Wednesday, June 30, 2021

I Learned from the Master by 7Wildwaysup


VAROVÁNÍ 18+!

Justin ukáže Brianovi, co přesně se za ty roky naučil...

Dýchá a svíjí se, jeho tělo se kroutí pod jeho partnerem, jak skrze něj proudí touha a potřeba. Jeho vzrušení sílí a blíží se k vytouženému orgasmu, přemýšlejíc nad tím, kdy naposledy byl takhle vzrušený a poté je přemožen vášní, zatímco ho Justin stále dokola přivádí téměř k vrcholu, ale vždy v pravý čas přestane.

Justin olízne vnitřek Brianových stehen a následně svůj obličej přitiskne k Brianovu ochlupení a jemně jej dráždí zuby a poté opět pokračuje v líbání jeho pevného ptáka. Olízne ho nahoru a dolů, od kořene ke špičce a zase zpátky, několikrát obkrouží hlavičku. Cítí, jak se Brian prohne v zádech, čímž ho Justin bere hlouběji do svých mokrých úst.

Justin jej škádlí a nadále olizuje jeho tvrdého ptáka nahoru dolů. Znovu a znovu ho přivádí až na pokraj a pokaždé, když už je Brian připraven, se Justin stáhne, přivádějíc svého partnera k šílenství. Brian drží Justina za jeho dlouhé vlasy na místě, jak se snaží pohybovat v jeho ústech.

V tom Justin sklouzne jazykem dolů po pulzující žíle, poté s ním několikrát obkrouží kořen penisu a následně jazykem putuje zase nahoru. Nakonec ho začne sát a vezme ho až hluboko do svého krku. Pumpuje hlavou nahoru a dolů a přidá i své prsty, kterými přejíždí po celé délce. Netrvá dlouho, než ho hladí po jemné pokožce cestou k jeho růžovému vstupu a následně do něj prstem pronikne.

Poté Justin uchopí svou vlastní erekci a pumpuje svůj penis přes malý otvor, který vytvořil ze svých prstů a zároveň vezme jednu z Brianových koulí do svých úst, saje ji a dráždí ji pusou. Následně zopakuje to samé s druhou koulí a zároveň do něj proniká svými kluzkými prsty. Jemně naráží do jeho prostaty a zároveň palcem druhé ruky přejíždí přes citlivou špičku jeho ptáka, přivádějíc ho do sexuálního šílenství, jak znovu přestane, když je Brian téměř na dosah.

Brian frustrovaně zasténá, "Ach, bože, Justine," znovu a znovu. Všechny jeho smysly jsou přetížené a je frustrovaný z toho, že ho Justin nenechá dosáhnout vrcholu. Brian se svíjí a vlní pod svým milencem a přemýšlí, kde se naučil dávat takové vykouření...

Konečně, Justin se slituje nad Brianem a vsaje obě jeho koule do pusy. Lechtá je jazykem, zatímco pumpuje jeho penis a druhou rukou dráždí jeho prostatu. A následně ho konečně dovede k vrcholu a jeho sladká smetana potřísní celou plochu jeho břicha, nepřestává s honěním, dokud nemá jistotu, že každá kapka našla svou cestu ven.

Brian nadále sténá a lapá po dechu a následně zašeptá: "Kde ses naučil dát takové intenzivní vykouření?"

"Naučil jsem se to od mistra..."

Konec

1 comment: