Monday, June 29, 2015

Chci, aby zůstal anebo odešel?(1)

Nová povídka.

BRIAN

Dnešek byl dlouhý a zatraceně vyčerpávající, práce ze mě doslova vysávala život, proto jsem od rána nesnil o ničem jiném, než o tom, že si večer spravím náladu ve společnosti Maikeyho a těch dvou šašků, které taky v devadesáti devíti procentech mohu nazývat přáteli a hned, jak má nálada bude odpovídat mé představě o ní, vrhnu se na hlavní touhu dnešního večera - v zadní místnosti ošukám, co nejvíc chlapů budu moct! Já vím, zní to jako každý jiný večer, ale i přes to je pro mě večerem odlišným!


Maikey: "Jsi v pohodě?"
B: "Neměl bych být? Tančím, v ruce držím sklenku svého oblíbeného pití a všichni tu po mně touží... Život by nemohl být lepší."
Maikey: "Kluci, že se vám taky nezdá v pořádku?"...Obrátil se na ty dva budižkničemy tancující vedle nás.
Emmett: "Vypadá strašně!"
Ted: "Jako mrtvola!"
B: "Běžte do prdele!"

Tohle jsem vážně po už tak dost úděsném dnešku potřeboval - aby mě jediní tři lidé, kteří mě ještě nevytočili, právě teď vytáčeli do běla! Alespoň, že Ted a Emmett mě poslechli a šli jinam, hádám, že do té prdele, za to Maikey se však zdál být odhodlaný nedat mi pokoj!

B: "Nechceš jít s nimi?"
Maikey: "Ne já chci být tady s tebou!"
B: "Tak buď, ale mlč!"

Přitáhl jsem si jej k sobě, své čelo jsem přitiskl k tomu jeho, ruce jsem mu dal kolem ramen a on ty své kolem mého pasu, díval jsem se mu do očí a on do těch mých, na chvíli jsem zapomněl na všechny své problémy a jen jsem si vychutnával tuto intenzivní chvilku, kterou jsem však vzápětí dokázal parádně zničit - začal jsem Maikeyho líbat, ale ne tak, jak tomu bývá obvykle, jednoduše jsem ho líbal tak, jak on po tom touží už od našich 14 let... Nevím, proč jsem to udělal, nevím jestli jsem si s ním chtěl jen hrát a polepšit tak svému egu narcistického hovada nebo jsem jen potřeboval cítit intimní blízkost někoho mi milovaného... Anebo jsem se jen snažil nemyslet na objekt mého zájmu, o kterém jsem už nějakou chvíli neslyšel!

Maikey: "Bri... Briane!"...Odtrhl se ode mě.
B: "Co?"
Maikey: "Co to děláš?"
B: "To, co už tolik let chceš."
Maikey: "Jsi opilý!"
B: "To taky."
Maikey: "A já zadaný."
B: "To sotva... Jak dlouho toho doktůrka přes prostatu znáš?"
Maikey: "Fajn! Ale mohl bych být, pokud se to s ním bude vyvíjet dobře."
B: "Dobře... Chápu!"

Sice jsem si přes Maikeyho chtěl tak nějak zlepšit náladu, ale i tak je dost na houby zjištění, že kvůli jeho novému objevu už pro něho neznamenám to, co dřív, že už po mně zkrátka neprahne, protože i když je to zlomyslné, z toho vědomí jsem měl vždycky dobrý pocit, zdá se však, že tomu je konec!

Maikey: "To kvůli němu?"
B: "Co přesně, kvůli komu přesně?"
Maikey: "Tvoje chování kvůli Justinovi,"...Protočil panenky.
B: "A to je kdo?"
Maikey: "Moc vtipné... Kluk, kterého si nedávno zbavil nevinnosti."
B: "Jo už si vzpomínám."
Maikey: "Tři dny se neukázal a ty se chováš takhle."
B: "Jak se chovám Maikey? Jsem to pořád já, pořád ten samej parchant... Tak proč máš pocit, že je se mnou něco jinak a ve všem hledáš důvod?"
Maikey: "Protože si takovej už několik týdnů! A dneska mě dokonce líbáš? Sám musíš vědět, že něco není v pořádku!"
B: "Možná mi jen všichni pijete krev!"...Neovládl jsem se.
Maikey: "Já měl spíš ten dojem, že ti jí pije on, že to, jak za tebou pořád leze, tě vytáčí a ty se chováš takhle, jenže on chodit očividně přestal a ty jsi ještě horší, než kdy dřív!"

Tohle jsem nedokázal poslouchat, kecy o tom, že se ze mě stává tří hlavé monstrum, protože se Justin očividně přestal snažit o dobývání mé přízně, byly zkrátka příliš, proto bylo lepší sebrat se a jít trucovat na bar, Maikeyho to však nezastavilo!

Maikey: "A ještě tvrď, že to tak není!"...Dorazil odhodlaný mě zničit.
B: "Není!"
Maikey: "Takže ti ani trochu nevadí, že je pryč?"
B: "Proč by mi to mělo vadit, když od samého začátku jsem přesně tohle chtěl?"
Maikey: "Chtěl si to, to je pravda, jenže postupem času sis to jen nalhával."
B: "Táhni k čertu! Nebudeš mě tu analyzovat!"
Maikey: "Fajn, jak chceš!"...Otočil se a šel pryč.

Pořád tu mluvím o dnešku jako o nejhorším dni na světě, ale mám pocit, že bych měl mluvit o jiném dni, o dni, který změnil naprosto všechno... Den, kdy se narodil můj syn a já poznal toho nejvytrvalejšího puberťáka, jakého si ani nedovedete představit, bez těchto dvou událostí by dnešní den nestál za starou belu!
Miluji svého syna a budu ho milovat do konce svého života, ten pocit, kdy jsem poprvé držel jeho malé tělíčko v náruči, se mi navždy zaryl do paměti a pod kůži, jenže ještě před několika týdny jsem neměl tušení, jaké to je tátu mít, natož jedním z nich být, neumím to a nejsem si jistý, že to někdy umět budu, ten malý človíček už navždy bude potřebovat mou péči, můj čas, moje peníze, moje srdce a já se kvůli tomu budu muset omezovat, pro normálního člověka žádný problém, pro mě hříčka přírody a přesně proto jsem se dnes ráno pohádal s Lindsay a s tou druhou nádherou, chtěly, abych Guse dnes večer pohlídal, jenže mně se už jen ta představa příčila, když mé plány na dnešek byly jasné už od mého probuzení, tudíž jsem je se vší upřímností poslal někam, byl jsem v tu chvíli tak vytočený, když jsem poslouchal ty kecy o tom být otcem, jak se sluší a patří, že jsem jinak jednat nedokázal! Hned potom si mě dobírala Debbie v jídelně, kterou hned po mně zaúkolovaly s hlídáním Guse, a ona neodolala tomu, aby mě taky sprdla! To se se mnou pak táhlo celou dobu v práci a všechno už šlo naprosto do kopru! A nakonec když se zdálo, že v Babylonu bych mohl tento den změnit k lepšímu, došlo i na bod dva - na Justina! Nebýt toho večera, kdy jsem si ho vzal domů a zbavil jej nevinnosti, nemusel bych posledních pár týdnů každý den bojovat sám se sebou a s otázkou "Chci, aby odešel nebo zůstal?" všechno by teď bylo stejné jako dřív, jenže tomu už tak dávno není, ani já nejsem stejný, i když se snažím sobě a všem okolo nalhávat opak! Jenže k tomu všemu se zdá, že na tamtu otázku odpověď už hledat nemusím... Justin, jak se zdá se rozhodl odejít sám a já nejsem stavěný na to, abych se to pokusil změnit! I když by část mě chtěla...

"Koupíš mi drink?"...Otočil jsem hlavu za tím svůdným hlasem a hned jsem měl tušení, že dnešek by přeci jen nemusel být tak špatný!
B: "Můžu ti dát něco lepšího!"

Chytil jsem toho černovlasého sexy tricka za opasek a zamířil jsem s ním rovnou do zadní místnosti, kde jsem si ho vzal se vší parádou! Hned jsem měl důvod přemýšlet o něčem jiném, lepším a hlavně mně milejším a erotičtějším, než je otcovství a vztahy!

No comments:

Post a Comment