Tuesday, February 6, 2018

Zimní dobrodružství(7)

Nový díl.

JUSTIN

varování: 15+

Všichni jsme zamířili do chaty, abychom se ubytovali. Bylo už pozdě a začínalo se stmívat, takže nám bylo jasný, že dneska se lyžování konat nebude navíc jsme byli celkem vyřízení z cesty. Proto jsme se všichni rozešli do svých pokojů a s Brianem jsme byli rádi, když jsme padli do postele, ani bundu a boty jsme ze sebe nebyli schopni sundat. Nebudu lhát, ta postel nebyla zrovna nejpohodlnější a jsem si jistý, že Brian na to už v duchu nadával a tesknil po té naší, ale myslím, že v tuhle chvíli byl rád, že vůbec leží stejně jako já.

B: "Ta cesta byla pekelně dlouhá."
J: "Jo, příště asi bude lepší letět... i když nebudu lhát, užil jsem si ten výhled na okolí."
B: "Jo, nebylo to špatný."

Brian se usmíval a já věděl, že i když to nepřizná, užil si to taky. S posledními zbytky sil jsem se nadzvedl, abych ho políbil. Jeho rtům zkrátka nejde odolat, i kdybyste se snažili sebevíc.

J: "Měli bychom ze sebe sundat to oblečení."
B: "Hmmm... rozhodně souhlasím."
J: "Myslel jsem bundu a boty!"...Smál jsem se.
B: "A já myslel i zbytek."
J: "Řekni Briane, máš ty vůbec někdy dost?"
B: "Myslíš sexu... nebo tebe? Protože ani jednoho nemám nikdy dost."
J: "Myslel jsem to tak, zda máš nějakou hranici, kdy si fakt vyřízený, že ani sexu nejsi schopný."
B: "Řekl bych, že ne,"...Začal mi rozepínat zip bundy.
J: "Vidím... ale já tu hranici mám... a už jsem jí bohužel dosáhl."
B: "Však ty nic dělat nemusíš,"...Zvlhčil si rty a začal mě líbat na krk.

A v tu chvíli, ať jsem byl vyčerpaný či unavený sebevíc, nedokázal jsem dělat nic jiného, než se rozplývat blahem. Jeho rty na mém krku je jednoduše moje slabina.
Okamžitě jsem přivřel oči a užíval si to stejně jako jeho prsty pohybující se po mé nahé kůži na boku. Brian ze mě pomalu sundával oblečení, zdálo se mi, jako by o mě doslova pečoval, jako by nechtěl, abych vykonával jakoukoliv námahu, protože jsem byl jednoduše vyřízený.
Když začal líbat mou nahou hruď a jazykem laskat moje bradavky, zatímco rukou zápasil s mými kalhoty, tiše jsem sténal a zakláněl hlavu a měl jsem blahem zavřené oči... jenže to všechno byla tak příjemná kombinace, která stejně jako byla vzrušující, byla i uspávající a v tomto případě ta druhá možnost bohužel zvítězila.
Když jsem se probudil, bylo už ráno... přímo úžasné ráno, až teď jsem si totiž všiml, jak skvělý výhled máme na to nádherně zasněžené horské okolí, do toho oknem dovnitř dopadalo sluneční světlo a navíc jsem měl možnost sledovat Brianovu tvář nebo spíše tvář Boha, jak spí a klidně oddechuje.
Nemohl jsem uvěřit, že je tu opravdu se mnou, že kvůli mně tohle naplánoval, že on Brian Kinney, který opovrhuje vším, co jen trochu zavání romantikou, pro mě zařídil mojí vysněnou romantickou dovolenou na horách ještě k tomu ve Vermontu, kde nám to minule nevyšlo. Jde ho snad nemilovat?

B: "Civíš na mě,"...Použil tón nelibosti, ale jeho úsměv říkal něco jiného.
J: "Ehmm... nejde odolat,"...Začal jsem ho líbat na tvář, čelo, nos, rty... zkrátka všude.
B: "Včera si odolal."

Musel jsem se pousmát, jako ani já nejsem zrovna hrdý na to, že jsem usnul, zatímco se mě Brian snažil svést, ale... přijde mi roztomilé, jak to Briana vytáčí.


J: "Omlouvám se... byl jsem odrovnaný... ale můžeme si to vynahradit."
B: "Máš mou plnou pozornost,"...Přetočil se na bok, aby mi viděl do očí.

Zajel jsem mu prsty do vlasů na zátylku a přitáhl jsem si ho k polibku. Nejprve jsem byl něžný, jen jsem si s jeho rty hrál, postupně se ale něžnost měnila ve vášnivost. Rukou jsem mu po bříšku začal pomalu klesat k rozkroku, který se mu pyšnil ranní erekcí. V momentě, co jsem ho dotkl na jeho velmi citlivém místě, zavzdychal mi do rtů... miluju, když má nade mnou Brian moc, ale ještě víc miluju, když mám já moc nad jeho orgasmem... když vidím, jak zranitelný v tu chvíli je... jak se mi plně oddává... jak si užívá každý můj dotek... jak...

Maikey: "Budíček!"...Vtrhl nám do pokoje jako velká voda.
B: "Michaeli!"
Maikey: "Sakra... pardon... pardon,"...Zase se po špičkách odporoučel pryč.

Brian rudl vzteky, ale já se tam doslova svíjel smíchy. Když mě ale uviděl, tak ani on neodolal a začal se smát se mnou. Tohle budou nejspíš velmi zábavné dny... bez sexu.

B: "Až ho uvidím, tak ho zabiju."
J: "Je to tvůj nejlepší kamarád, to bys neudělal."
B: "Tak ho aspoň budu pár hodin mučit."
J: "Nejsem si jistý, že by s tím Ben souhlasil."
B: "Nějak bych si poradil."
J: "Tomu věřím. A myslím, že tohle budeme muset nechat na později, jsem si jistý, že brzo nám sem vtrhne někdo další."
B: "Bezvadný... celibát jsem nikdy nedržel."
J: "Všechno je jednou poprvé."

Brian se zašklebil a já se musel zasmát... ten když nemá sex každých pár hodin, tak je oheň na střeše. Ale nebudu lhát, i mně už to začíná chybět.
S Brianem jsme na sebe následně hodili oblečení a vydali se na snídani, kde už všichni společně seděli a ládovali se.

Ben: "No ne, heleme se..."
Emmett: "Růženky se nám probudily."
Ted: "Už jsme ani nedoufali."
J: "Taky přejeme dobré ráno."
Melanie: "Hmm... slyšeli jsme, že jste měli dobré ráno... dokud nepřišel Maikey."
Maikey: "Já... eh..."
B: "Jak jinak... všechno vždycky vyžvaní."
Lindsay: "Hele, už aspoň máte svojí historku z hor, kterou jednou budete vyprávět dětem."

Jen to dořekla, celý stůl utichl a podíval se na Briana, který měl ovšem nečitelný výraz. Avšak myslím, že všichni tak nějak tušíme, co se mu honilo hlavou... že žádný děti kromě Guse nikdy mít nebude.
Raději jsme se proto pustili do jídla, protože jinak by tohle nemuselo dopadnout dobře. Hned po snídani jsme se dohodli, že se za půl hoďky sejdeme a konečně vydáme na svah, už jsem se šíleně těšil.
S Brianem jsme na sebe šli hodit odpovídající oblečení, což uznávám, bylo trochu usměvavé vidět tak Briana, ale i přes to k sežrání a následně jsme si všichni šli půjčit potřebné vybavení, já hned sáhl po snowboardu a Brian vzal lyže... popravdě? Neuměl jsem si ho na nich vůbec představit...

J: "Briane?"...Pozoroval jsem ho, jak si je nazouvá a moc nevěděl, která bije.
B: "Hmmm?"
J: "Umíš vůbec lyžovat?"
B: "Jasně, že jo... co je to za blbou otázku?"
J: "Já jen... kdy naposledy jsi lyžoval?"
B: "Eh... asi... před... ehm..."
Maikey: "Zkus skoro před 18 lety... pamatuješ, jak nás Debb vzala s Vicem na hory, když nám bylo 16... to bylo něco."
J: "Před 18 lety?!"...Začal jsem se doslova kuckat.
B: "No tak co, možná už je to nějaká doba, ale tohle se přeci nezapomíná, svaly si to pamatují, je to jako jízda na kole..."

Brian se zvedl a ani jsme se nenadáli, lyže mu ujely a on seděl na zadku. V tu chvíli jsem tušil, že asi máme trochu problém... ale nemohl jsem se zkrátka přestat smát. A Maikey na tom byl podobně... vlastně všichni... protože to viděli všichni. Brian měl co dělat, aby nevraždil.

No comments:

Post a Comment