Tuesday, February 10, 2015

Nemilovaný syn // 2 //

VAROVÁNÍ 18+


Brian's POV

Vzbudil jsem se asi ve 4 odpoledne, Justin vedle mě pořád spal a vypadal při tom sladce, roztomile a až sexy, je to divné, ale ten jeho rozcuch mi přišel zkrátka sexy! Vynaložil jsem veškeré zbytky svého úsilí a posadil jsem se, vím, že to není zrovna nic těžkého, ale právě teď to pro mě bylo přímo nadlidské, byl jsem rozlámaný a cítil jsem se, jak kdyby přese mě přejel náklaďák - 2x! Když se mi nakonec podařilo se i postavit, ihned jsem zamířil do sprchy a provazci horké vody jsem se trochu nabudil, ovšem zkusit se umýt? Nemožné!

J: "Počkej, pomůžu ti,"...Už jsem někdy říkal, že bych ho za ty nečekané vpády do sprchy nejraději zabil?
B: "Nejsem neschopný, zvládnu to sám."
J: "Já vím, že nejsi neschopný, ale jsi tvrdohlavý."
B: "Stává se."
J: "Prostě mi to mýdlo dej, než z tebe vyrostu!"

Nemělo smysl se s ním nějak dohadovat, on by stejně nakonec prosadil svou, tak nač ztrácet čas vyměňováním názorů a argumentů, když si místo toho mohu vychutnávat ty jeho šikovné ruce brouzdící mi po těle?

B: "Hmmm,"...Ani nevím, jak se mi to povedlo, ale prostě jsem se neovládl, bylo to tak příjemné.
J: "Jsem rád, že se ti to líbí."
B: "Nic takového jsem neřekl!"...Bránil jsem se.
J: "Samozřejmě,"...Uchechtl se.
B: "Jsi hroznej."
J: "Ano, já vím... A taky otrava, vlezdoprdelka, prezident tvého fanklubu, mám pokračovat?"
B: "Nemusíš!"

Kdyby mi jen Justin právě teď viděl do obličeje, tak by to nebylo dobré, možná jsem mluvil stylem "alá kretén" ale na tváři jsem měl úsměv široký od ucha k uchu a v očích se mi blýskalo díky takovému zvláštnímu pocitu, kterému lidi většinou říkají radost! Nevím, jestli se mi to líbilo, ale bylo to lepší, než se sžírat myšlenkami na ty dva představitele ďábla a jejich satanskou dceru.

J: "Otoč se,"...Udělal jsem, jak řekl a otočil se k němu čelem, on mi ihned začal kroužit mýdlem po hrudi a břiše.
B: "Co je?"...Asi jsem paranoidní, ale přišlo mi, že jeho tvář skrývá touhu něco říct.
J: "Nic."
B: "Tak proč se tváříš takhle?"
J: "Jak?"
B: "Jako bych umíral!"
J: "Jen... Já..."...Zadrhával se, jak gramofon.
B: "Co?"...Povzdychl jsem si.
J: "V noci jsem nevěděl, co s tebou je, měl jsem strach... U tebe není zvykem nedorazit,"...Sklopil pohled.
B: "Justine..."...Chytil jsem jej za bradu a donutil ho se mi podívat do očí.
J: "Hm?"
B: "Jsem v pořádku, byl jsem jen u Maikeyho, proč, to je moje věc, ale byl jsem u Maikeyho."
J: "Dobře."

Pořád jsem jej držel za bradu a naše oči se nedokázaly dívat jinam, než do těch toho druhého, bylo to tak zvláštní a intenzivní, že jsem nemohl udělat nic jiného, než jej políbit! Jakmile se naše rty rozpojily, přitiskl jsem své čelo k tomu jeho a do jeho úst zašeptal "Chci tě," to Justina povzbudilo k vášnivějšímu a naléhavějšímu líbání a já jej vzápětí natiskl ke stěně a jeho ruce mu sevřel nad hlavou. Netrvalo dlouho a tyčila se přede mnou jeho erekce, o mé se není třeba zmiňovat! Snažil se ke mně tisknout, aby se o mě mohl otírat, ale to jsem mu nemohl dovolit, potřeboval jsem nad ním mít moc a oddalovat jeho rozkoš, co nejvíc to šlo.

J: "Bri,"...Zasténal.
B: "Shhh,"...Přitiskl jsem mu prst na rty a následně ho políbil.

Po chvilce jsem mu propustil ruce a ty své jsem mu přiložil na boky a rty jsem začal putovat od jeho hrudi až k jeho pupíku, do kterého jsem mu ponořil svůj jazyk, což Justina přimělo k hlasitému zasténání. Poté jsem se dostal ještě níž a špičku jeho penisu jsem začal pečlivě ochutnávat, olizovat a dráždit zuby, Justinovy dlaně se v zápalu blaha prohrabovaly v mých vlasech. Nertvalo dlouho a má ústa ho začala pečlivě kouřit, sténal mé jméno a prohýbal se v zádech, což způsobovalo, že se do mých úst nořil hlouběji a hlouběji a když jsem cítil, jak v jeho penisu pulsuje a škube, byl to jasný signál pro to přestat!

B: "Nasaď mi ho,"...Podal jsem mu kondom a on udělal, jak jsem žádal.

Následně se ke mně otočil zády a já do něj opatrně proniknul, pohyboval jsem se pomalu a postupně jsem zrychloval, až jsem nakonec určil tempo, které nás dovedlo do miliontého nebe, a my se svíjeli v návalu bouřlivých orgasmů!

Po této úžasné sprše jsem se zase vrátili do postele a Justin opět udělal tu věc, která je u něj zvykem a já z ní šílím a bohužel v tom dobrém slova smyslu, i když bych neměl, jenže zatrhnout se mi jí mu moc nechce - jednoduše se ke mně natiskl a svou hlavu položil na mou hruď, tudíž jsem se mu mohl prohrabovat ve vlasech, jak nějaký směšný romantik.

J: "Mám hlad, co ty?"
B: "Jako vlk! A je tu něco, co se dá sníst?"
J: "Mohlo být, jenže jak sis všiml, nedopadlo to dobře."
B: "Ty si vážně musel umírat hrůzou při představách toho, jak mě unáší gang zabijáků, když si dokonce zapomněl i vařit,"...Vysmíval jsem se mu.
J: "Haha, vážně vtipné."
B: "Já vím, proto to říkám,"...Smál jsem se.
J: "Zblázním se z tebe."
B: "Radši mi řekni, co budeme jíst."
J: "Nemám ponětí, nic kromě té spáleniny tu není a to bych neriskoval."
B: "Takže asi něco objednáme."
J: "Už mi ty donášky lezou krkem."
B: "Máš snad jiný nápad, génie?"
J: "Skočím nakoupit a něco uvařím."
B: "Uvaříš?"...Narážel jsem na jeho spálený pokus.
J: "Přestaň už s tím, holt se mi to jednou nepovedlo, ale neboj, já svou pověst napravím."
B: "V to doufám,"...Políbil jsem jej a následně jsem ho propustil ze svého objetí.

Justin se rychle oblékl a následně upaloval do obchodu, byl jsem rád za jeho spěch, hlady jsem umíral a to doslova! Ale ani ne za dvě minuty se ozvalo klepání na dveře, a i když Justin umí být opravdu rychlej, tak takhle rychle nakoupit opravdu neumí ani on, bylo mi tedy jasné, že musel něco zapomenout, pravděpodobně klíče a tak jsem se překonal a otráveně mu šel otevřít, jenže za dveřmi nestál on, nýbrž má panbíčkářská matka! Co se to, kurva, děje mám snad rodinný týden? Včera otec, dneska matka! A teď se ještě modlit, že to, proč přišla, bude rychlé a nestřetne se s Justinem!

No comments:

Post a Comment