Thursday, October 15, 2015

Místo lásky a přátelství(10)

Nový díl.

JUSTIN

Včerejší výlet s kluky mě naprosto odrovnal, dá se říct, že večer jsem se v té vodě spíš vysílením topil, než koupal a nakonec jsem naprosto vyčerpaný padl do stanu a spal tvrdě celou noc, za což jsem byl neskutečně vděčný, protože další noc, kdy bych poslouchal, jak se ty dva šťastné páry ve vedlejších stanech oddávají svým láskyplným chvilkám, bych asi nerozdýchal a ve finále bych šel spát někam do lesa mezi prasata, která by mě možná přijala za svého a já bych se tak už nikdy nemusel vrátit do Pittsburghu a čelit tomu, že s Brianem budeme muset vyřešit to, co se mezi námi stalo, ať už to bylo cokoliv, protože jsem už tak nějak ztratil přehled o tom, co mě vlastně tak moc naštvalo, zda to, že nejel nebo ta jeho blbá poznámka o tom, že nebude "tvrdnout" sám anebo snad ten fakt, že Brian je pořád stejnej arogantní blbec, který mi nikdy neřekne, jak se ohledně mě vlastně cítí!
Po poledni jsme usoudili, že se přidáme k ostatním u vody a chyteneme trochu bronz, zatímco Maikey, Ben a Ted se oddávali vodním blbostem, tak já s Emmettem jsme zůstávali nohama pevně na zemi a opalovali se, Emmett k tomu měl zásadní důvod, nechtěl si namočit svoje zbrusu nové plavky ve vodě, kde se koupají všichni, já chtěl prostě jen relaxovat a poprvé za ty tři dny mi to bylo dopřáno a Briana jsem dokázal alespoň trochu vypustit z hlavy.

Emmett: "Zlatíčko, můžeš mi namazat záda? Zavolal bych Teddyho, ale ten, než by sem doplaval, tak ze mě bude pečínka."
J: "Jasně, Emme,"...Zakroutil jsem očima.

Musel jsem se v duchu smát, já tady mažu záda Emmettovi místo toho, aby tu Brian mazal záda mně, protože je stovky kilometrů daleko a dělá radši, kdo ví, sakra, co, než, aby tu byl se mnou a dával mi najevo, že mě miluje! Ach jo, fakt jsem ho vypustil z hlavy na dlouho!


Emmett: "Ještě bedra, zlato."
J: "Samozřejmě,"...Ušklíbl jsem se.
Emmett: "Děkuju. Alespoň pak můžeš Brianovi říct, jak moc sis to tady užil, když tě tví přátelé dokázali tak skvěle zabavit."
J: "Ano, to mu rozhodně řeknu... Že jsem ti dělal masáž zad,"...Ten zbytek jsem si spíš řekl pod vousy.
Emmett: "Když už si v tom mohl by si mi namazat i lýtka?"
J: "Jasně, že jo,"...Po čtyřech jsem se k nim přemístil a začal mu je mazat, zatímco jsem se sám sebe ptal 'Co tu, sakra, dělám?!'

Něco nebo tedy spíš někdo ale najednou získal zcela mou pozornost, byl to hnědovlasý, zelenooký, 1,80 vysoký krasavec sportovní postavy oděný jen do trenek, který zrovna šel kolem nás, hádám se svými přáteli, doslova jsem na něj zíral, a když si on všiml mě, rozpačitě se na mě usmál, hned jsem věděl, že je gay a zatraceně sexy gay a že zbytek týdne tady možná nebude tak hrozný, pokud budu mít na koho koukat!

Emmett: "Až si zandáš oči zpátky do hlavy, mohl by si mi domazat ta lýtka?"

Až když na mě promluvil, všiml jsem si, že se na mě dívá a dalo by se říct, že se mi vysmíval, když jsem až tak moc okatě dal najevo zájem o toho pěknýho kluka, ale co má být? Brian teď určitě nesedí v kostele a nedrží celibát, proč bych měl, sakra, já?!

Emmett: "Možná to tady nebude tak hrozné co?"...Zasmál se.
J: "Mlč, Emme!"

Musel jsem se začít taky smát, ale abych pravdu řekl, toho kluka jsem viděl dohromady asi tak deset vteřin, ale nějak se mi za tak krátký čas dokázal dostat do hlavy a bylo to rozhodně lepší, než myslet na to, že jsme s Brianem rozhádaní, jsem si totiž jistý, že on na to taky nemyslí, dokonce bych řekl, že je přímo rád, že se mě zbavil!

Maikey: "Tak, jak si to tady užíváte?"...Vrátili se všichni tři zpátky, aniž bychom si jich všimli.
J: "Záchrana! Tede, tady máš krém, užij si to."
Ted: "Moc děkuju!"...Povzdychl si.
Ben: "Měli byste taky zkusit vodu, je báječná."
Emmett: "Rád bych, ale musel..."
Maikey: "By sis sundat plavky, ostatní by tě obvinili z nudismu a ty bys pak se studem musel utéct, my víme."
Emmett: "Ale, Justine, ty bys tam mohl jít, třeba narazíš na toho krasavce."
J: "Emmette!"
Maikey: "Co prosím? O co jsme přišli?"
Emmett: "Před chvílí tudy šel jeden moc pěknej kluk a Justinovi málem vypadly oči z důlku a on jemu taky nebyl lhostejný."
J: "Jo, byl pěknej, ale já mám Briana."
Ted: "A Brian má zase tebe a nikdy mu to nebránilo v žádné jednorázovce."
Maikey: "Jo, Justine, můžeš si dělat, co chceš."
Ben: "Ale Justin není Brian."

Všem nám najednou ztuhly úsměvy na tváři, nikdo asi nevěděl, jak si to vlastně přebrat, tedy ono je to ve výsledku jednoduché, já opravdu nejsem Brian, ale zároveň to, že jím nejsem přeci neznamená, že si nemohu užít s někým jiným, když chci, přesně jako to dělá Brian, navíc pokud vím, naše dohoda říká pouze nikdy ne dvakrát, takže pokud budu toho pěknýho kluka chtít, tak ho budu zkrátka mít!

Ben: "Nemyslel jsem to tak, že by sis neměl užít, ale tak, že ty na rozdíl od Briana nedokážeš oddělit city od sexu, takže se pak můžeš cítit provinile,"...Začal nám to hned vysvětlovat, když si všiml, že na něj všichni hledíme jako na blázna.
Maikey: "Zlato, tohle znělo ještě hůř."
Ben: "Jsem si toho vědom,"...Omluvně na mě pohlédl a já se musel začít smát.
Emmett: "Co je tu tak k smíchu?"
J: "To, že tady řešíme, zda můžu anebo nemůžu mít s někým sex, protože nejsem Brian, ačkoliv tahle konvezrace je vlastně úplně zbytečná, protože všichni moc dobře víme, že na to Briana až moc miluju, abych si tady užil, jen abych zabil čas,"...Doslova jsem měl záchvat smíchu.

Všichni se přidali ke mně a smáli se jak smyslů zbavení, všem nám totiž asi došlo to, že jsme nějak nedomysleli, co tady celý týden budeme dělat a nakonec jsme skončili u téhle zbytečné konverzace!

Maikey: "Myslím, že až příště budeme chtít někam jet, někdo nám bude muset sestavit plán, jak se zabavit."
Emmett: "Jestli jste si nevšimli tak my jsme schopný řešit sex za jakékoliv příležitosti, takže i kdybychom měli nepřetržitý plán, nějak si na podobnou konverzaci najdeme čas."
Ted: "S tím souhlasím."
Emmett: "Díky, zlato."
Ben: "Tak se aspoň na nějakou chvíli zabavíme a vrátíme se do vody... Všichni,"...Pohlédl na mě a na Emmetta.
Emmett: "Říkal jsem už, že nemůžu."
Ben: "Jasně, jasně,"...S Tedem na sebe pohlédli, dali si nějaký signál a dál už jen vím, že Emmett se smál a zároveň vřískal, zatímco ho ti dva vláčeli do vody a ve výsledku úspěšně.
Maikey: "Ty tam půjdeš po svých nebo si tě mám hodit přes rameno?"
J: "Však já už jdu,"...Zakoulel jsem očima a následoval ho.

Vím, že ten kluk byl v podstatě jen prostředkem k tomu, abychom zabili pár minut času a že mě vlastně kluci doopravdy nepovzbuzovali k tomu, abych ho našel a užil si s ním, přeci jen oni plně podporují můj vztah s Brianem a takhle mě pouze popichovali, aby se nějak zabavili a ačkoliv se mohlo zdát, že to myslí vážně, tak to tak nebylo a obzvlášť Maikey by neriskoval, že by se to Brian pak někdy dozvěděl a zabil ho za to, že mě k něčemu takovému podporuje! Ale i přes to, že jsem věděl, že bych neměl, po tom klukovi jsem nakonec očima opravdu pátral a nakonec i úspěšně, netrvalo to dlouho a on se díval zpátky na mě...

No comments:

Post a Comment