Wednesday, August 19, 2020

What the F**k!?! by cookiebun


VAROVÁNÍ 18+

Je to tak přirozené a příjemné... a hlavně víc než žhavé! Podívá se na mě, když bere celou mou délku do svého krku. Miluju ten jeho uličnický pohled, který mi dává, když hlavou sklouzne dozadu natolik, aby mě olízl od koulí ke špičce. Cítím, jak se zvětšuju, když jeho jazyk přejíždí přes štěrbinu na samém konci mého penisu. To je ono! Natáhnu se a popadnu lubrikant s kondomem. Během několika vteřin mám kondom na sobě a otáčím ho na záda, jeho kotníky na mých ramenech. Podíváme se vzájemně a hluboce do očí toho druhého, jak do něj pronikám až úplně nadoraz.

Sakra, je stále tak těsný. Nevím, jak to dělá, ale pokaždé, co se do něj vnořím, zdá se být téměř stejně těsný jako poprvé. Naše tempo se zrychluje a on se natáhne, aby začal hladit svoje péro, ale já jeho ruku odstrčím. Chci být tím, kdo mu přinese veškeré potěšení. Sevřu ruku kolem jeho oteklého penisu a začnu pumpovat synchronně s mými přírazy. Zavře oči a hodí hlavou dozadu následkem té extáze, ale jak se chystá explodovat, zase je otevře a podívá se přímo na mě. Jak na něj přichází orgasmu, sevře své stěny kolem mě a já už nemůžu vydržet. Uvolňuji všechno, co mám a cítím čistou blaženost.

Dívám se na něj, když se zhroutím zpět na postel. Mmmmmm, vzdychá, jak se snaží chytit dech, je zpocený a vypadá skvěle necudně!

"Nemyslel jsem si, že je to možné," slyším ta slova a uvědomuji si, že jsem je řekl nahlas a ne jen ve své hlavě.

"Co? Co by nemělo být možné?" Líně odpovídá.

"Být šťastný. Cítím se opravdu šťastný." Co to kurva? Je to jako bych nemohl přestat mluvit. No, tohle prohlášení rozhodně získalo jeho pozornost.

Divně se na mě dívá. Usmívá se, ale vypadá zároveň zmateně. "Jsi šťastný? Rád to slyším, ale proč sis nemyslel, že je to možné?"

Předpokládám, že když už jsem začal, tak můžu pokračovat. Vždycky to můžu shodit na drogy... kromě toho popřu, že to bylo někdy řečeno. "Jo, nemyslel jsem si, že bych mohl být někdy opravdu šťastný, ale myslím, že právě teď jsem." Vypadá tak hrdě, že se rozhodnu pokrčovat. "S mojí historií jsem si nemyslel, že být šťastný, je něco, čeho se dát dosáhnout. Necítit se mizerně bylo něco, o co jsem se snažil. Když se dívám na naše přátele, přijde mi neuvěřitelné, že jsou také všichni šťastní. Mezi naším partnerstvím a tím, že mám Guse poblíž, se cítím líp, než bych KDY čekal!"

Vypadá zamyšleně, jako by pečlivě vymýšlel odpověď, aby nezničil ten okamžik. "Mrzí mě, že sis předtím neuvědomoval, že jsi šťastný. Myslím, že už nějakou dobu jsi, ale možná jsi netušil, že je to takový pocit. Jsem opravdu rád, že teď už to víš. Neznám nikoho, kdo si zaslouží štěstí víc než ty! A neboj se, nikomu tvé tajemství neprozradím!" Říká a pak mě políbí, následně položí hlavu na mou hruď. Přemýšlím nad tím, co řekl, jak se oba oddáváme spánku.

S Justinem vstupujeme do typického sobotního rána v jídelně. Vidíme, že Emmett s Benem už jsou tady, tak se k nim připojíme. Netrvalo dlouho, než Ted dorazil s Toddem. Nemůžu říct, že bych tenhle pár předpověděl, ale zdají se být šťastní, takže tím Teda příliš netrápím. Nejsme si jistí, jestli Michael a jeho "přítel" dorazí, takže si každý objednáme a zahájíme stejnou konverzaci, jakou máme každé sobotní ráno.

Nakonec se v polovině snídaně Michael s Terrym přišourají. Sedí u stolu na druhé straně jídelny. Nevím, co má Michael za problém. Osobně si myslím, že soudí svůj vztah víc než kdokoliv jiný. Terry vypadá jako milý chlap. Michael nám nedal moc šanci ho poznat. Všichni také víme, že Terry je taktéž Terri, a abych byl upřímný, nikoho z nás to nezajímá. Pořád se ptám, jestli má Michael Terryho opravdu rád nebo ho jen využívá. Díky Terri nikdo v Big Q netuší, že je Michael gay, protože dokáže být krásnou a úctyhodnou ženou. Někdy si musím s Michaelem promluvit o tom, co se děje, ale způsobem, který bude vypadat, jako že se nezajímám samozřejmě.

Dokončili jsme snídani a všichni jdeme pozdravit Michaela a Terryho předtím, než odejdeme, abychom naplánovali večer u Woody's...

Probouzím se a přemýšlím nad tím, co mi to včera Anita sakra dala. Takhle živý sen jsem neměl už léta! Nebylo to samo o sobě špatné, ale bylo to tak zatraceně domácí a realistické. Nedokážu si ani představit, že by to byl můj život. Opravdu se zdálo, že jsem TOHOHLE Justina šukal víc než jednou, což se nestává. Přiznat nahlas, že jsem šťastný? Souhlasím s tím, co jsem v tom snu řekl, to prostě není možné. Zbytek mě nutí se smát, kdyby Ted byl s Toddem, znamenalo by to, že je Top, což jsem nečekal. Je smutné, že bych si dokázal představit, že by Michael randil s někým, díky komu by mohl být skrytý gay? Asi spíš ne.

*************

Kurva, tahle noc prostě stojí za nic... taková nuda. Tady se nikdy nic nezmění. Nemůžu uvěřit, že mě přepadla nuda v polovině mého kouření. No, hádám, že pro dnešek to ukončím a vydám se tam, kde na mě kluci jako obvykle čekají.

Sakra... to nemůže být skutečné! Jak se chystám nastoupit do Jeepu ohlídnu se přes rameno a vidím ho. Je to stejná tvář z mého snu a stojí pod pouliční lampou. Nepřemýšlím nad tím moc dlouho a už jsem na cestě k němu.

Tahle noc se obrací k lepšímu... Pokud si mám vzít něco ze svého snu, šukat ho rozhodně nebylo nudné... je na čase zjistit, co se může stát!

Když odjíždíme, vidím, že kluci nejsou šťastní, ale kašlat na ně... potřebuju naplnit svoje potřeby. Vypadá mladší než v mém snu, ale je to rozhodně on... co to kurva??? Byl to jenom sen... že jo?

KONEC

2 comments: