Wednesday, October 26, 2016

Zblázním se z toho(6)

Nový díl.

BRIAN

Nevěděl jsem, zda si mě pamatuje, i když ono toho není moc k pamatování, jenom do mě vrazil a pak byl s Justinem v Babylonu a viděl, jak s ním mluvím, tudíž pokud nemá opravdu dobrou paměť, mělo by tohle vyjít podle plánu. A i když to fakt nerad přiznávám, tak pěknej je, chápu, proč Justin vyhledává jeho společnost, ale to neznamená, že jsem i nadále spokojen s představou, že by pro Justina začal být něčím víc, než jen povyražením. Ještě si úplně nejsem jistý tím, o co přesně mezi Justinem a mnou jde a ani si nejsem jistý, že to vůbec vědět chci, ale něco to je a toho se nechci jen tak vzdát, i když mi ten kluk teda leze na nervy... ale naopak ve chvílích, kdy zapomenu na to, že není ničím víc, než jen pěkným blonďákem a pevným zadkem, tak je mi s ním vážně dobře, ale o to tu teď opravdu nejde.
K tomu klukovi jsem přitančil ve velkém stylu alá Brian Kinney. Byl jsem sexy, jak nejvíc jsem dokázal, na rtech jsem měl svůj obvyklý svůdný až hříšný úsměv a dával jsem mu na obdiv svou svalnatou postavu, zdálo se, že opravdu neví, kdo jsem...

Kluk: "Přišel sis pro omluvu za to, jak jsem do tebe vrazil nebo kvůli Justinovi?"

Ačkoliv by mě to mělo zaskočit ne-li vytočit, že jsem tak průhledný a lehce odhalitelný a podle všeho pro každého snadno zapamatovatelný, tak mě vlastně překvapila ta jeho chytrost, přišlo mi sexy, že se nebál říct si svoje a nehrál si na neviňátko.


B: "Jsem tu, protože jsem nechtěl, abys tancoval sám."

Buď mi to vážně sežral anebo to alespoň předstíral, protože už dál nemluvil a jen si vychutnával mou přítomnost, nedivil jsem se mu, kdo by taky odmítl svých pár minut v ráji s Brianem Kinneym?
V jednom jsem měl už ale rozhodně jasno, ať už s ním má Justin sebevětší romantické plány, tenhle kluk rozhodně neuvažuje stejně jako on.

Kluk: "Nějak mi vyschlo, půjdu si dát něco k pití,"...S úsměvem se vydal na bar.

Věděl jsem, že když ho budu následovat, budu až moc nápadný, ale bohužel jsem ještě neměl tolik informací na to, abych to nechal plavat.

B: "Co si dáš?"
Kluk: "Tequilu,"...Ani se nepokoušel rozmluvit mi můj záměr koupit mu pití, on věděl, jak tuhle hru hrát.

Když nám barman přinesl naše skleničky, jen jsme seděli na barových židličkách a propalovali se pohledy. Nebudu lhát, hlavou mi probleskla i ta možnost s ním jít prozkoumat zadní místnost, ale... no ovládal jsem se.

B: "Takže jak přesně se znáš s Justinem?"...Už jsem jaksi neměl výdrž.
Kluk: "Já věděl, že jde o něj! Vidím, jak na tebe kouká... a jak ty koukáš na něj."
B: "Je pěknej, kdo by se na něj nepodíval."
Kluk: "Jo, ale ty na něj koukáš jinak."

Jediná možná reakce na tohle, bylo protočení očí a přesně to jsem taky udělal. Vážně nepotřebuju, aby nějakej 20 letej kluk analyzoval to, jak se koukám na Justina.

B: "Takže, jak se s ním znáš?"
Kluk: "Ošukal jsem ho."

Cuklo mi v lícních kostech. Nejsem blbej, to, že spolu spali, mi došlo už dávno, jen jsem nepotřeboval detaily toho, že on ošukal Justina... nějak mám pocit, že tahle čest náleží jen mně, když je Justin top s někým jiným, tak s tím problém nemám, ale spodek, to může být jenom se mnou.

B: "Může se zdát, že jsem idiot, ale to mi došlo. Ptám se, proč si dáváte ty čajové dýchánky."
Kluk: "Aha. Justin mi před pár dny zavolal, jestli se nechci sejít... když jsme spolu spali, řekněme, že jsme si hodně rozuměli, maluju jako on... ale myslím, že oběma nám už došlo, že tě chtěl jenom přimět žárlit, což jsem pochopil a řekl jsem mu na rovinu, že tohle není nic pro mě."

Věřte, že i tahle možnost mi probleskla hlavou, vlastně si držela první pozici, ale ta možnost, že tenhle kluk je Justinovou představou pravé lásky byla hned v závěsu a natolik silná, že jsem o ní byl přesvědčený... proto, když teď vím, že to tak není, tak nějaká část mě oslavuje. Je to možná těžké pochopit, ale chci Justina pro sebe, sice ne způsobem, jakým by si on přál, ale chci ho... chci z něj někoho udělat, chci z něj udělat toho nejlepšího homosexuála, jakým je možné být, chci, aby zažil výchovu Briana Kinneyho, má na to jednoduše potencionál, nechci, aby se z něj stala nějaká ubohá imitace na heterosexuála.

Kluk: "Takže teď, když víš, že je zase celej tvůj, můžu už jít?"
B: "Nejde mi o něj."
Kluk: "Jo, jasně. Díky za to pití,"...S namyšleným úsměvem se odporoučel pryč.

Před pár měsíci bych nevěřil, že k něčemu takovému dojde, ale i přes to jsem si teď opravdu oddychl, protože jsem se mohl zbavit myšlenek na to, jak mi Justina někdo odtáhne do říše romantiky a podobných hovadin. Jednu věc jsem však stále nechápal a to tu, proč byl Justin v jeden den úplně v pohodě, celej ze mě hotovej, že mě pronásledoval na každém kroku a hned další ráno se na mě nedokázal ani podívat a přitáhl tohohle kluka.

Maikey: "S kým sis to povídal?"
B: "Ty si ještě tady? Myslel jsem, že už si doktorem zkoumáte prostatu."
Maikey: "Zůstali jsme, abychom si užili večer. Ale já se ptal první."
B: "Prostě nějakej kluk."
Maikey: "Musíš mě pochopit, ty když s někým mluvíš, tak s ním nakonec buď skončíš v zadní místnosti, nebo ve svý posteli, nikdy je nenecháš odejít, pokud z nich nevyšukáš mozek."
B: "Možná jsem si svůj zájem o jeho zadek jednoduše rozmyslel."
Maikey: "No právě! To nejsi ty."
B: "Vrať se radši za tím svým doktůrkem, buď tak hodný."
Maikey: "Když si to tak přeješ. A stejně vím, že to nějak souvisí s Justinem,"...Ještě se zasmál a pak díky bohu zmizel.

Mám pocit jako bych snědl prášky na šílenství, protože všichni jednoduše dělají až moc velkou vědu z toho, o co mezi mnou a Justinem jde, je to pouhý sex, který někdy třeba vygraduje až do pocitu, kdy s ním jsem i docela rád, ale nic z toho se nedá zařadit do definice láska a ani vztahy, protože o to tu nejde a nikdy nepůjde. Justin jen potřebuje někoho, kdo ho připraví na svět a pokud tím mám být já tak budiž, ale o víc opravdu nejde, prostě ne!

No comments:

Post a Comment