Wednesday, February 14, 2018

Zimní dobrodružství(11)

Poslední díl.

JUSTIN

varování: žádné

Probudil jsem se s úsměvem na rtech při vzpomínce na včerejší večer s Brianem. Hned jsem se líně protáhl a začal rukou pátrat po jeho krásném horkém těle... ale místo toho jsem nahmatal studené prostěradlo a po Brianovi nebylo ani památky. Hned jsem zamířil do koupelny v naději, že ho najdu ve sprše a dopřejeme si náš oblíbený ranní sex, který bych teď rozhodně potřeboval a uvítal. Ale ani v koupelně nebyl. A moc míst, kde by mohl být, tu nebylo, leda tak skříň a to myslím, že můžeme rovnou vyškrtnout.
Hodil jsem proto na sebe nějaké oblečení a vydal jsem se na snídani, třeba tam Brian už taky zavítal. Jenže už při příchodu jsem u stolu viděl všechny kromě něho...

Emmett: "Dobré ráno, zlatíčko!"
Ted: "Kde si nechal pana Kinneyho?"
Melanie: "Ne, že by nám chyběl."
Maikey: "Včera jste se pěkně vypařili... ještě to dospává?"...Zasmál se a s ním celý stůl.
J: "On tu nebyl?"
Lindsay: "Co tím myslíš?"
J: "Probudil jsem se a on byl pryč, myslel jsem, že tu bude."
Ben: "Neviděli jsme ho."
J: "Aha."
Maikey: "Určitě tu někde bude."
Ted: "S někým,"...Utrousil si pro sebe, ale bylo to dost zřetelně slyšet.

A ta představa mě celkem píchla u srdce. Já vím, je to Brian a nebylo by to nic nového, ale přeci jen... tahle dovolená je naše... fajn tak skoro naše... a představa, že by právě teď byl někde s někým jiným... ne, prostě ne!

J: "Půjdu se po něm podívat."
Maikey: "Počkej, půjdeme s tebou."
Emmett: "A musíme?"
Ted: "Jsem si jistý, že on by nás nehledal."
J: "V pohodě, nemusíte."
Maikey: "Ano, musíme,"...Přecedil k nim skrze zuby.

Nechtěl jsem je zbytečně otravovat, věděl jsem, že tu asi zbytečně plaším a on se zkrátka někde objeví, ale byl jsem fakt rád, že nakonec šli se mnou a já tak nemusel hledat sám.

Lindsay: "Rozdělíme se nebo...?"
Ben: "Bylo by to logické, pokryjeme tak větší plochu."
Maikey: "Tak Emmette s Tedem vy jděte tudy, holky vy tudy a já s Benem a Justinem to vezmeme tudy... souhlas?"

Všichni jsme přikývli a už jsme se chytali vydat na naše strany, když v tom jsem v dáli zahlídl postavu, která byla velmi podobná Brianovi... ale to nemohl být on, protože... protože stál na lyžích a vypadalo, že stojí ve frontě na lanovku... to přeci nemohl... bože, je to on!


J: "Zdá se mi to nebo Brian stojí ve frontě na lanovku?"

Hned se podívali stejným směrem jako já a nevěřícně zírali. Myslím, že byli stejně v šoku jako já...

Emmett: "On se chce zabít."
Ted: "A rozhodně ve velkým stylu."

Ne, že bych s nimi chtěl souhlasit, ale ještě včera měl Brian co dělat, aby stál na lyžích na rovině, teď se zdá, že se chce nechat vyvést na ten obří kopec a sjet ho dolů... on se musí chtít zabít!
Neváhal jsem ani vteřinu a šel jsem za ním, ostatní mě ihned následovali...

J: "Briane!"

Brian se k nám otočil s jeho klasickým arogantním, ale za to sexy úsměvem, kterým mě vždy dostane do kolen. V hlavě jsem se snažil zformulovat otázku, co to sakra dělá, ale ta nějak nevycházela na povrch... nakonec mě ovšem někdo předběhl...

Maikey: "Ty se chceš zabít, Briane?"
Melanie: "Počkej, skočím si pro popcorn."
Lindsay: "Mel!"
B: "Hele, jsem si jistý, že spoustu z vás by mě rádo vidělo napíchnutýho na nějaký větvi, ale to uspokojení vám nedopřeju... takže ne, nemám v plánu se zabít... pouze si jdu zalyžovat, proto jsme tady, ne?"
J: "Ale... ale... jak?"
B: "Možná jsem spolknul svojí hrdost a vzal si k srdci pár rad od toho tvýho instruktora a zbytek šlo tak nějak samo... říkal jsem, že svaly si to pamatují, ačkoliv jsem jim musel trochu pomoct, aby si vzpomněly."

Musel jsem se usmát, Brian málokdy dělá něco, co nechce a teď vím, že to udělal kvůli mně a toho jsem si neskutečně vážil a miloval ho za to snad ještě víc... pokud je to vůbec ještě možné.

B: "Tak na co čekáte? Běžte si pro věci, trochu to tu rozjedeme, když už jste nám s Justinem zkazili dovolenou."

Zarazil jsem se a ostatní byli očividně taky dost zaskočení a nechápali, o co jde, jenže vysvětlování zůstalo na mně, protože Brian zmizel na lanovce. Všichni se rozčilovali, že jsme jim to měli říct, ale nakonec byli rádi, že jsme je vzali s sebou, protože to opravdu potřebovali.
Následně jsme si zaběhli pro potřebné oblečení a vybavení a přidali se k Brianovi. A nebudu lhát - neskutečně jsme si to spolu užili, přesně tak, jak jsem si to celé představoval.
A ráno nám bylo opravdu hodně líto, že je na čase se vrátit domů, ale v jídelně nás rozhodně čekalo velké uvítání...

Gus: "Mamky! Tati!"...Utíkal jim celý natěšený naproti.

Holky ho hned mačkaly v objetí a Gus se hned potom přemístil k Brianovi, zatímco ony běžely za Jenny. Vzápětí si nás vzala do parády Debbie...

Debbie: "Vypadáte hladově..."
Maikey: "Taky, že jsme!"
J: "Jo, Debb, chyběly nám ty tvoje speciality."
Ted: "A moc!"

Debb se dmula pýchou a následně nám běžela zařídit naše objednávky. Potom nás všechny zpovídala a očekávala každičký detail z našeho zimního dobrodružství. A pak jsme se s Brianem konečně vydali do našeho milovaného loftu, kde nás čekalo konečně soukromí...

J: "Bože, tahle postel mi chyběla."
B: "Mně chybělo to, co můžeme v tý posteli dělat,"...Přivinul mě k sobě blíž a začal zápasit s mým oblečením.
J: "Mám lepší nápad... oba potřebujeme sprchu a myslím, že tam toho můžeme dělat taky hodně,"...Mrkl jsem na něj.
B: "Hmmm."

Brian mě ihned vytáhl na nohy a po cestě do sprchy jsme se líbali a vzájemně svlékali. Ta sprcha zažila to, co dlouho ne... to, co možná nikdy. A hned potom jsem si už v hlavě plánoval další dobrodružství, ke kterému Briana přemluvím... ale možná, že ho ani nebudu muset ani přemlouvat, možná, že to naplánuje zase celé sám... kdo ví...

No comments:

Post a Comment