Monday, March 24, 2014

Skrytá žárlivost // 4 //

VAROVÁNÍ 18+

Brian's POV

Vřelo to ve mně způsobem, který ani nedokážu definovat a popravdě bych se o to ani nepokoušel, protože by to nedopadlo dobře. Od chvíle co odešel, jsem myslel, že se zblázním, jedna blbá minuta bez něho a já už odpočítával další minuty k jeho příchodu tak moc jsem se na něho těšil. Představoval jsem si, co všechno spolu budeme dělat, jak si zatancujeme na parketu plném nadržených tricků a vzájemně se budeme nejen svádět ale i svlékat očima, chtěl jsem ho tak moc, že jsem já i můj penis téměř brečeli touhou po tom jeho štíhlém těle, po jeho prstech putujících po mé nahé kůži, po jeho dravých polibcích, ale na to všechno jsem musel čekat až do skurvených osmi hodin... Omyl ani to ne, protože se nějakým záhadným způsobem nedostavil i přesto, že mi to slíbil. V tu chvíli jsem byl rád, že se u mě nenachází nikdo živý, protože by během dalších pár vteřin nebyl, jak jsem potřeboval upustit páru. Byl jsem na něho tak hrozně nasranej a taky na Maikeyho za to, že mi ho takhle v podstatě odhání, ale ani jednomu z nich to říct nemůžu, protože bych pak vypadal jako někdo kdo má city, nedej bože jako někdo kdo žárlí!

Jakmile jsem se vrátil domu z Babylonu a Justina našel spícího v posteli a ještě k tomu s oblečením na sobě včetně bot tak mi hned byla jasná jedna věc... Ten zmetek nechal Justina se opít a beze mě! Můj stav už jsem ani nemohl označit za vztek, poněvadž to bylo poněkud vzdálené, takže jsem radši ulehl vedle Justina a pokusil se spát.

Když jsem se ráno probudil nebo jsem spíš byl probuzen tím jeho nesnesitelným chrápáním tak jsem se radši vzdálil do koupelny pro jednou příjemnou ne-li zklidňující sprchu a následně jsem se vrátil zpět za ním... Připravený se pomstít...

B: "Vstávej!"...Doslova jsem mu zakřičel do ucha.
J: "Co? Co?"...Ptal se poněkud zmateně poté co vyskočil téměř dva metry nahoru.
B: "Říkám, abys vstal a šel si dát sprchu, ještě to z tebe táhne."

Poněvadž věděl, že nemá moc na výběr a ani nárok si vyskakovat tak mě poslechl a zamířil do sprchy, zatímco já jsem mu hledal něco na kocovinu, jelikož mi bylo jasné, že to bude potřebovat, jen už jsem si nebyl jistý tím, že mu to dám anebo to před ním za trest schovám na nějaké bezpečné místo.

B: "Užil sis?"...Zeptal jsem se když se vrátil.
J: "Briane, promiň."
B: "Já nestojím o omluvy, já se ptám, jestli sis užil?"
J: "A víš, že jo?! Bylo pěkný po dlouhý době upustit páru a nepřemýšlet pořád jen nad tím jestli náhodou nedělám věci, které ti ubližují!"

On dokázal nemožné - vzal mi dech i schopnost mluvit. Nikdy jsem se ani jednou nezapřemýšlel nad tím, že by se takhle mohl cítit a teď jsem si popravdě připadal jako idiot.

B: "Cože?"...Tázal jsem se jakmile jsem byl schopný mluvit.
J: "Slyšel si! Já už prostě nemůžu, pořád se musím řídit jen podle tebe, bojím se, abych náhodou něco neudělal špatně, včera jsem se málem přetrhnul, když jsem se snažil být u tebe co nejdřív a ani nevíš, jak mi bylo, když jsem si u Woody's uvědomil, že nemám žádnou šanci to domu stihnout!"
B: "Justine..."...Snažil jsem se jej chytit kolem pasu, ale on se ode mě vzdálil.
J: "Neobtěžuj se mi říct nějakou sarkastickou poznámku, já si to dokážu odvodit sám."
B: "Co si dokážeš odvodit sám?"
J: "Že jsem naivní, když si můžu myslet, že mě miluješ."

Tohle už být ani horší nemůže, nejdřív jsem to byl já, kdo málem Justina přizabil a nakonec se role obrátí a nějaký trest bych si spíš zasloužil já, ale on vždycky řekne něco, na co nemám možnost a ani schopnost reagovat normálně, ale taky jsem věděl, že pokud použiju svůj styl vyjadřování tak to nedopadne nejlíp.

J: "Co ty mi na to nic neřekneš?"
B: "Ne,"...Povzdechl jsem si a sklopil pohled do země.

Ale Justin neotálel a vydal se rovnou ke mně, při čemž mě zvednutím za bradu donutil se mu podívat do očí.

J: "Promiň."
B: "Co?"...Ptal jsem se dost nechápavě.
J: "Neměl jsem tak vyjet."
B: "Možná, že měl."
J: "Jak to myslíš?"
B: "Že jsem si to zasloužil."
J: "To není pravda, já tě znám a vím co od tebe čekat takže jsem neměl právo na tebe takhle křičet."

Tak tohle i možná znělo ještě hůř, jako kdybych byl mizera, s kterým se musí zacházet jak s porcelánem, jinak je zle a to se neposlouchá hezky, obzvlášť ne z Justinových úst.

B: "Jo, ale..."
J: "Nech to být,"...Políbil mě.

Nechtěl jsem to jen tak nechat být, ale věděl jsem, že s mojí povahou bych to tak akorát zhoršil, takže jsem radši mlčel jako hrob a následně jsem obdivoval jeho nahé tělo při tom co má opravdu rád. Podle toho jak mě sledoval tak jsem předpokládal, že opět kreslí mě, ale nepokoušel jsem se jej zastavit, já naopak miluji, když středem jeho zájmu jsem právě já a nikdo jiný.

B: "Tak jak ti to jde?"
J: "Skvěle když mám možnost kreslit něco tak úžasného."
B: "Pojď ke mně,"...Vytáhl jsem si ho za ruce k sobě.
J: "Co to děláš?"
B: "Tohle,"...Začal jsem jej něžně líbat.

Miluju jeho rty, tu jejich jemnost a sladkost, mohl bych je líbat neustále a nikdy by mi to nebylo dost, ne pokud jde o Justina.

J: "Počkej,"...Přerušil mé polibky.
B: "Na co?"
J: "Jen vydrž."

Nevěděl jsem, na co se chystá jen to, že si vzal telefon a vzdálil se s ním do koupelny, což šlo trochu mimo mé dost mizerné chápání.

B: "Co jsi tam dělal?"
J: "Dnes jsem tvůj."
B: "Co tím myslíš?"
J: "Zavolal jsem Maikeymu a řekl, že dnes potřebuji oraz."
B: "Aha a kvůli čemu?"...Věděl jsem to, ale i přesto jsem to chtěl vlastně potřeboval slyšet.
J: "Kvůli tobě, kvůli tomuhle,"...Dravost s kterou se vrhl na mé rty se nedá k ničemu přirovnat.

Vzhledem k tomu že on na sobě neměl žádné oblečení tak jsem alespoň sebe musel zbavit těch přebytečných kalhot a následně jsem si jej odvedl do postele, kde jsem se rty i jazykem dotýkal každé části jeho těla, ale především té kde mě chtěl mít nejvíce. Věnoval jsem se mu s takovou vášní a zároveň něžností, že jsem jej málem donutil zešílet, jeho hbité prsty si pohrávaly s mými zpocenými vlasy, za které mě občas i trochu škubl a tím mi bylo jasně dáno najevo, že momentálně netouží po mé něžnosti, ale po něčem velmi tvrdém.

B: "Jak to chceš?"
J: "Ty víš,"...Zasténal.

Ano věděl jsem to moc dobře a taky jsem to i udělal. Klekl jsem si a Justina si vytáhl k sobě také do kleku a otočil jsem si jej k sobě zády. Nejprve jsem do něho pronikl jen prstem natřeným lubrikantem a snažil jsem se alespoň, i přesto, že to chce tvrdě, ho trochu připravit. Následně jsem si nandal kondom, chytl jsem jej v bocích a velmi rychle jsem do něho natlačil svou erekci. Justin se předklonil dopředu, aby se mohl zapřít rukama, a já jsem začal silně přirážet a občas mi při tom z úst vyklouzla Justinova přezdívka. Přirážel jsem takovým způsobem, že jsem se až bál, že ho to musí bolet, ale nezdálo se, že by tomu tak bylo a následně jsme se oba oddávali velmi silnému orgasmu.

J: "Tohle bylo..."
B: "Úžasné,"...Dokončil jsem za něj i když jsem věděl jakou to vyvolá reakci.
J: "Víš co si právě udělal?"
B: "Tebe?"
J: "To taky, ale dokončil si za mě větu a to přece páry nedělají."
B: "Přesně tak páry a to my nejsme, takže se to nepočítá."
J: "Miluju tvé výmluvy."
B: "To nejsou..."
J: "Já vím,"...Přerušil mě polibkem.

On vždycky na všem něco najde a já mu pak jako blbec vše ještě potvrdím i když ne slovy a to je možná ještě horší. Justina jsem následně nechal se vrátit ke svému kreslení a já se dál oddával obdivování křivek a ladnosti jeho dokonalého těla!

No comments:

Post a Comment