Monday, January 29, 2018

Zimní dobrodružství(3)

Nový díl.

JUSTIN

varování: 18+

Po dnešku si všichni moji přátelé nejspíš myslí, že jsem se dočista zbláznil a asi jo něco na tom fakt bude. Ale když mě popadne nějaké nadšení, je pak těžké mě v tom zastavit. Ale ve finále jsem jim všem můj nápad, že se zkrátka všichni sebereme a pojedeme na hory, taky začal zamlouvat až všichni nakonec i souhlasili. Teda skoro všichni, ještě mi zbývá Ted a... no všichni víme, kdo hlavně a i když je pravděpodobnost, že bude taky souhlasit prakticky nulová vlastně ještě menší, než to, musím to alespoň zkusit, protože zrovna on chci, aby jel ze všech nejvíc... ještě, aby taky ne.

Maikey: "Bože, to už je tolik?"

Až když to řekl, tak mi došlo, že bych se taky mohl podívat na hodiny... a bylo už chvíli po desáté. Dokázal jsem si představit, jak Brian asi šílí. Zvlášť po tom, co jsem byl v telefonu tak odtažitý, ale nechtěl jsem na sobě nechat nic znát, i když jsem to možná trochu přepískl.
A s Maikeym a Benem jsme se zkrátka nějak zapovídali, jim dvěma se můj nápad vlastně asi líbil nejvíc. Holky trochu protestovaly kvůli dětem, ale když jsem jim navrhl, že by mohly poprosit Debb o hlídání, nebyly už tolik proti. U Emmetta to bylo trochu složitější, protože... no protože je to prostě Emmett, ale i on nakonec došel k závěru, že by mohla být legrace. Fakt nemůžu uvěřit, že jsem je stihl za pár hodin oběhnout všechny a ještě je přimět souhlasit.

Maikey: "Divím se, že Brian nevolá."
J: "To já ne,"...Zkontroloval jsem ale raději i svůj telefon a přesně, jak jsem předpokládal - žádný zmeškaný hovor.
Ben: "Tak půjdeme, než si zas na někom vyleje svojí náladu."

Jo, to jsem taky nechtěl riskovat, ačkoliv bych se nedivil, že už to dávno udělal. Když nad tím tak přemýšlím, možná bude lepší s tím nápadem počkat do zítra, dneska by to asi nemuselo dopadnout dobře. Anebo třeba jen zbytečně přeháním.
Tak ne, nepřeháním, právě jsme dorazili do Babylonu a to, co vidím na parketu, mi rozhodně stačí k tomu, abych pochopil, že mám problém... Brian se lepí hned na dva sexy kluky.

Maikey: "Očividně se nenudí."
Ben: "To rozhodně ne."
Ted: "Promiň, Justine, snažil jsem se ho hlídat, ale..."...Zjevil se odněkud.
J: "Tede, zrovna s tebou potřebuju mluvit."
Ted: "Se mnou? Co jsem provedl?"
J: "Nic jen... že... prostě..."...Nevěděl jsem, kam koukat dřív, zda na Teda nebo Briana, který podle všeho nebyl daleko od toho s nimi vyrazit do zadní místnosti.
Maikey: "My ho zasvětíme, ty si to běž vyřešit s ním."

Ted koukal dost nechápavě, ale byl jsem rád, že se ho Maikey ujal, protože jsem opravdu chtěl zabránit tomu, co Brian dělal. Protože všichni víme, že to dělal jen proto, že měl vztek na mě.

J: "Ahoj."

Stál ke mně zády, ale já i tak mohl vidět, že ztuhl. Po pár vteřinách se ale otočil ke mně s ironickým úsměvem, zatímco ho ti dva stále osahávali jako by na tom závisel jejich život.


B: "Heleme se, kdo se taky ukázal... chceš se přidat?"
J: "Ani ne, díky... a teď odprejskněte."

Trickové se zdráhali, přeci jen Brian Kinney je jenom jeden, jenže je můj, kluci. Po pár vteřinách se proto sebrali a Brianovi se na tváři usadil samolibý výraz. On sice nerad žárlí nebo spíš žárlení "nedělá", ale myslím, že má svým způsobem rád, když žárlím já.

B: "Zkazil si mi zábavu, Sunshine."
J: "Myslím, že se mnou si užiješ zábavy mnohem víc,"...Olízl jsem si rty.

Brian se usmál a vzal mě za ruku a hned na to se mnou vyrazil dozadu. Ať už na mě byl naštvaný sebevíc, ten vztek teď zázračně zmizel a přišlo pouhé vzrušení a chtíč, který jsme oba opravdu cítili.
Našli jsme si volné místo a Brian mě natiskl na stěnu. Přes kalhoty mi sáhl na rozkrok a zřetelně mohl cítit, jak se boule zvětšuje, usmíval se.

B: "Copak si dneska dělal?"

Vážně? Opravdu si myslí, že právě teď je vhodná doba na to rozebírat mojí dnešní činnost? I když... něco mi říká, že jemu se právě jeví jako nejvhodnější, protože mě bude moct mučit, aby to ze mě dostal.

J: "Jen... věci."
B: "Věci?"...Rozepl mi zip
J: "Ehmm,"...Kousal jsem do rtu.
B: "Jaké věci?"
J: "Jen jsem... byl u holek."
B: "Co potřebovaly?"...Rukou zajel dovnitř a já mohl cítit jeho horkost.
J: "Nic... jen... jen jsme pokecali."
B: "O něčem zajímavém?"...Sevřel mě v dlani.
J: "Eh... ne... jen... o klasických věcech."

Brianovi jsem viděl v očích, že mi nevěří, ale já věděl, že když mu momentálně řeknu pravdu, stane se z téhle velmi příjemné chvíle, velmi nepříjemná chvíle. Proto jsem musel zatloukat, zatloukat a zatloukat.

B: "Takových hodin?"...Začal rukou pohybovat nahoru a dolů, můj dech zrychloval.
J: "Ještě jsem... byl u Maika,"...V ten okamžik ale jeho ruka zastavila.

Nevím proč, ale ať už jsem s jakýmkoliv chlapem, Brian s tím nemá problém, teda pokud jde jen o sex a většinou u toho chce být taky... ale když dojde na Maikeyho nemá úplně rád, že jsme si nějak moc blízcí... nejde tu ani tak o to, že by si myslel, kdo ví co milostného... spíš nemá rád, když je páté kolo u vozu.

J: "Taky jsme mluvili... o nezajímavých... nudných věcech."

Hodil po mně pohled, kterým jako by mi říkal, že to ještě probereme, ale že teď dokončíme tohle. Proto začal rukou zase pohybovat a já začal dýchat tak hlasitě, že jsem snad přehlušoval všechny ostatní tady. Těsně před mým vrcholem mě k sobě Brian otočil zády, stáhl mi kalhoty po zadek, hned na to jsem uslyšel roztrhnutí obalu a během chvíle do mě začal pronikat. Sykl jsem trochu bolestí, která se ale během okamžiku přeměnila na neuvěřitelnou slast. Držel mě za boky a líbal mě na krk, zatímco přirážel a užíval si to stejně jako já. Do toho mi k orgasmu pomáhal ještě rukou a hned, jak se udělal, jsem se udělal i já.

B: "Mimochodem mám pro tebe překvapení, Sunshine,"...Zašeptal mi zničehonic do ucha.

Zarazil jsem se, Brian a překvapení nikdy zrovna nebylo něco, co by šlo dohromady. Ale tak nějak jsem věřil, že tentokrát to překvapení bude stát za to a fakt jsem byl šíleně zvědavý na to, co to je... jen jsem se bál, že moje překvapení ho spíš přiměje mě zabít.

No comments:

Post a Comment