Saturday, August 1, 2020

WELCOME

Welcome to the English page I Privatpraxis LebenLieben

Vítám zde všechny čtenáře, kteří sem přicházíte z mého předchozího blogu queerasfolkmujsvet.blog.cz, který byl bohužel po necelých 7 letech zrušen následkem ukončení provozu blog.cz

(A stejně tak vítám případně nové čtenáře, kteří můj blog teprve objevili.)

Pro všechny z nás to byl asi šok, pro někoho menší a pro někoho zase větší (haha😅), ale snad se s tím nějak společně popereme.

Jak můžete vidět, je tu jiný vzhled než jsem měla tam - částečně, protože se mi nelíbilo, že zde nemůžu vyrobit úplně stejný jako tam, protože tu jsou zkrátka určité šablony, které člověk musí dodržovat a je to trošku omezující, ale naštěstí ne moc, a stejně tak proto, že když už začínám na nové platformě, zaslouží si to jednoduše nový kabátek. Bohužel zde není žádný úvodní obrázek, protože u téhle šablony to není zkrátka možné (nebo jsem prostě pitomá a zatím jsem nepřišla na to, jak to udělat, co si budeme🙈😄) a upřímně mě to trochu mrzí, takže doufám, že to ještě nějak vymyslím, protože šablonu, kde by bylo možné ho dát, se mi moc měnit zatím nechce... ale to prostě uvidím časem, teď jsem ráda, že jsem vůbec tohle dala dohromady, přeci jen je to tady o něco složitější, než na blogu, ale pomalu se s tím učím a jde mi to čím dál víc, tak aspoň něco pozitivního😄.

Nicméně budu ráda za jakékoliv připomínky, pokud Vám něco nebude fungovat nebo tak, postupně na všem budu pracovat, musím zase všude dát odkazy, dodělat menu atd, takže to bude chvilku trvat, než bude blog zcela funkční, ale chce to prostě trpělivost a ono to půjde😊.

Teď už ale k tomu podstatnějšímu - jistě víte, že jsem se plánovala vrátit na začátku srpna, ale ukončení blogu mi to trochu zkomplikovalo, jelikož místo psaní, jsem se soustředila hlavně na to, abych to tady dala dohromady a mohla nějak fungovat a na povídky pak už nebyl čas. Vím, že to je k naštvání, ale chci se vrátit s tím, že sem mám co dát a ne s tím, že tu bude jeden díl za 14 dní, takže Vás poprosím, abyste ještě chvíli vydrželi, než se tu začne něco dít, já doufám, že to bude dřív, než myslím, ale kdyby náhodou ta pauza trvala až do konce prázdnin, tak doufám, že se nebudete moc zlobit, ale fakt je to teď prostě komplikovanější🙄.

Prozatím užívejte prázdnin a doufám, že se nám tu bude společně líbit!

Pin on Photo

4 comments:

  1. Také se tu zatím teprve zabydluji, ale celkem se mi na blogspotu líbí 8-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Musím souhlasit, jak jsem se nejdřív děsila, tak člověk postupně přichází na to, jak to tady funguje a je to čím dál lepší :) Rozhodně mi vyhovuje, že to tady funguje, ne jako na blog.cz :D

      Delete
  2. Ahoj už som tu za tebou!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj, vítám tě! Jsem ráda, že jsi tu a doufám, že se ti tady bude líbit😁😊

      Delete