Monday, August 4, 2014

Sweet and Cold

VAROVÁNÍ 18+


Brian's POV

Být ještě o jeden stupeň navíc, chcípl bych! V tomhle vedru se prostě za žádnou cenu nedá přežít, vždyť je tu jak na Sahaře, i ve stínu je 50 stupňů a v kanceláři Kinneticu je tak 60, mám pocit, že se mi potí i zuby, v podpaží mám koláče a můj penis nejeví žádné známky života jen tak ochable visí... Sakra, tohle on nemá ve zvyku! A mně se to rozhodně nelíbí, jenže teď, i kdybych měl na obzoru nějaké použitelně maso, já bych ve skutečnosti použitelný nebyl, jsem jak seschlá stařena a to je velice depresivní! S Justinem jsme dokonce už dva dny neměli sex, protože ani jeden z nás není schopnej se pohnout, jakmile se doplazí domů a blahem lehne do postele ne-li k otevřenému mrazáku!

Vím, že se to nesluší, ale těch pár knoflíčků, no dobře zhruba polovinu košile jsem si prostě musel rozepnout jinak už bych snad hubou přistál na desce stolu! Ani nevíte, jak moc nepříjemný je mít přilepený koule ke stehnu, těm už by dnes asi jen pomohlo dát je k ledu jinak jim můžu nejspíš vyzdobit takovej menší funus... Kurva, jak já nenávidím vedra!

Ted: "Fíha, takhle bys měl pracovat častěji,"...Mám být vůbec v šoku z toho, že neumí klepat?
B: "Co kdybys přestal obdivovat mojí úžasnou hruď a místo toho přešel k hlavnímu důvodu toho, proč oxiduješ v mé kanceláři a vydýcháváš mi jedinej v mezích normy použitelnej vzduch v téhle budově."
Ted: "No já a pár dalších lidí máme takový návrh..."
B: "Spáchat hromadnou sebevraždu?"...Neskrýval jsem nadšení.
Ted: "Vzhledem k teplotním rekordům to nebude třeba, z toho počasí chcípneme tak jako tak a o to jde, co kdybychom si to utrpení ulehčili tak, že to dnes už zabalíme a půjdeme domů?"
B: "Slyším dobře, Theodore Schmidte, ty se snažíš ukončit pracovní dobu bez návrhu svého šéfa?"
Ted: "Já věděl, že tohle je blbej nápad a předem prohraná bitva... Tak já se zas vrátím do méně dýchatelné oblasti..."
B: "Kam ten spěch, Teddy? Moje tělesná teplota již před hodinou přesáhla 40, takže tohle nejspíš souvisí jen s mými halucinacemi, ale říkám jdeme domů."
Ted: "Počkat, co?"
B: "Ty a ta banda neschopných idiotů můžete vypadnout."
Ted: "A co ty?"
B: "Snad si nemyslíš, že já tu zůstanu?"
Ted: "Jasně chápu... Pozdravuj Justina."

Musím přiznat, že tohle byl jeden z nejinteligentnějších Tedových návrhů za celou jeho práci pro mě a tak nějak jsem už pár hodin doufal, že s tím někdo přijde, ovšem, že bych to mohl být já, ale co bych to pak byl za příklad šéfa, který kvůli "menšímu teplu" ukončil "tvrdou a potřebnou práci" takhle to alespoň přišlo ze strany pracovníků a já jako ohleduplný šéf musel vyhovět a to, že ve skutečnosti šlo jen o to, že chci svůj rozpálenej zadek dotáhnout domu ke své fungl nové klimatizaci, je jen detail, který jistě můžeme vynechat.

Sice jsem zůstal ještě o pár minut déle než ostatní, abych vyplnil ještě nějaké rozdělané formuláře, ale pak jsem se rychlostí světla sebral a zdrhal odtamtud tak rychle, jak jen jsem dokázal, vyhlídka příjemného studeného vzduchu v celém loftu mě skvěle popoháněla. Ale jak na potvoru jsem cestou domů dostal na něco chuť, konkrétně na něco studeného, co mě osvěží a stejně tak i Justina, který tuhle dobrotu zajisté neodmítne, takže jsem překonal svůj odpor k supermarketům a zašel koupit kýbl karamelové zmrzliny a hned potom jsem se konečně vydal domů.

B: "Sunshine!"

Zavolal jsem jej ode dveří a očekával obvyklí uvítací polibek, ale tentokrát se nic nekonalo a to mě dost znepokojovalo, v tuhle hodinu by už měl být doma, dnes měl ranní a jsem si zcela jistý, že to už je 8 hodin nazpět.

B: "Přinesl jsem kýbl zmrzliny!"

Zkusil jsem to znova, zda náhodou neuslyší na tohle a vzhledem k tomu, že ani tak se nikde nezjevil, jelikož zmrzlina je jeho slabina, jsem usoudil, že se v loftu opravdu nenachází... Co víc si přát, že?

Ještě u dveří jsem se svlékl ze všeho, co jsem měl na sobě. Bylo to jako odlepovat žvejkačku od podlahy, jak jsem to na sobě měl všechno nalepené, v tu chvíli bych i přísahal, že jsem o ty varlata už vážně přišel! Hned na to jsem se vydal do ledničky, abych si vzal jako obvykle láhev studené vody a tentokrát jsem jí do poslední kapky na sebe vyklopil - sice jen chvilkové, ale úlevné potěšení. Následně jsem se přemístil ke své úžasné vymoženosti jménem klimatizace, stiskl jsem tlačítko a čekal na ten nával úžasného ledového vzduchu, slastí jsem už téměř přivíral víčka a to se ještě nic nedělo... Moment, proč se nic neděje? Podíval jsem se na displej a zjistil, že nesvítí, atak jsem tlačítko několikrát stiskl znova a dostal leda tak hovno a po pár minutách vztekání a bouchání do toho příšerného monstra jsem to vzdal, vzal jsem si první časopis, na který jsem narazil, plus tu úžasnou zmrzlinu se lžičkou a vydal jsem se do postele. Jen pro pořádek ten časopis nebyl na čtení ale jako "náhrada" té klimatizace kterou jsem ovšem musel ovládat ručně máváním ze strany na stranu... Ještě chvilka praxe a mohl bych mávat v královském průvodu!

Když jsem se "dostatečně osvěžil" tak jsem se konečně vrhl na tu zmrzlinu, divil jsem se, že je ještě v mezích normy zmrzlá a nehraje kašovitou strukturou po tom, čím si musela projít, než jsem jí dostal do postele. Nabral jsem si lžičku a při přibližování k ústům jsem málem prožil orgasmus, jak jsem se na to sousto těšil, ale než stačilo objevit vnitřek mých úst, skončilo na mém hrudníku "Do prdele!" Rychle jsem se zvedl a zamířil do koupelny, jenže při pohledu, který se mi naskytl, se mi snad zastavilo srdce a spadlo do hloubi mých kalhot... Justin ležel na podlaze obličejem k zemi a popravdě nejevil jediné známky toho, že by byl naživu! Rychle jsem se k němu rozeběhl a začal s ním třást...

B: "Justine! Co je s tebou?!"...Hrůzou se mi třásl hlas.
J: "Co to, sakra, děláš?"...Zvedl ke mně pohled.
B: "Co se ti stalo?"
J: "Počkej,"...Přikryl mi prstem ústa a z uší si začal vyndávat špunty... Já ho snad vykuchám!
B: "Ty si ze mě děláš prdel, že jo? Co tu, kurva, děláš na té zemi, ty pako?!"
J: "No vzhledem k tomu, že ta tvoje úžasná fungl nová vymoženost odešla k věčnému odpočinku a v ložnici je dýchatelno asi jako pod metrem hlíny, musel jsem improvizovat... Tahle dlažba je přímo ideálně studená."
B: "A to si neslyšel, že jsem tě volal?!"
J: "Měl jsem špunty, Briane, a ještě k tomu jsem usnul, tobě mělo přijít divné, že jsou dveře od koupelny zavřené."
B: "Jo, takže je to moje vina?"
J: "Promiň, netušil jsem, že se budeš bát."
B: "Našel jsem ve své koupelně mrtvolu, promiň, že mě to trochu rozhodilo!"
J: "Já si teda připadám dost živej."
B: "Jo, ale nevypadal jsi tak, blbče!"...Musel jsem se opřít o zeď, jinak bych to snad nerozdýchal.
J: "Fakt promiň,"...Natáhl se ke mně a něžně mě políbil.

Jestli si ten idiot opravdu myslí, že všechno vždycky vyžehlí sladkými polibky tak... Má, sakra pravdu! Copak by se těm jeho rtům dalo někdy odolat, když tak skvěle chutnají a líbají?

J: "Co to máš na tom hrudníku?"
B: "Pro Krista! To je zmrzlina."
J: "Hmmm!"

Dobře tak tohle bylo ještě mnohem lepší než polibky... Svůj jazyk přitiskl přímo na místo, kde byla ta zmrzlina a začal jí pomalu slízávat, celé tělo mi vzrušením začalo mravenčit.

J: "Kde máš zbytek?"
B: "Na... Na posteli,"...Stěží jsem vydechl.

Justin se odporučil do ložnice a během chvilky se vrátil zpět i s celým kýblem zmrzliny. Už jen z představy toho, co se bude dít, mi můj penis začal tvrdnout a mohutnět. Justin se na mě obkročmo posadil a mezerou mezi půlkami se přitiskl přímo na mou chloubu, chtěl jsem do něj, ale on mi to nedovolil. Doufám, že jen zatím! Nabral si lžičku zmrzliny, teď již zcela rozmrzlé a začal mi jí kapat na hruď a hned na to opět slízávat a následně zase kapat a slízávat, prostě pořád dokola a mezitím mě svou mezerou pomalu třel myslel jsem že snad zešílím, byl jsem jak v extázi. Tohle bylo mučení a blaho zároveň!

Po chvíli změnil taktiku a zmrzlinu začal pomalu kapat na svou hruď, můj jazyk neodolal a hned začal odchytávat každou kapičku, přejížděl jsem mu přes bradavky a všude kolem, Justinovo tělo se celé třáslo rozkoší, líbilo se mi sledovat jeho vzrušené reakce! Jednu ruku jsem přemístil na jeho penis, který se tyčil přímo mezi našimi těly, a začal jsem jej pomalu třít, okamžitě se prohnul v zádech a dlaní vjel do mých vlasů, za které následně silně zaškubal. Po chvilce mě zastavil slezl ze mě a přemístil se k mému penisu, nakapal na něj trochu zmrzliny a pak jí opět začal slízávat. To, co dělal, bylo doslova nepopsatelné a především nenahraditelné. Jakmile ze mě slízl poslední kapičku, tak si mě zasunul do úst až po kořen a následně začal pohybovat hlavou nahoru a dolů, bylo to tak intenzivní, že jsem téměř vystříkl do jeho úst, kdyby nepřestal...

B: "Justine!"...Zasténal jsem frustrovaně.

Ale frustrace hned byla zahnána tím, co Justin udělal nebo spíš tím, co jsem věděl, že se během pár okamžiků odehraje. Justin mi navlékl kondom a následně na mě opět obkročmo nasedl a tentokrát jsem během chvilky byl v něm až úplně po kořen. Začal se pomalu nadzvedávat a já ho držel pevně v bocích, celým mým tělem rychle proudila krev a Justin silně vzdychal a sténal, tyhle zvuky mě nikdy neomrzí, od něj rozhodně ne! Po chvíli opět nabral lžičku zmrzliny dal si jí do úst, ale nepolkl, místo toho mi nabídl svůj jazyk, na kterém se nacházela a já ho ihned ochutnal a hned na to jsme se oddali vášnivému líbání, s kterým jsme skončili až když jsme oba bouřlivě vyvrcholili. Musím uznat, že tohle bylo to nejsladší osvěžení, jakého se mi za celý život dostalo!

No comments:

Post a Comment