Thursday, November 24, 2016

I know what he's doing // 1 //

VAROVÁNÍ 18+


Brian's POV

Maikey mě dneska neskutečně vytočil, dokonce to zapříčinilo to, že jsem šel domů dřív, než obvykle. Takhle mi předhodit Justina a jeho "podivné" chování, to byla podpásovka! Že prý jestli vůbec vím, co dělá, když není se mnou, že tohle už tu jednou bylo, když se zapletl s tím houslistou... ano, sakra, já vím, co dělá a jsem s tím naprosto v pohodě! Je mladej, krásnej a plnej energie a může si užívat, jak se mu jenom zachce. Má na to nejen právo, ale i očividné předpoklady, když jsem byl já v jeho věku, byl jsem úplně stejnej, no co si budeme povídat, já takový jsem ještě teď, i když je pravda, že s jeho přítomností v mém životě jsem to nějak začal omezovat, vlastně omezovat se říct nedá, člověk něco omezuje nedobrovolně, u mě to tak není, prostě to jen už tolik nevyhledávám... opět oprava, já to vyhledávám pořád stejně, jen to teď víc vyhledávám pouze s ním, než s nějakou náhodnou známostí na jednu noc. Ale Justin je jednoduše ve věku, kdy potřebuje experimentovat a užívat si kolem a já mu v tom nehodlám bránit. Nebudu sice lhát, protože občas bych byl radši, kdyby byl se mnou, ale nechci, aby se mnou cítil nějak svázaný, takže má volnost, ostatně jako tomu bylo od začátku, vždy jsme oba věděli, že nemáme zámek na dveřích a můžeme si dělat, co chceme, takže ani teď a ani nikdy nehodlám začít vykládat něco jiného. A i když je možná pravda, že je v poslední době tajnůstkářský, do Babylonu se mnou už moc často nechodí a někdy má plány, které nezahrnují mě, tak to neznamená, že mu nevěřím a že má Maikey důvod mi to předhazovat. Nechci si jednoduše hrát na nějakou domácí ženušku, která nedočkavě čeká na to, až se její partner vrátí domů, takový já nejsem a nikdy nebudu, náš vztah je jednoduchý, oba známe naše pravidla a víme, co od toho druhého očekávat, tak jednoduché to je.

Ale pokud mám být zcela upřímný, jakmile se ručička na hodinách začala nebezpečně blížit ke třetí hodině a Justin tu stále nebyl, začal i můj mozek produkovat naprosté nesmysly. Když jsem však uslyšel zvuk toho krámu, jenž se nazývá výtahem, okamžitě jsem vystřelil ke dveřím a otevřel jsem je...

J: "Briane?"...Byl očividně zaskočen.
B: "Ahoj,"...Zatáhl jsem ho dovnitř a zavřel dveře, poté jsem ho na ně přitlačil.
J: "Tady se někdo těšil."
B: "A jak."

Svými rty jsem se přiblížil k těm jeho a podíval jsem se mu do očí, jako bych snad čekal, že v nich něco vyčtu, ale začínal jsem být asi jenom paranoidní, díky Maikey. Proto jsem ho raději políbil, a že to byl polibek opravdu vášnivý.

B: "Jaký byl?"

Tuhle hru obvykle hraju fakt rád, i Justina moc baví z mého těla zjišťovat, kdo měl tu čest strávit se mnou chvilky rozkoše, ale tentokrát jsem si nebyl úplně jistý, že chci znát všechny detaily... Maikey mi jednoduše nasadil brouka do hlavy. Ale, sakra, já vím, co dělal a není to nic špatného, tak v tom nic nehledej, Kinney!

J: "Vysoký,"...Usmál se tím svým sunshine úsměvem.
B: "Hmmm a dál?"
J: "Sexy... obdařený..."
B: "Vážně?"...Začal jsem rozepínat zip jeho bundy.
J: "Ale ne tak jako ty."
B: "To není nikdo."
J: "Moc jsem si ho ale neužil, vyhlédl jsem si ho v jídelně, odcházel jsem s ním ale až v půl 2 a jak oba víme - musel jsem být doma ve tři."
B: "Jaká škoda,"...Políbil jsem ho na krk.

Justin zasténal a já se pobaven nad jeho reakcí začal dobývat do jeho těsných kalhot. Jakmile jsem vyhrál boj s páskem, zahodil jsem ho kamsi a hned na to jsem rozepl zip kalhot a zasunul jsem dovnitř svou ruku.

J: "Aaahhh, máš studenou ruku."
B: "Zahřeje se,"...Mrkl jsem a políbil ho.
J: "Mmmmhhmmm."
B: "Co jste dělali? Vykouřil tě?"
J: "Yeah,"...Vydechl těžce.
B: "Takhle?"...Klekl jsem si před něj a začal jsem sát jeho špičku, vsadím se, že se mu vzrušením zkroutily i prsty na nohou.

Justin se mohl zbláznit a já ostatně taky, miluju jeho reakce, jeho sténání, vzdychání, to, jak mi nehty doslova zarývá do kůže, miluju jeho!

B: "Otoč se,"...Vrátil jsem se k jeho rtům.
J: "S radostí."

Musel jsem se usmát, on je prostě dokonalej. Hned na to jsem zalovil v kapse kalhot pro kondom, jehož obal jsem roztrhl pomocí zubů, potom jsem si stáhl kalhoty, natáhl si ho a pomalu jsem do něj pronikl. Chvíli jsem čekal, aby si na mě zvykl, během čehož jsem ho líbal do vlasů a potom jsem začal přirážet. Nejprve jemně a pomalu, pak jsem začal zrychlovat a ve finále jsme šukali tak divoce, že nás museli slyšet všichni sousedi. Když jsem cítil, že se udělám, vzal jsem Justinův penis do ruky a začal jsem ho třít. Hned, jak jsem ucítil teplo jeho orgasmu na dlani, vyvrcholil jsem taky.

S Justinem jsme se následně přemístili do sprchy, kde jsme si to celé dali ještě jednou a poté jsme se vzájemně umyli a vysušili, jsme skoro jak synchronizovaní. A poté jsme usnuli natisknutí u sebe... Jo, Kinney se fakt nemazlí!

J: "Vstáváme,"...Jeho jazyk lechtal moje ucho.
B: "Hmmm."
J: "Slíbil si mi odvoz do jídelny."
B: "Projdi se."
J: "No taak."
B: "Jsem mrtvej."
J: "Prosíííím, já se ti odměním."

Na tohle bohužel slyším vždycky, takže i když s neochotou, tak jsem se nakonec vyhrabal z postele. Příště si dvakrát rozmyslím sliby o tom, jak ho v sobotu odvezu na ranní šichtu do jídelny.

Debbie: "Co mu je?"...Obrátila se na Justina, jako bych snad nebyl schopný mluvit sám za sebe.
J: "Málo se vyspal."
Debbie: "Copak, copak? Náš nepřemožitelný Brian Kinney je unavený?"
B: "Nic takového. Ale kafe bych si dal,"...Zívl jsem a dopadl na barovou židli.

Rychle zaúkolovala Justina a vzápětí se šla věnovat mně - svému unavenému synovi, který se nevyspal, protože prošukal noc a měl hlavu plnou keců jejího biologického syna.

Debbie: "Ty bys potřeboval alespoň dva hrnky."
B: "Klidně dolévej."
Debbie: "Co jsi dělal?"
B: "Chceš to i s detaily?"
Debbie: "Díky, ale přežiju i bez toho. Měl by ses naučit, že po sexu je dobré se vyspat."
B: "Však jsem spát šel."
Debbie: "A v kolik? Vím, že si byl doma brzo, Maikey se zmínil, že si uraženě odešel."
B: "To není pravda, prostě jsem šel domů."
Debbie: "Ale brzo! A Justin musel přijít taky brzo, odcházel odtud o půlnoci."

Počkat, jak že odtud odcházel o půlnoci? Neříkal náhodou Justin, že s tím svým trickem odešel z jídelny v půl druhé? Tohle je určitě nějaké nedorozumění!

No comments:

Post a Comment