmett. Michael je svědkem toho, jak si Ben píchá injekci. Ethan oznamuje Justinovi, že se rozhodl podepsat smlouvu, ale že to nějak zvládnou. Použije při tom stejnou frázi jako Brian, že není nic šlechetného na tom být chudý a Justin hned pochopí, že za tím stojí Brian. Ihned jde za ním, aby ho za to seřval, ale Brian mu říká, že nemůže čekat, že by pro něj Ethan obětoval svou kariéru a tak je Justin zdrcený.

3x06 - One Ring to Rule Them All

Michael opět vidí, jak si Ben píchá injekci a ihned usuzuje, že se jedná o steroidy a svěřuje se s tím Brianovi. Ethan obdrží od svého agenta telefonát, že se stal náhradou na koncertu, z čehož má obrovskou radost, Justin je ovšem zklamaný, že nemůže jet s ním, protože o něm nikdo nesmí vědět. Brian nadále pracuje se Stockwellem, ale tomu se nelíbí nápady, které Brian má. Emmett vymýšlí, jak zařídit nový dům a Debbie varuje Teda, aby si dával pozor v práci, protože Stockwell si chce zlepšit pozici tím, že bude bojovat proti obchodu se sexem. Michael oznamuje Benovi, že ví o steroidech a chce, aby přestal, jenže ten ho přesvědčí o tom, že je to dobré pro jeho zdraví. Stockwell nakonec dává svolení Brianovi a tak začnou pracovat na reklamě. Ted se ujišťuje, že v jeho práci je vše podle zákona a zdá se, že se nemá čeho bát. Ethan má v bytě interview a nečekaně tam dorazí Justin s Daphne a tak je Ethan představuje jako svého bratrance s přítelkyní. Emmetta s Tedem přichází uvítat v sousedství jejich bláznivá sousedka Sunny a zve je na koktejlovou párty na uvítání s ostatními sousedy. Debbie si všimne, že Ben za poslední dobu nějak narostl a Vic rovnou přehodí, že ví, že užívá steroidy, ale Michael je ujišťuje, že má vše pod kontrolou. Stockwell je zaskočený z výsledku jeho reklamy, ale rozhodne se pro zveřejnění s podmínkou, že pokud to nevyjde, Brian za to ponese následky. Ben si v šatně tělocvičny kupuje steroidy a Brian je tomu svědkem. Ihned ho proto konfrontuje a tak ho Ben vzteky namáčkne na skřínku a zraní ho. Michael vidí, co Ben udělal Brianovi a omlouvá se mu za to, Brian mu však říká, aby od něj Bena držel dál. Ethan vyráží na koncert do Harrisburgu. Brian se Stockwellem se dozvídají výsledky a ukáže se, že jeho reklama opravdu zabrala. Emmett s Tedem dorazí na koktejlovou párty za svými novými sousedy a jsou nimi trošku zaskočeni. Justin tajně dorazí do Harrisburgu, aby mohl vidět Ethana, ale dřív, než s ním stihne mluvit, je svědkem toho, jak Ethan odchází pryč s nějakým klukem. Na koktejlovou párty nečekaně dorazí policie a zatkne Teda - ukázalo se, že jeho asistent je nezletilý, ačkoliv se Ted domníval, že je mu 21. Michael konfrontuje Bena za to, co udělal Brianovi a chce, aby se steroidy okamžitě přestal, Ben mu však říká, že on nikdy nebude vědět, jaký to je být pozitivní a že někdy přemýšlí nad tím, že by vše bylo snazší, kdyby byl s někým, kdo je taky pozitivní, což Michaela zraňuje.

3x07 - Stop Hurting Us

Tedovi hrozí vězení a Melanie ho zastupuje. Justin říká Ethanovi, že ho na koncertě viděl, jak odchází s nějakým klukem, ale ten mu vysvětlí, že šlo pouze o fanouška. Debbie zjišťuje, že její bratr Vic má přítele a je nadšená, ihned proto plánuje rodinnou večeři. Brian si začíná uvědomovat, že spolupracovat se Stockwellem byl špatný nápad, protože začíná ohrožovat jak jeho, tak všechny gaye. Michael si neví rady s Benem, který je čím dál více ovlivněn steroidy. Melanie radí Tedovi, že by mu mohl pomoct Brian vzhledem k jeho vztahu se Stockwellem. Ted ho jde proto požádat, ale Brian ho odbude s tím, že mu nemá jak pomoci. Nakonec se za ním proto vydává Emmett, který ho srdceryvně žádá, aby Tedovi pomohl. Mel je zklamaná, že všechny její těhotenské testy vycházejí negativně. Michael se bez Bena, který pozvání odmítl, aby mohl do posilovny, účastní večeře, aby poznal Vicova přítele Rodneyho. Ukazuje se, že Rodney je také HIV pozitivní a sděluje jim, že díky tomu jsou si s Vicem blíž, protože vědí, čím si ten druhý prochází. Michael je proto ještě zoufalejší ze situace s Benem. Brian překračuje hranice a nenápadně se snaží Stockwella přesvědčit, aby nechal Teda na pokoji a našel si někoho jiného, z koho udělá exemplární případ, což se nakonec vydaří. Justin připravil pro Ethana večeři, jenže za dveřmi se nečekaně objeví kluk z koncertu a Justin pochopí, že ho Ethan podvedl a tak se s ním rozchází. Michael se rozhodl k radikálnímu řešení a chce se přímo před Benem infikovat HIV za pomoci jeho použité jehly, ten ho žádá, aby to nedělal a tak mu Michael říká, aby se steroidy okamžitě přestal. Ben ho poslechne a za vše se mu omluví. Melanie oznamuje Tedovi, že do vězení nepůjde, musí ovšem navždy skončit se svojí porno stránkou. Ted jde následně poděkovat Brianovi. Brian se ovšem chová jako Brian a říká mu, že to neudělal pro něj. Melanin test konečně vyjde pozitivně a tak se s Lindsay radují. Brian jde na konci epizody do zadní místnosti a vidí, jak si to tam Justin s někým rozdává. Proto si stoupne tak, aby na něj viděl, a nechává si kouřit, zatímco se s Justinem vzájemně dívají do očí.

3x08 - Hunt(Er) for Love

Michael s Benem zažívají krušné noci, protože se pod jejich okny zabydleli mladí prostituti, kteří zde shánějí své klienty a dělají u toho hluk. Ben to nevydrží a snaží se je požádat, aby odešli, jeden z nich, sotva 16 letý kluk, mu nabídne sex bez kondomu a Ben je z toho znepokojený. Justin si konečně uvědomuje, že odejít od Briana byla chyba a chce ho zpátky, bohužel je mu ale jasné, že Brian mu to neudělá snadné. Daphne mu radí, aby se vyskytoval všude, kde se nachází Brian. Lindsay nastupuje do nové práce jako prodejce obrazů v galerii. Ihned udělá dojem na svého šéfa a ten jí tak dá na starost velký večírek. Emmett shání druhou práci, aby byli s Tedem schopni zvládat nájem. Brian je velmi překvapený, když zjistí, že u něj ve firmě je nový stážista a není to nikdy jiný, než Justin. Brian se ho chce ihned zbavit, protože je mu jasné, proč tam je, ale Justin se ho snaží vyvést z omylu s tím, že si chce pouze doplnit své vzdělání a získat nové zkušenosti a tak mu Brian dovoluje zůstat. Emmett žádá Lindsay, zda by pro něj nenašla nějakou práci na večírku, který chystá. Justin Briana doslova stalkuje a oznamuje mu, že se s Ethanem rozešli. Michael s Benem nacházejí mladého prostituta spícího před svými dveřmi a tak mu Ben nabídne, aby s nimi šel do jídelny a trochu se najedl. Debb ho hned zpovídá, ale Michael není zrovna nadšený, že mu Ben takhle pomáhá. Lindsay se potýká se vzteklou organizátorkou jejího večírku a tak ji nakonec vyhodí. Ben s Michaelem jsou svědkem toho, jak se ostatní prostituti snaží zmlátit Huntera a tak mu opět pomohou a nechají ho u sebe přes noc, Michael však nemá vůbec radost. Lindsay požádá Emmetta, aby pro ni zorganizoval její večírek a ten je nadšený. Justin v práci shodí Briana před klientem. Brian ho proto vyhazuje a tak mu Justina přiznává pravý důvod, proč do jeho práce šel, Brian však předstírá, že už o něj nestojí. Justin ho nakonec políbí. Ben stihne Hunterovi dát akorát svoje číslo a nějakou hotovost, než od nich uteče. Lindsaynin večírek je díky Emmettovi velmi úspěšný a Emmett dokonce dostane spoustu pracovních nabídek, což nedělá dobře Tedovi. Justin jde na konci epizody za Brianem požádat ho znovu o druhou šanci s tím, že už ví, co od vztahu s ním očekávat a ten po tom, co si stanoví pár pravidel včetně toho, že už nikdy nechce slyšet houslovou hudbu, Justina přijímá zpátky, jak do práce, tak k sobě. Následně se konečně pomilují v Brianově kanceláři.

3x09 - Big Fucking Mouth

Brian s Justinem jsou zase spolu a klukům to "sdělí" prostřednictvím zamilovaného tance v Babylonu. Michael jako obvykle není nadšený. Brian nadále pracuje na Stockwellově kampani i přes to, že ten škodí LGBT komunitě. Ted je nešťastný, že nemá práci a tak se mu Mike snaží dohodit místo v BigQ. Melanie se připravuje kvůli těhotenství na zkrácený úvazek a zrovna v tu chvíli zjišťuje, že případ, na kterém pracuje už několik let, jde konečně k soudu. Michael s Justinem se nemůžou shodnout na obrázku pro obal druhého dílu Rage, protože Justin by rád použil více sexuální obrázek. Při tom přiznává Maikeymu, že měl pravdu, když mu říkal, že ho Brian miluje. Mel oznamuje Linds, že chce na případu pracovat a ta z toho nemá radost. Ted zjišťuje, že práci v BigQ dostal někdo jiný a to ho sráží ještě na větší dno. U Woody's se koná charitativní akce, která zahrnuje striptýz, Brian vyzve jednoho z tanečníků, že mu dá 100 dolarů za to, že na pódiu ukáže i penis a ten to přijímá, následně je akce přerušena tajnou policií v davu. Debbie v jídelně pořádá shromáždění a při jeho příležitosti to dá Brianovi pěkně sežrat za to, že pomáhá Stockwellovi. Emmett organizuje další večírek a Ted se nabízí, že pomůže jako barman. Lindsay začíná mít vztek, že se Mel místo synovi více věnuje práci a tak se pohádají. Tedovi na večírku někdo z minulosti připomene, na jaké dno se dostal a on to přestává zvládat. Brian zjišťuje, že má od Stockwella vyhazov a tak mu dojde, že ho někdo musel vidět u Woody's. Stockwell se ovšem následně musí zpovídat z homofobie, díky Debbie, která ho pošpinila v televizi. Toho Brian hned využije, aby své místo získal zpátky tím, že nechá Stockwella veřejně prohlásit, že na jeho kampani pracuje gay. Carl je ovšem na Debbie naštvaný, protože je Stockwell jeho šéf a tak se s ní nakonec rozchází, protože ona mu dá jasně najevo, že s tím nehodlá přestat. Ted dospěje do zoufalého bodu, když se psychicky zhroutí před Emmettem a svými přáteli.

3x10 - Uncle Ben

Brian s Justinem hledají nový klub, kde by si trochu užili, ale všechny jsou kvůli Stockwellovi zavřené. Což kluci dávají Brianovi následně za vinu. Tedovi se hroutí svět, protože je finančně na mizině. Melanie jde na prohlídku kvůli těhotenství a Maikeyho všechny informace vyděsí až se o ni začne bát. Emmett chce Teda rozveselit a tak jim zařídí výlet pro dva. Jenže Emmett následně dostane pracovní nabídku a tak nemůže jet, ale přemluví Teda, aby jel sám. Ben obdrží nečekaný telefonát, který ho zavede do nemocnice, ve které leží Hunter s ledvinovou infekcí a Bena uvedl jako svého strýce. Ben to chce doktorům vyjasnit, ale Hunter ho žádá, aby si na jeho strýce hrál, protože jinak skončí v dětském domově. Maikey se rozhodne Melanie špehovat, aby se ujistil, že je v pořádku a nijak se nepřepíná. Když to Mel zjistí, tak je rozzlobená a přiměje ho slíbit, že už to dělat nebude. Justin rozjel svůj vlastní boj proti Stockwellovi tím, že po nocích tajně rozlepuje po městě plakáty, které ho urážejí a zesměšňují. Všichni jsou tím pobaveni, ale Brian začne mít podezření, že je za tím právě Justin. Michael zjišťuje, co Ben dělá pro Huntera a vůbec to nepodporuje a chce po něm, aby nemocnici vysvětlil, jak se věci mají dřív, než ho Hunter finančně vyždíme, protože se Ben rozhodl platit náklady za léčbu. Ted vyráží na výlet, ze kterého není vůbec nadšený a tak nakonec skončí v jednom sex-motelu. Stockwell je kvůli plakátům vytočený a Brian mu radí, jak se s nimi vypořádat před tiskem, což nakonec zabere. Hunter dá Benovi najevo, že je mu jedno, jakým způsobem žije, což Bena rozčílí natolik, že se rozhodne uvést věci na pravou míru, ale dřív, než to stihne, tak mu doktor oznámí, že je Hunter HIV pozitivní. Melanie zkolabuje a díky Michaelovo špehování se včas dostane do nemocnice. Justin si v noci ve Vangardu tiskne nové plakáty a Brian ho u toho načape. Ihned mu přikazuje, aby s tím přestal, protože tím nepotápí pouze Stockwella, ale i Briana. Ted v motelu podlehne drogám a zúčastní se skupinového sexu. Michael je naštvaný při zjištění, že Ben stále neřekl, že není Hunterův strýc, ale když zjistí, že je HIV pozitivní, tak pochopí, proč je tohle pro Bena tak důležité a rozhodne se mu pomoci. Když však chtějí Hunterovi tuto zprávu sdělit, tak zjistí, že utekl z nemocnice. Melanie dá Lindsay slib, že zvolní a začne o sebe více pečovat. Zadní místnost Babylonu je zavřena a to je pro Briana poslední kapkou, aby pochopil, že je Stockwella na čase zastavit a tak se rozhodne pomoct Justinovi s vylepováním plakátů.

3x11 - Poster May Lead to the Truth

Kvůli Stockwellovi začínají být Brian s Justinem zoufalí, protože si nemají kde užít. Michael s Benem se snaží najít Huntera, aby mu sdělili, že je pozitivní a Debb jim dá radu, kde by mohl být. Ted je na dně a tak Emmett požádá holky, aby ho nějak rozveselily, a tak mu dají na starost Gusův školní fond. Následně se na ulici potkává s chlápkem, který ho v motelu navezl do drog a orgií, Emmettovi však řekne, že je to jeho doktor. Brian pošle Stockwella do LGBT centra s tím, že jejich hlasy se mu při zvolení budou hodit. Jenže nakonec se ukáže, že Brian s Justinem a ostatními mají plán, jak ho tam veřejně shodit s tím, že se policie více nezabývá vraždami a útoky na lidi z LGBT komunity. Ben s Michaelem konečně najdou Huntera a oznámí mu, že je pozitivní, ten se však tváří, že ho to netrápí a chce, aby ho nechali na pokoji. Ted emailem dostane pozvání na další orgie a tak se na ně nakonec vydá a sjede se. Ben znovu vyhledá Huntera a dá mu teplý kabát, Hunter se ho hned ptá, proč se o něj tak zajímá a tak mu Ben říká, že je taktéž pozitivní. Hunter proto přijímá jeho nabídku přespání a jídla, Michael z toho nemá radost, ale souhlasí. Stockwell si dal dvě a dvě dohromady a uvědomil si, že už Justina viděla ve Vangardu jako stážistu a dojde mu, že v tom s Brianem jedou spolu. Jde proto ihned za Brianovým partnerem ve firmě a vše mu řekne, následně se spolu vydávají k Brianovi domů a nachází ho tam s Justinem a všude po jeho bytě vidí plakáty, které jsou rozlepovány po městě. Následně Brian dostane výpověď z práce. Michael s Benem druhý den nabídnou Hunterovi, že se večer může zase vrátit, pokud bude chtít, ale ten dá jasně najevo, že to nemá v plánu. Emmett nikde nemůže najít Teda a začíná o něj mít starost, jenže Ted zmizel na White party a vybral peníze, které mu daly holky na starost. Brian má po vyhazovu náladu pod psa a tak ho Debb poctí návštěvou, aby mu řekla, že na něj nikdy v životě nebyla víc hrdá. Následně se spolu zhulí jointem. Emmett s Michaelem se snaží najít Teda, ale od jednoho kluka zjišťují, kde se nachází a to Emmetta šokuje. Hunter nakonec překvapí a ke klukům přijde, z čehož má Ben radost. Brian s Justinem se rozhodnou dostat do zadní místnosti pomocí kladiva a tak je znovu otevřena.

3x12 - Drugs, Sex and Lies

Zadní místnost je znovu zavřena a Brian se to rozhodne už nechat být. Michael šílí z Huntera, který si po sobě neuklízí a Ben navrhuje, že mu dají klíč, aby ho nemuseli pořád pouštět, jenže to Maikey hned zatrhne. Emmett se bojí o Teda, který se stále nevrátil a nedal o sobě vědět, mezitím ho poctí holky návštěvou s tím, že se Gusovy peníze záhadně vrátily na účet, avšak nevědí, že to byl Emmett, kdo je tam dal. Ten jim nakonec přiznává, že Ted zmizel. Hunter se seznamuje s Brianem a je jím uchvácen a okamžitě s ním chce jít do postele. Ted se konečně vrací domů a s Emmettem se pohádají. Hunter v jídelně vidí fotku Jasona Kempa chlapce z popelnice a přiznává, že ho viděl v den jeho smrti odejít s poldou, na což se ukázalo, že je mrtvý. Debbie jde s touto informací za Carlem, ale ten ji odbude s tím, že nemůže věřit prostitutovi. Ted Emmettovi přizná, že požil nějaké drogy a spal s jinými muži, slíbí mu však, že už se to nestane a že mu vše vynahradí, stejně tak Lindsay a Mel. Brian přemění svůj loft na zadní místnost a je vyrušen Debbie, která chce, aby použil to, že byl Jason Kemp zabit policistou ve snaze zničit Stockwella, ten ji ale taky odbude. Michael změní názor a dá Hunterovi klíč. Ted se jde omluvit Linds a Melanie, jenže Mel jeho omluvu nepřijme, protože vidí, že je Ted drogově závislý, což vyústí v hádku mezi ní a Emmettem. Michael s Benem najdou doma Huntera s "klientem" a tak jsou vytočení, že jejich štědrost takhle využil, ale ukáže se, že se pouze bojí toho, že ho nakonec vyhodí a tak se snaží vydělat nějaké peníze. Po hádce s nimi však uteče. Na ulici ho najde Brian a chce po něm, aby ho vzal do baru, kam chodí ten policista. Brian se tam s ním dá do řeči, ale on Briana pošle do háje. Brian proto jde druhý den za Carlem a ten mu říká, že jediný způsob, jak znovu otevřít případ, je získat DNA. Michael najde Huntera a vrátí mu klíč s tím, že chce, aby u nich zůstal. Emmett si chce udělat s Tedem hezký večer, jenže u Teda se začnou projevovat abstinenční příznaky a nakonec donutí i Emmetta, aby si drogu vzal. Brian se rozhodne vrátit do baru a tentokrát s sebou vezme Justina, který bude předstírat, že je prostitut, aby získal poldovo DNA. Hunter jim chce pomoct, ale Brian ho pošle pryč. Michael s Benem čekají, až se vrátí domů, ale on mezitím rozjede svůj vlastní plán, jak získat poldovo DNA a nabídne mu, že se s ním vyspí, policista si ho proto odvede s sebou.

3x13 - Tweaked-Out, Fucked-Out Crystal Queen

Brian je naštvaný, že jeho plán nevyšel a tak Justin navrhuje, že se zase převlíkne za prostituta a do baru se vrátí znovu, to však už Brian zamítne. Nečekaně se však u jejich dveří objeví Hunter, který přinesl kondom plný poldova spermatu společně s časopisem, na kterém je jeho jméno Kenneth Rikert. Hunter je za to, co udělal, seřvaný od Michaela a Bena a Brian se s kondomem vydává za Carlem. Ukáže se, že Kenneth je strážník, který dal po smrti Jasona Kempa výpověď a tak dává Carl sperma otestovat. Tedova závislost na crystalu se zhoršuje a je kvůli němu závislý i na sexu, k obojímu proto nutí Emmetta, ten však začíná mít všeho po krk. Justinovi hrozí vyloučení ze školy po tom, co udělal s plakáty a jedinou možností je, že se škole před kázeňským výborem omluví. Ten to udělat nechce, ale Brian změní jeho názor. Emmett se stále po hádce s Melanie vyhýbá holkám a Michael zjišťuje, že taky užil crystal a je za to na něj naštvaný, ten mu však přiznává, že si myslel, že díky tomu Ted přestane. Carl se setkává s Brianem ohledně výsledku DNA, který potvrdil, že měl Kenneth pohlavní styk s Kempem, jenže říká, že ani to bohužel není dost, což mu Debbie zazlívá. Ben začíná mít pocit, že Hunterovi nijak nepomáhá a tak Maikeymu říká, že by ho měli nechat jít, rozhovor však Hunter zaslechne a rozhodne se přehodnotit svoje chování, dokonce se přihlásí zpátky do školy. Brian se rozhodne Kennetha sám konfrontovat a potvrdí se mu, že Kempa opravdu zabil. Ted má kvůli drogám pocit, že ho Emmett podceňuje a chce, aby mu uspořádal párty pro něj a jeho nové "přátelé" a tak Emmett ač nerad souhlasí. Carl se jde usmířit s Debbie, ale ta o to nestojí, protože je na něj stále naštvaná. Michael s Benem se o Hunterovi dozvídají při zápisu do školy nové věci a jsou překvapeni, že měl před týdnem narozeniny, o kterých jim neřekl. Stockwell si k sobě pozve Briana a omlouvá se mu za to, jak to mezi nimi dopadlo, dokonce mu nabízí všechny svoje klienty, Brianovi je však jasné, že se ho jen snaží uplatit, protože kryje Kenetha. Na párty uspořádanou Emmettem dorazí všichni Tedovo "přátelé" a okamžitě se začnou sjíždět a rozdávat si to, Emmett se proto sebere a odchází pryč. Brian jde říct Carlovi o Stockwellovi a dozvídá se, že Keneth spáchal sebevraždu, což ho šokuje. Justin se omluví škole, ale když zjistí, že po něm chtějí, aby se omluvil i Stockwellovi, tak to odmítne a je vyloučen. Emmett se vrací domů a s Tedem se pohádá, ten ho následně vyhodí z bytu. Hunter se dočká tajné narozeninové oslavy a je mile zaskočen. Na oslavu dorazí i Emmett a usmiřuje se s holkama, které mu nabídnou bydlení u nich. Justin říká Brianovi, že byl vyloučen a ten nechápe, proč by takhle vše obětoval, Justin mu však říká, že pokud v něco věříš, musíš pro to být ochotný obětovat vše.

3x14 - The Election

Blíží se volby a ulice jsou plné policie, proto Debbie s Vicem dělají vše pro to, aby gaye přiměli jít volit. Melanie se rozruší, když zjistí, že Lindsay pro dítě pořídila deku, protože se bojí, že by to mohlo přinést smůlu a chce, aby ji vrátila. Emmett stále zůstává u holek a utápí se v depresích kvůli Tedovi. Ben s Michaelem jsou překvapeni, když se u jejich dveří objeví Hunterova máma a chce syna zpět. Brian chce potopit Stockwella a tak jde za jeho oponentem s video kazetou, na které je, že Stockwell zakryl vraždu, oponent ji ovšem odmítne s tím, že chce vést čistou kampaň. Ted jde k holkám navštívit Emmetta a chce si ho udobřit a slibuje mu, že přestane brát drogy, Emmett mu však nevěří a oficiálně se s ním rozchází. Díky Brianovi se kazeta dostane do televize a všichni jsou jejím obsahem šokovaní. Melanie zjišťuje, že Lindsay deku nevrátila a je naštvaná, nakonec se jí ale svěří s důvodem svých obav - její matka potratila těsně před druhým trimestrem a ona se bojí, že se jí stane to samé. Brian se snaží zvednout Emmettovi po rozchodu náladu a říká mu, aby Teda nechal jít, pokud nechce klesnout na dno s ním. Kluci řeknou Hunterovi o jeho mámě a ten se v okamžiku zvedá a utíká pryč, oba ho však doženou a zjistí, proč s ní nechce mít nic společného, je totiž zodpovědná za Hunterovu prostituci a Ben mu tak slibuje, že ho s ní nenechá odejít. Brian musí prodat téměř vše ze svého bytu, protože se kvůli spotu v televizi zadlužil na 100 tisíc dolarů a Justin tak zjišťuje, že to byl on, kdo to zaplatil. Na otázku proč mu přiznává, že kvůli němu. Ted se účastní dalšího drogového večírku a je šokován video nahrávkou, na které se zdrogovaný účastní orgií a očividně není při smyslech. Debbie v jídelně odmítá dát najíst všem, co ještě nevolili a tak se Brian s Michaelem konečně vydávají k volbám. Ted je zničený a jde se přihlásit na odvykačku. Je šokován, když zjistí, že jeho poradcem je Blake, který se ze své závislosti dostal. Hunterova máma čeká před domem zrovna když se všichni tři vracejí a chce si ho odvést s sebou, Ben s Michaelem ji to ale nedovolí a tak slibuje, že se vrátí s policií. Což nakonec i udělá a tak Michael vezme Huntera a uteče s ním pryč. Mezitím všichni u Woody's netrpělivě čekají na výsledky voleb. Když zjišťují, že Stockwell prohrál okamžitě radostně vyrážejí slavit do ulic. A Lindsay s Mel mají o důvod ke slavení víc, protože Melanie dosáhla druhého trimestru. Brian se nakonec vzdá poslední věci, co má a to svého auta, aby pomohl Maikeymu s Hunterem utéct. Justin mu však říká, že vše neztratil, protože má ještě pořád jeho.

No comments:

Post a Comment