Wednesday, February 10, 2021

King of Babylon by 7Wildwaysup


BEZ VAROVÁNÍ

Justinovy vnitřní emoce uvažují nad tím, zda je stále jen tím, s kým Brian spí, když nikdo jiný není k mání...


Vcházím do Babylonu a dívám se skrz dav. Když ho nikde nevidím, vydám se na bar a objednám si panáka. Zanedlouho jsou po mém boku Michael s Benem. "Hádám, že Brian je v zadní místnosti? S trickem číslo tři nebo čtyři?"

Bože, někdy Michaela opravdu nenávidím. Snaží se mi to neustále vtírat do obličeje, že s Brianem jsme sice možná zase spolu, ale že Brian stále trickuje pořád stejně, možná dokonce víc než předtím. Vím, že jsem řekl, 'Věděl jsem, co je zač a co ode mě chce.' Ale...

Divím se, proč jsem souhlasil, že se s ním tady setkám. Vím, jak bolestivé je sledovat ho s jinými muži. Proč se takhle trestám? A pak ho uvidím, je jako král, který se dívá z balkónu dolů na svůj dvůr. Podívám se jinam, jak mi buší srdce. Když se ale ohlédnu zpět, je pryč. Hádám, že zahlédl svou další kořist.

Je mi špatně od žaludku. Potřebuji na vzduch. Prakticky odtamtud sprintuji a zastavím se, až když jsem venku. Opřu se o bok budovy, předkloním se a chytím se za ústa. Cítím jeho ruku na zádech, zatímco mě druhou drží. "Jsi v pořádku?"

Dívám se na něj a vidím, že je zcela upřímný a neví o mém emocionálním záchvatu. "Pojďme do loftu. Zachumláme se pod deku a pustíme si film, jakmile budeme doma, budeš se cítit mnohem lépe."

Doma...

A má pravdu, cítím. Bože, miluju ho...


Konec

1 comment: