Friday, October 15, 2021

Layover... by 7Wildwaysup

BEZ VAROVÁNÍ

Brian najde způsob, jak v nouzi přijít k penězům...


Brian's POV

Sedím v luxusním baru na letišti a piju panák za panákem, abych uklidnil svoje nervy. Právě jsem předvedl kampaň svého života a vím, že jsem byl působivý. Ale moje současná pověst v reklamě je očividně působivější a ne v dobrém slova smyslu. Svoje poslední úspory jsem utratil za letenku, protože jsem si byl jistý, že to mám v kapse. Vím, že bych si měl přestat kupovat panáky. Opravdu si nemůžu dovolit utratit víc peněz, než už jsem utratil, ale jsem tak příšerně vytočený. Už vidím to zklamání v Justinových očích, až mu řeknu, že všechna naše dřina byla k ničemu. Nikdy jsem neměl šanci vyhrát, rozhodli se ještě než jsem vůbec dorazil. Kampaň mě nechali předvést nejspíš jen pro pobavení. Pravděpodobně půjdou k jiné firmě a využijí mé nápady.

Barman mi znovu naplní skleničku, i když jsem mu řekl, že už končím. Kývne směrem k pánovi na konci baru, který se na mě usmívá a začíná si razit cestu ke mně. Jsem trochu opilý, stále oblečený ve svém značkovém obleku s dokonalými vlasy. Vždy hezoun, stále schopný ulovit jakéhokoliv chlapa chci.

Usměje se na mě, jak si sedá. "Vypadáš ještě lépe než na fotce."

Samolibě odpovídám: "Vždy vypadám dobře. Rád ostatní těším."

Teď je to on, kdo se tváří samolibě. "S tím počítám."

Obvykle zachytím signály docela rychle, ale mám v sobě až moc alkoholu. Chápu však, že si nejspíš myslí, že jsem někdo jiný.

"Už jsem nám zarezervoval pokoj ve Fairmontu a k tomu jsem nám objednal večeři a šampaňské. Chci, aby tohle byl večer, na který budu vždy vzpomínat."

Oh fuck! Ten chlap si myslí, že jsem prostitut. Podívám se na něj trochu blíže. Ano, oblek Armani, hodinky Rolex, manžetové knoflíčky Tiffany a tu kolínskou bych poznal kdekoliv - Tom Ford.

"Doufám, že si nemyslíš, že jsem až moc přímočarý, ale poté, co mi Jeffrey ukázal tvou fotku a řekl mi o vaší společné noci, musel jsem ti zavolat. Vážím si toho, že jsi za mnou přiletěl. Ráno musím letět zpět do Paříže kvůli obchodu."

Brian váhá a přemýšlí o všem, co se v poslední době děje. Nikdy předtím si nevzal peníze za sex, ale s Justinem je opravdu potřebují.

"Vím, že takhle to obvykle neděláš, ale jak jsem řekl po telefonu, jsem víc než ochotný vynahradit ti tvůj čas a pokrýt všechny tvoje výdaje."

Brian se podívá dolů, protože ví, že se musí rozhodnout, zda toho chlapa poslat pryč nebo do toho jít.

"No..."

"Co takhle pět tisíc navíc k tomu, co obvykle bereš, za to, že zůstaneš přes noc?"

Brian si ho dobře prohlédl, zdál se být neškodný. Ani nevypadá špatně na staršího muže a jeho přízvuk je docela sexy.

"Budu muset udělat pár hovorů a upravit svůj rozvrh, ale myslím, že se to dá uskutečnit."

"Skvěle. Těším se, až tě lépe poznám."

"Uvidíme..."

----

Další ráno zaparkoval Justin u krajnice příletového terminálu, čekajíc na Briana. Autoservis z letiště si už nemohou dovolit. Rychle vyskočil z auta a běžel Briana přivítat, stále pociťujíc ten vzrušující pocit okolo žaludku kdykoliv ho vidí.

"Tak co, šlo to dobře? Líbila se jim tvoje prezentace?"

"Ach ano. Klient byl rozhodně spokojený."

"Co? Proč máš ten pobavený výraz ve tváři?"


Konec

No comments:

Post a Comment